- 17 Nisan 2016
- 1.579
- 950
- 123
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #5.761
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kan vermelisinKızlar en üstteki 7 sonra 9 sonra 11 gün erken gebelik testi 11 gün neden tekrar silindi acaba daha oncee Bi kimyasal geçirdim. yine mi aynı şeyler yaşıyorum.
Aynen canm .. nasıl yaptın o kDar 9 ay boyunca zor olmadımı. Günde iki defa yapıyorum göneğim çürüdü 35 iğnedeEvet bende pıhtılaşma var trambofili testinde çıktı. İlk geceliğine de doğum +40 gün kullandım. Pıhtılaşma sorunu yoksa 12 hafta biraktiriliyor hatta çoğu yer kullandirtmiyor.
Gebelik testi farkından dolayıdır ikisi aynı dieri pembe hiç dert etmeyin gebeliğin keyfini cıkarınKızlar en üstteki 7 sonra 9 sonra 11 gün erken gebelik testi 11 gün neden tekrar silindi acaba daha oncee Bi kimyasal geçirdim. yine mi aynı şeyler yaşıyorum.
Pardon ikisi pembe dieri mavi . Farklı marka oldugundandır gönlünüzü ferah tutun bol bol dua edinGebelik testi farkından dolayıdır ikisi aynı dieri pembe hiç dert etmeyin gebeliğin keyfini cıkarın
Evlat aşkıyla yapılıyor hatta unutulup 2.evlat için tekrar giriliyor o yola. 27 ağustostan bu yana 1 hafta günde 2 sonrasında ise günde 3 iğne yapıyorum. Tek igneyedusecegim günü iple çekiyorum.Aynen canm .. nasıl yaptın o kDar 9 ay boyunca zor olmadımı. Günde iki defa yapıyorum göneğim çürüdü 35 iğnede
Çok üzgünüm Hayırlısı olsun Demek ki vakti zamani degil henüz. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Bu ilk denemeniz miydi başka çocuk var mi ?Negatif maalesef
Evet marka farklı içimi bir nebze ferahlattinizbugun kan verdim zaten sonuc bekliyorum duanıza beni de ekleyinPardon ikisi pembe dieri mavi . Farklı marka oldugundandır gönlünüzü ferah tutun bol bol dua edin
Verdim sonuc bekliyorumBence kan vermelisin
Hayırlı olsun beta HCG değeri 12. Günde kaç olmalı acaba.Evet acilde kan veriliyor ama özel hastaneye gittik bir buçuk saatte çıktı ve pozitif inanamıyorum hala çok şaşkınım 7 yıldır bekliyoruz ilk defa hamile oldum şükürler olsun rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu nasıl dua ediyorum dilim dolaşıyor buradaki herkese dua ediyorum allahim kabul etsin her umutla bekleyenlere beklediğini nasip etsin inşallah
Allahim hayırlısını nasip etsin inşallah üzülmeyin demek kolaydır yasayan bilir ama sizi çok iyi anlıyorum sabredin ve sakin vazgeçmeyin biz onların kaderini kendi çabalarına bağlı kıldık bu ayeti hep hatırlayın ben bununla hep ayakta kaldım dilerim en yakın zamanda tekrardan olurÇok üzgünüm Hayırlısı olsun Demek ki vakti zamani degil henüz. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Bu ilk denemeniz miydi başka çocuk var mi ?
Allah razı olsun çok sagolunCnm benim hayırlı olsun
2 sene önce 2 kere doğal gebelikten kurtajim vardı Bi negatif asilama bir de bu tüp denemesi negatif ama başka embriyomuz yok o yüzden Bi süre ara vercemÇok üzgünüm Hayırlısı olsun Demek ki vakti zamani degil henüz. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Bu ilk denemeniz miydi başka çocuk var mi ?
Allah gönlünüze göre versin tez zamanda kucağınızı boş bırakmasın2 sene önce 2 kere doğal gebelikten kurtajim vardı Bi negatif asilama bir de bu tüp denemesi negatif ama başka embriyomuz yok o yüzden Bi süre ara vercem
Ayy çok perişanım ağlayarak yapıyorum artık göbeğim mosmor yer kalmadı vurcak allahim sabrımızı versinnnCnm 12 haftaya kadar kullaniliyo tabi bu Dr da bağlı kisada olabilir uzunda
Çok teşekkür ediyorum inşallah yaa o kadar uzun muu gobegim mosmor oldu çok zor yapıyorumMaglesef 12.ci haftada biraktiriyor canim bu arada gözün aydin tebrik ediyorum Saglikli bi sekilde ilerlesin insallah