2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Aynı marka mı ki bunlar ? Aynı marka değilse hassasiyetleri farklı olabilir
Benim hep aynı marka ile yapmamın sebebi koyulaşma olup olmadığını daha iyi anlayabilmek
Dün ki awox du sana marka sordum ya awox duyarlılık az gibi geldi prodüktör aldım onda daha da silik çıktı eşim şimdi gitti awox aldı onu ikinci idrarla yaptım hiç bişey çıkmadı

Kızlar bir şey sormak istiyorum tekrardan :) ilk pozitif öğrendik test verdik beta güzel çıktı ikinci tekrar verdik 2 kat artış var sonrasında kana gerek yok dedi doktor. Daha önce kimyasal yaşadım ya şimdi korkuyorum 2 kez yeterli mi diye

Doktorlarımıza güvenelim bu işi uzun zamandır bir sürü hastaya yapıyorlar kimyasal olmadığından emindir

Kızlar acil birsey sormak istiyorum. Sabah troid ilacımı içtim. Sonra peşine estrofem içip içmediğim hatırlamıyorum ne yapmalıyım? Tekrar içsem ne olur içmesem ne
Aynı durumu bende yaşıyorum şuan Duphaston kullanıyorum vitamini içtim ama diğerini hatırlamıyorum

Bende aynı durumu yaşadım 3 gün sonra içim rahat etsin diye aile hekimine verdim bi sıkıntı yoktu 15 gün bekledim bugün kontrolüm var. Sizde isterseniz verin rahat etsin içiniz.
Ama dediği gibi arkadaşın doktorlar biliyor ona göre bekletiyor zaten

Canım bende çok unutuyorum hele birde bir sürü ilaç içiyoruz hakli olarak unutuyoruz bende gün gün saati saatine her içtiğim ilaci igneyi yaziyorum defterime

Ayni ilacı bir sabah bende içip içmediğimi hatırlayamadım saydım falan ama emi. Olamadım oglen ki dozu bir saat falan erken attım her ihtimale karşı

Genel prosedur bu diye dusunuyorum beta degeri guzel katlaniyorsa bir daha keseyi gormek icin cagiriyorlar.İnşallah guzel sorunsuz bir sekilde ilerler süreciniz

Benim de ilk tüp bebeğim kimyasal olmustu ama doktor ilk kan sonucumdan kimyasal olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemişti bu 3. Tüp bebek transferim sizin gibi değerim iki kar arttigi için sanirim 15 güne gel dedi

Deneyeyim ben alkolle masaj yapıyordum
aynı yere denk getirmediğiniz sürece morarma yapmıyor. ilk tedavimde acemiyken mosmor olmuştum. şimdi tekrar 1 aydır aralıksız kullanıyorum morarma yaşamadım. aynı noktaya denk getirmiyorum bir sağ bir sol devam ediyorum ve çok yavaş veriyorum ilacı. bir de mutlaka 2 parmak arasına alıp etinizi sıkıştırarak yapın

sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bende çarşamba günü gidicem kese görmeye inşallah görürüm bide keseye üstten mi baktı

Kızlar merhaba her vesvesemi önce buraya yazıp sizden güzel rahatlatmalar duyduğum için bugün güzel haberlerimi de önce sizinle paylaşmak istedim belki ben de başkalarının yüreğine su serpmiş olurum Çok şükür bugün gittiğimizde kesemizi gördük ve sürpriz bir şekilde kalp atışını da duyduk çok şükür rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah inşallah sağlıkla sıhhatle ilerler sonraki adımlar da . 11 Eylül 5. Gün orta kalite tek embriyo transferi olmuştum ve transferin 4. Gününden beri Sürekli yaşadığım kahverengi lekenlenmeler ve arada gelen 2 kanamadan dolayı ve hastalığım da cabası biliyorsunuz çok tedirgindim bu bekleme sürecinde . Şükür korktuğum gibi olmadı. Sizler de lütfen normal olduğunu bilin kendinizi korkutmayın

Çok sevindim adınıza kalp atışını duymanıza da ayrıyeten Daha çok sevindim
Kaç haftalık olarak belirledi doktorunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…