• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hıc lekelenme olmadan pozıtıf goren varmı kızlar
Benim hiç olmadı 18 inde 5. gün embriyosu
transferi oldum 5. Gün kaset testte 7. gün kanda pozitifti. Hala kanamam yok, kasık , bel ağrım var. Kasık ağrım beni korkutuyor , cuma gününe randevu verdi doktor ama normal mi bu regl olacak gibi ağrı olması ?

benimde ilk günler sancım oldu ama geçmişti cnm dün akşamki bayagı yoğun olunca ki bugün de ara ara yine oluor korktum. Çünkü ilk transferimde de buna benzer sancılar yaşadım negatifle sonuçlandı. O yüzden bu korkularım :KK43: senin kaç günlük embriyo cnm? Test yapmadın mı?
Yok canım ben hep hayal kırıklığı olunca bu sefer evde kendim test yapmadım benimki 5. Gün embriyosu 20 eylülde transfer oldum yarin aslinda kan verme gunum ve şuan bir delilik yaptık eşimle kan verdik acilde bekliyoruzzz🙈inşallah vardır rabbim kimsenin emegini bu bekleyislerini boşa çıkarmasın aminn

Kan testini görene kadar Umut var arkadaşım.Bende 8. Gün pozitifi kanamayla birlikte öğrendim mecburiyetten.Doktoruma kan tahlili vereceğim dediğimde negatif çıksa bile ben kendi verdiğim test tarihini baz alırım demişti
Ben de inşallah sabah ogrencem dün ve bugün yapmadım test artık kanda öğreneyim dedim

Siz test yaptınız mı ben yarini beklemedim yarın test günüm ama şimdi acilde kan verdik bekliyoruz 🤲🤲
Sonucunuz cikti mi?
Acilde gebelik testi verilebiliyor mu?
Benim de test gunum haftaya pazar ondan soruyorum
Yok canım ben hep hayal kırıklığı olunca bu sefer evde kendim test yapmadım benimki 5. Gün embriyosu 20 eylülde transfer oldum yarin aslinda kan verme gunum ve şuan bir delilik yaptık eşimle kan verdik acilde bekliyoruzzz🙈inşallah vardır rabbim kimsenin emegini bu bekleyislerini boşa çıkarmasın aminn

Ben geçen perşembe gittim kese büyüyor ama başka bir şey gözükmedi üstten bakıldı . Bu hafta perşembe gidicem gözükmez diye endişem var
Alttaki ilk kese eşi oluşmuş bak içinde halka şeklinde dedi üstte düzensiz bir yer var orasıda 2. Bebiş bakalım gelişip tutuncak mı yoksa bizden vazmı geçicek bakıcaz

Eklentiler

• IMG_20230928_095519.jpg
    IMG_20230928_095519.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 57
Back