• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar daha biraz önce yazdım hiç kanama olmadı diye. Şimdi kanama başladı hem bildiğiniz kan rengi ve avcunun içi kadar kanadı. Ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm. Hastaneye gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Korkma canim bende öyle gittim apar topar 7.ci haftamda kanama sonucu ama korkulacak bisi yokmus Yerlesme kanamasi olurmus hatta 12.ci haftaya kadar ara ara olurmus. Panik yapma insallah bebegin seninle Ben kalbini duydum kendini gördüm rahatladim tabi Ama gidesiye kadar bende cok agladim kendini kasma sakin.

4 hafta + 4.günümdeyim hafif kırmızı leke geldi bu durumu yaşayan arkadaşlar varmi aranızda lütfen yardımcı olun

Allahim korusun. Sakın kendini üzme strese sokma hemen git müdahale edilir. Hersey yolundadır inşallah belkide çok güzel haberle dönmek nasip olur
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
İnsanın komşusu doktor olunca ne kadar güzel oluyormuş. Komsumla birlikte gittik özel hastaneye. Hemen odayı hazirlarti.
Veee bebeğimi gördüm 3 mm dedi.
Muhtemelen diğeri düştü kimyasal oldu ya da tutunmayı dedi. Coraspirini kesebiliriz birkaç gün dedi. Çok mutluyum. Sağlıklı olsun 1 tane olsun hersey rabbimden.
Sadece hala karnım ve sol kaşığım agriyor

Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
İnsanın komşusu doktor olunca ne kadar güzel oluyormuş. Komsumla birlikte gittik özel hastaneye. Hemen odayı hazirlarti.
Veee bebeğimi gördüm 3 mm dedi.
Muhtemelen diğeri düştü kimyasal oldu ya da tutunmayı dedi. Coraspirini kesebiliriz birkaç gün dedi. Çok mutluyum. Sağlıklı olsun 1 tane olsun hersey rabbimden.
Sadece hala karnım ve sol kaşığım agriyor

Çok şükür olsun nasip 1 taneyeymis. Allahim ona sağlık sıhhat versin kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin kendine dikkat et.

Korkma canim bende öyle gittim apar topar 7.ci haftamda kanama sonucu ama korkulacak bisi yokmus Yerlesme kanamasi olurmus hatta 12.ci haftaya kadar ara ara olurmus. Panik yapma insallah bebegin seninle Ben kalbini duydum kendini gördüm rahatladim tabi Ama gidesiye kadar bende cok agladim kendini kasma sakin.
Canım çok şükür bebeğimi gördüm. Şükürler olsun. Aynı senin gibi oldu kanamam çok korktum. Ama şimdilik hersey yolunda sadece dinlen dedi. Çoraplarını kesebilirsiniz birkaç gün dedi.
Bu aradasen kayserilisin ben konyali. Sitemiz çok sakin bazı kelimelerin çok hoşuma gidiyor🥰

Canım çok şükür bebeğimi gördüm. Şükürler olsun. Aynı senin gibi oldu kanamam çok korktum. Ama şimdilik hersey yolunda sadece dinlen dedi. Çoraplarını kesebilirsiniz birkaç gün dedi.
Bu aradasen kayserilisin ben konyali. Sitemiz çok sakin bazı kelimelerin çok hoşuma gidiyor🥰
Ben 2 kere yaşadım kanama Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz

Coraspirini yazdım ama klavyeden çorapların olmus🤣

Aa Konyalı mısınız 🥰 bende Konyalıyım bu arada geçmiş olsun. Sağlıkla gelsin bebeğiniz. 🙏🏻🌸

Dedim demi sana bende korkarak aglayarak gittim inanki nasil gittimi bilemedim ama cok sükür babyleri görünce rahatliyo icimiz🥰 cok sükür canim dinlen bikac güne bitiyo zaten olabildigince dinlen ama olurmu. Aynen coraspirini kesdiriyo kan sulandirici ignen varmi ? 3 gün onuda biraktiriyo sonra devam gerci ama. Sen kac haftaliksin?
Evet canim kayseriliyim suan da kayserdeyim

kızlar 6.haftaya girdim ara ara adet sancısı gibi sancı oluyordu, kasıkta batma oluyordu ama bugun yogun şekilse adet sancısı gbı sancı var sızlerde de oldu mu oluyor mu acaba 😔 kanama falan yok çok şükür ama sancı devamlı hale geldi sadece 😔😔😔

Back