• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Korkma benimde ilkinde aynen anlattığım gibi oldu ama sonuç pozitifti bebeğimi 2.5 aylıkken kaybettim kan pıhtılaşması dan
Bende çok korkuyorum tutmamasından, çok erken gibi geldi bu durum. Şu anda hamilesiniz sanırım, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi 🌸🌺

Canim hayırlı olsun bence gayet güzel değerin umarim katlanarak artar🙏🧿 Bizede dua edin hamiş bayanlar😊 benimde 3.gün embriyosu bugün 5.gunum teste daha var😁
Sağol canım amin 🤲 inşallah artar 2 gün sonra tekrar test vericem.
Dualarım sizinle rabbim bekleyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah 🥰

Bende çok korkuyorum tutmamasından, çok erken gibi geldi bu durum. Şu anda hamilesiniz sanırım, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi 🌸🌺
Lekesi olup değerleri çok güzel gidenler var o yüzden bu kadar erken ümitsizliğe kapılmayın . Hiç lekem olmadı . Tuttu değerim düzensizdi bu sefer ilaçları kestim 4-5 gün kanama bekledim zar zor Başladı . Stres yapmayın lütfen . İnşallah güzel sonuçlara erişirsiniz .

Sağol canım amin 🤲 inşallah artar 2 gün sonra tekrar test vericem.
Dualarım sizinle rabbim bekleyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah 🥰
Amin canim inşallah 🤲 yumurta toplama transfer heycanli stresli evet ama sonrasi daha da stresli beklemek zor Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hamile olan tüm anne adaylarını tebrik ederim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah'm 🙏

Amin canim inşallah 🤲 yumurta toplama transfer heycanli stresli evet ama sonrasi daha da stresli beklemek zor Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hamile olan tüm anne adaylarını tebrik ederim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah'm 🙏
Amin canım inşallah
Evet beklemek zor ama 5 den sonra zaman geçiyor gibi ilk bir kaç gün hiç geçmiyordu.Rapor aldim dinlendim.Pazartesi ise başladım iş de yoğun vakit geçiyor bi şekilde.Hayirlisi ile kucağımıza alırız inşallah 🤲😊

Amin canım inşallah
Evet beklemek zor ama 5 den sonra zaman geçiyor gibi ilk bir kaç gün hiç geçmiyordu.Rapor aldim dinlendim.Pazartesi ise başladım iş de yoğun vakit geçiyor bi şekilde.Hayirlisi ile kucağımıza alırız inşallah 🤲😊
Çalışınca bi sekilde gecer zaman ama kendini zorlama yine de dikkat et😊

Canım güzel anneler ❤️ Canım anne adayları ❤️ Bugün bebeğimin kalp atışını gördüm 7+3 . Bu nasıl bir mucize bi rüyadayım sanki . Uzun zamandır bu platformda okuyorum yazıyorum . Bunu yazabilmek çok güzel . Bin şükür verene ❤️ Rabbim hepimize sağlıkla evlatlar nasip etsin .yolunuzun sonu çiçek bahçesi olsun sevinç gözyaşları ile dolsun 🙏rabbim güç kuvvet versin her şey için . 🙏 inanın her şeyden önce . Bir gün anne olacağıma hep inandım . Hangi koşulda nasıl olurdı bilmiyorum ama rabbim böylesini bu vakte nasip kılmış. 8 sene sonra içimdeki atan kalp bambaşka bir şeymiş tarifi yok resmen . Güzel sonlar sizinle olsun ❤️🙏

transferin 8. Gününden günaydın 🌸
Dün gece regl ağrısı gibi bir ağrıyla uyudum. Dün biraz fazla ayakta kaldım sanırım kasıklarıma ağrı girdi ara ara.
Sabahları son derece aç ve tansiyonum düşük uyanıyorum.
Bugün artık son idrar testimi yaptım. Yarın kan verme günüm. Artık yarın idrar testi yapmayacağım muhtemelen yarınki kandan sonra pazartesi günü de kan isterler

Eklentiler

• 2F3C4567-430D-4912-A832-1AC708C4EEA0.jpeg
    2F3C4567-430D-4912-A832-1AC708C4EEA0.jpeg
    92,9 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar üstte ki dün 7 gün yaptığım alttaki bugün yaptığım ne düşünmem lazım hiç bilmiyorum
Aynı marka mı ki bunlar ? Aynı marka değilse hassasiyetleri farklı olabilir
Benim hep aynı marka ile yapmamın sebebi koyulaşma olup olmadığını daha iyi anlayabilmek

Kızlar acil birsey sormak istiyorum. Sabah troid ilacımı içtim. Sonra peşine estrofem içip içmediğim hatırlamıyorum ne yapmalıyım? Tekrar içsem ne olur içmesem ne :(

Canım güzel anneler ❤️ Canım anne adayları ❤️ Bugün bebeğimin kalp atışını gördüm 7+3 . Bu nasıl bir mucize bi rüyadayım sanki . Uzun zamandır bu platformda okuyorum yazıyorum . Bunu yazabilmek çok güzel . Bin şükür verene ❤️ Rabbim hepimize sağlıkla evlatlar nasip etsin .yolunuzun sonu çiçek bahçesi olsun sevinç gözyaşları ile dolsun 🙏rabbim güç kuvvet versin her şey için . 🙏 inanın her şeyden önce . Bir gün anne olacağıma hep inandım . Hangi koşulda nasıl olurdı bilmiyorum ama rabbim böylesini bu vakte nasip kılmış. 8 sene sonra içimdeki atan kalp bambaşka bir şeymiş tarifi yok resmen . Güzel sonlar sizinle olsun ❤️🙏
ne guzel yazmıssınız sağlıcakla kucagımıza alalım ınsallah hepımız 🤗 karından gördünüz di mi.cumartesi gidecegim 6 hafta 1 güblük falan olacak duyulmaz mı ki kalp atışı daha bilemedm.Vajinal yolla da doktorum çok fazla bakmak ıstemıyo

Kızlar acil birsey sormak istiyorum. Sabah troid ilacımı içtim. Sonra peşine estrofem içip içmediğim hatırlamıyorum ne yapmalıyım? Tekrar içsem ne olur içmesem ne :KK43:
bn o şekill unutunca bir kac kez yarım aldm ama estrofem kullanmıyoruz biz onu bılmıyorum.diğer ilaçlarım ıcın oyle yapmıstım

bn o şekill unutunca bir kac kez yarım aldm ama estrofem kullanmıyoruz biz onu bılmıyorum.diğer ilaçlarım ıcın oyle yapmıstım

Sabah erken uyandım troid içtim forumda gezip uyudum tekrar o esnada ilaç ictimmi icmedimmi arada kaldım.. :( ilaç sayısından da hatrlamiyorum

Ne zaman başladığını hatırlıyorsan kutudaki hapları say istersen
Kutuda günde 1 şeklinde ayarlanmış ya ben günde 3 kullanıyorum ondan problem oldu sabah uyku sersemi ne yaptığımı hatırlamıyorum ama. Kalktım besmele çektim. Sabah sanirim aksam yeni kutu baslyacaksin diip Bi tane attım. :( zaten bırakacaksınız dedi

Back