- 26 Eylül 2023
- 29
- 95
- 3
- 34
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.721
Bende bunu çok merak ediyorumBirde şu göbekten iğneler ne kadar süre kullandınız prolutex ve oskopar kullanıyorum ben
Maglesef 12.ci haftada biraktiriyor canim bu arada gözün aydin tebrik ediyorum Saglikli bi sekilde ilerlesin insallahBirde şu göbekten iğneler ne kadar süre kullandınız prolutex ve oskopar kullanıyorum ben
12.ci hafta canim risklerin biraz daha az oldugu zamanmisBende bunu çok merak ediyorum
Merhaba prolutex iğne deri altında benim sertlik oluyo ama canımı çok yakıyo sertlik oluyo geçmiyo sizinde öyle sorunlar oldu muBirde şu göbekten iğneler ne kadar süre kullandınız prolutex ve oskopar kullanıyorum ben
Galiba düzgün yapamıyoruz. Bn sol tarafa yapınca sertlik oluyor ama sağ tarafa yapınca olmuyor. Neden kaynaklı hala çözemedim. Alkollü pamuk yada soğuk bisi koy biraz yardımcı olurMerhaba prolutex iğne deri altında benim sertlik oluyo ama canımı çok yakıyo sertlik oluyo geçmiyo sizinde öyle sorunlar oldu mu
Evet sürekli buz koyuyorum ama sağ tarafımda iğneye başladığımdan beri dokundukça damar gibi kalın geliyo dokunamıyorum zar zor masaj yapıyorumGaliba düzgün yapamıyoruz. Bn sol tarafa yapınca sertlik oluyor ama sağ tarafa yapınca olmuyor. Neden kaynaklı hala çözemedim. Alkollü pamuk yada soğuk bisi koy biraz yardımcı olur
Ben de içiyordum o hapı pozitif görünce doktorum bıraktırdı sizde doktorunuza bir sorun istersenizBu arada glifor diye bir hap içiyorum başlarda çok zorlanmıştim yarım içtim sabah akşam sonra bir sabah bir akşama başladım kalp çarpıntısı yapıyor nefes hızlı hızlı alıp veriyorum içenler var mı ne kadar sure içtiniz
Aynen kuzum bnmde sol taraf öyle. Oksapar yapıyor bence. Bende henüz tam çözümünü bulamadım. Bir de iğneyi çıkarırken acıtırsam morariyor off. Progestan 12.haftaya kadar kullanılamaz ama oksapar doğum +40 gün. Allah yardımcımız olsunEvet sürekli buz koyuyorum ama sağ tarafımda iğneye başladığımdan beri dokundukça damar gibi kalın geliyo dokunamıyorum zar zor masaj yapıyorum
Oksapor ne oluyorAynen kuzum bnmde sol taraf öyle. Oksapar yapıyor bence. Bende henüz tam çözümünü bulamadım. Bir de iğneyi çıkarırken acıtırsam morariyor off. Progestan 12.haftaya kadar kullanılamaz ama oksapar doğum +40 gün. Allah yardımcımız olsun
Canım ben de prolutexi sabah akşam günde iki kez yapıyorum göbekten ama hiç bir sıkıntı yaşamıyorum . Sertlik ya da morarma yok . Seninki oksopar kaynaklıdır muhtemelen ya da yanlış yapıyor olabilirsin iğneyi sokarken hızlı oynatmadan vs olman lazım ve açısı da çok önemli. Ben hatta önceki tedavimde de keşke Progrstan yerine bunu verselermiş dedim .Merhaba prolutex iğne deri altında benim sertlik oluyo ama canımı çok yakıyo sertlik oluyo geçmiyo sizinde öyle sorunlar oldu mu
Bende de adet olacakmışım gibi sancılar,bel ağrısı var inşallah tutmuşturBenim hiç lekelenmem olmadı. Bugün 8. Günüm kasıklarım yanmaya başladı.Aynı regl olacakmışım gibi.Ama ne gelen var ne giden
Kan sulandırıcı iğneOksapor ne oluyor
Pıhtılaşma sorunu olanlar kullanır doğuma kadar herkeste aynı diil.. 3.ayda bırakılıyorAynen kuzum bnmde sol taraf öyle. Oksapar yapıyor bence. Bende henüz tam çözümünü bulamadım. Bir de iğneyi çıkarırken acıtırsam morariyor off. Progestan 12.haftaya kadar kullanılamaz ama oksapar doğum +40 gün. Allah yardımcımız olsun
Merhabalar,eğer mevcut bir kan pıhtılaşma probleminiz varsa hamilelik boyunca 9 ay +doğumdan sonra ki 40 günlük süreçte kullanılıyormuş.Benim testlerde kan pıhtılaşma problemim varBirde şu göbekten iğneler ne kadar süre kullandınız prolutex ve oskopar kullanıyorum ben
Halsizlik bu aralar biraz daha uykuluyum arada kasık ağrısı oluyor uzun süre değil anlık
Hayırlı olsun cnmHalsizlik bu aralar biraz daha uykuluyum arada kasık ağrısı oluyor uzun süre değil anlık
Dün öyle dedim ama az önce pembe lekelenme ve kahverengi damlalar geldi.Bu başıma ilk defa geliyor.Doktoru aradım tesirgin olma kan testini ver,öncekiyle karşılaştıralım dedi.Bende de adet olacakmışım gibi sancılar,bel ağrısı var inşallah tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?