- 5 Mayıs 2016
- 3.886
- 8.290
- 158
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #5.681
Kizlar erken gebelik testi hangi marka en iyisi, hangisini tavsiye ediyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hiç olmadı 18 inde 5. gün embriyosuHıc lekelenme olmadan pozıtıf goren varmı kızlar
Ben sadece beyaz akıntım var, kanda pozitif daha kese görmeye gitmedik gün sayıyoruzBu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum.
Siz kalp atışı duydunuz muSizinle aynı gün transfer olmuştuk bende hala mide bulantısı belirtisi yok bende mi var bir gariplik anlayamıyorumm
Predictor tavsiye ederim.Kizlar erken gebelik testi hangi marka en iyisi, hangisini tavsiye ediyorsunuz
Yok canım ben hep hayal kırıklığı olunca bu sefer evde kendim test yapmadım benimki 5. Gün embriyosu 20 eylülde transfer oldum yarin aslinda kan verme gunum ve şuan bir delilik yaptık eşimle kan verdik acilde bekliyoruzzzinşallah vardır rabbim kimsenin emegini bu bekleyislerini boşa çıkarmasın aminnbenimde ilk günler sancım oldu ama geçmişti cnm dün akşamki bayagı yoğun olunca ki bugün de ara ara yine oluor korktum. Çünkü ilk transferimde de buna benzer sancılar yaşadım negatifle sonuçlandı. O yüzden bu korkularım senin kaç günlük embriyo cnm? Test yapmadın mı?
Ayy inşallah güzel haberlerinizi alırız sizin deAnladım canım test için erken olabilir umarim kan testin pozitif çıkar benim doktorumda Funda hanım dün transfer oldum bende
Siz test yaptınız mı ben yarini beklemedim yarın test günüm ama şimdi acilde kan verdik bekliyoruzHayırlısı olsun inşallah bende 20 eylülde transfer oldum 2 Ekim test günün Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Ben de inşallah sabah ogrencem dün ve bugün yapmadım test artık kanda öğreneyim dedimKan testini görene kadar Umut var arkadaşım.Bende 8. Gün pozitifi kanamayla birlikte öğrendim mecburiyetten.Doktoruma kan tahlili vereceğim dediğimde negatif çıksa bile ben kendi verdiğim test tarihini baz alırım demişti
Sonucunuzu bizimle de paylaşır mısınız? ? Rabbim gönlünüze göre versin Pozitifi alip gelin inşallah Umarim miniğiniz sizinledirBen de inşallah sabah ogrencem dün ve bugün yapmadım test artık kanda öğreneyim dedim
Alttan bakarsak duyarız dedi ama istemedim o yüzden 9unda gidicem tekrar ama kesenin içinde eşi oluşmuş onu gördükSiz kalp atışı duydunuz mu
Bize de yaz sonucunuSiz test yaptınız mı ben yarini beklemedim yarın test günüm ama şimdi acilde kan verdik bekliyoruz
Ben geçen perşembe gittim kese büyüyor ama başka bir şey gözükmedi üstten bakıldı . Bu hafta perşembe gidicem gözükmez diye endişem varAlttan bakarsak duyarız dedi ama istemedim o yüzden 9unda gidicem tekrar ama kesenin içinde eşi oluşmuş onu gördük
65 çok az az oluyor artış ümitlenecek kadar değilEn son degerin nedir canim? Olur belki gec tutunmadir Dua et bol bol canim
Benimde hiç olmadı 9 ekimde kese görmek için gidicezHıc lekelenme olmadan pozıtıf goren varmı kızlar
Hayırlı olsun cnm bnmm saglikla büyüsün gelişsin insallahBen sadece beyaz akıntım var, kanda pozitif daha kese görmeye gitmedik gün sayıyoruz
Sonucunuz cikti mi?Siz test yaptınız mı ben yarini beklemedim yarın test günüm ama şimdi acilde kan verdik bekliyoruz
Yok canım ben hep hayal kırıklığı olunca bu sefer evde kendim test yapmadım benimki 5. Gün embriyosu 20 eylülde transfer oldum yarin aslinda kan verme gunum ve şuan bir delilik yaptık eşimle kan verdik acilde bekliyoruzzzinşallah vardır rabbim kimsenin emegini bu bekleyislerini boşa çıkarmasın aminn
Belirtileriniz nelerdi peki? Yada belirtiniz oldu mu?Benimde hiç olmadı 9 ekimde kese görmek için gidicez
Alttaki ilk kese eşi oluşmuş bak içinde halka şeklinde dedi üstte düzensiz bir yer var orasıda 2. Bebiş bakalım gelişip tutuncak mı yoksa bizden vazmı geçicek bakıcazBen geçen perşembe gittim kese büyüyor ama başka bir şey gözükmedi üstten bakıldı . Bu hafta perşembe gidicem gözükmez diye endişem var
Bunu kaçıcıncı hafta da gördünüz bide üstten muayene miAlttaki ilk kese eşi oluşmuş bak içinde halka şeklinde dedi üstte düzensiz bir yer var orasıda 2. Bebiş bakalım gelişip tutuncak mı yoksa bizden vazmı geçicek bakıcaz