- 17 Ocak 2021
- 400
- 296
- 53
- 25
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.701
Rabbım sıze bagıslasın MasallahEvet ikizlerden birini 10. Hafta bitiminde kaybettim. Oğlum 28 aylık çok şükür
İnşallah tutarAlttaki ilk kese eşi oluşmuş bak içinde halka şeklinde dedi üstte düzensiz bir yer var orasıda 2. Bebiş bakalım gelişip tutuncak mı yoksa bizden vazmı geçicek bakıcaz
İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünüz,dualarım sizinleBen de inşallah sabah ogrencem dün ve bugün yapmadım test artık kanda öğreneyim dedim
6. Haftada da üstten bakıldıBunu kaçıcıncı hafta da gördünüz bide üstten muayene mi
İnşallah canımİnşallah tutar
Evet acilde kan veriliyor ama özel hastaneye gittik bir buçuk saatte çıktı ve pozitif inanamıyorum hala çok şaşkınım 7 yıldır bekliyoruz ilk defa hamile oldum şükürler olsun rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu nasıl dua ediyorum dilim dolaşıyor buradaki herkese dua ediyorum allahim kabul etsin her umutla bekleyenlere beklediğini nasip etsin inşallahSonucunuz cikti mi?
Acilde gebelik testi verilebiliyor mu?
Benim de test gunum haftaya pazar ondan soruyorum
Hayırlı olsun Rabbım saglıkla kucagınıza almayı da nasıp etsınEvet acilde kan veriliyor ama özel hastaneye gittik bir buçuk saatte çıktı ve pozitif inanamıyorum hala çok şaşkınım 7 yıldır bekliyoruz ilk defa hamile oldum şükürler olsun rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu nasıl dua ediyorum dilim dolaşıyor buradaki herkese dua ediyorum allahim kabul etsin her umutla bekleyenlere beklediğini nasip etsin inşallah
İnşallah allah razı olsunHayırlı olsun Rabbım saglıkla kucagınıza almayı da nasıp etsın
Halsizlik bu aralar biraz daha uykuluyum arada kasık ağrısı oluyor uzun süre değil anlıkBelirtileriniz nelerdi peki? Yada belirtiniz oldu mu?
Benim hiç lekelenmem olmadı. Bugün 8. Günüm kasıklarım yanmaya başladı.Aynı regl olacakmışım gibi.Ama ne gelen var ne gidenHıc lekelenme olmadan pozıtıf goren varmı kızlar
Hayırlısı olsunEvet acilde kan veriliyor ama özel hastaneye gittik bir buçuk saatte çıktı ve pozitif inanamıyorum hala çok şaşkınım 7 yıldır bekliyoruz ilk defa hamile oldum şükürler olsun rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu nasıl dua ediyorum dilim dolaşıyor buradaki herkese dua ediyorum allahim kabul etsin her umutla bekleyenlere beklediğini nasip etsin inşallah
İnşallah güzel haberlerini alırız paylaşırım tabikiiSonucunuzu bizimle de paylaşır mısınız? ? Rabbim gönlünüze göre versinPozitifi alip gelin inşallah Umarim miniğiniz sizinledir
Amin inşallahİnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünüz,dualarım sizinle
Ben daha önceki denemede 7 gün leke geldi pozitif öğrendim. Şimdiki denemede 10 gundeyim leke fln yok yine pozitif bende çözemedim diğeri kimyasalla sonuçlandı bu inşallah iyi durumdadırHıc lekelenme olmadan pozıtıf goren varmı kızlar
Aynı durumdayız Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin.Allah isteyenlere tez zamanda nasip eylesinEvet acilde kan veriliyor ama özel hastaneye gittik bir buçuk saatte çıktı ve pozitif inanamıyorum hala çok şaşkınım 7 yıldır bekliyoruz ilk defa hamile oldum şükürler olsun rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu nasıl dua ediyorum dilim dolaşıyor buradaki herkese dua ediyorum allahim kabul etsin her umutla bekleyenlere beklediğini nasip etsin inşallah
tamamdır tesekkr ederım haftaıcı devlet hastanesıne gıdıp dahılıyeden ısteyecegmBoşuna para vermeyin bence. Devlet hastanesine giyseniz zagen size yapmaları gereken her testi yaparlar. Benim bildipim kadarıyla artık bir kadın doğum doktoruna takip edileceğız ya mesela oda isteyecek birsürü test. Onda bunu mutlaka isterler. Yani acele etmeyin isterseniz. Kalp atışı için artık gittiğinizde ister muhtemelen.
ben de hıc olmadı 5.haftadayımBu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum.
Çok sevindim maşallah.Allah tamamına erdirsin inşallah darısı hepimizeEvet acilde kan veriliyor ama özel hastaneye gittik bir buçuk saatte çıktı ve pozitif inanamıyorum hala çok şaşkınım 7 yıldır bekliyoruz ilk defa hamile oldum şükürler olsun rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu nasıl dua ediyorum dilim dolaşıyor buradaki herkese dua ediyorum allahim kabul etsin her umutla bekleyenlere beklediğini nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim rabbim herkese yaşatsın inşallah benim 7 ve 8 günler adet olacakmışım gibi sancim oldu sonra geçti onun dışında hiç bir belirtim olmadı şu anda da hiç birsey hissetmiyorum sadece arada batma gibi oluyor o kadar oda hemen geciyoÇok sevindim maşallah.Allah tamamına erdirsin inşallah darısı hepimize
Belirtiniz olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?