2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Cnm benim hayırlı olsun

Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın insallah

Galiba düzgün yapamıyoruz. Bn sol tarafa yapınca sertlik oluyor ama sağ tarafa yapınca olmuyor. Neden kaynaklı hala çözemedim. Alkollü pamuk yada soğuk bisi koy biraz yardımcı olur
Ay bende oksapar kullanıyorum ve ilk defa bu iğnede morardım iğne çok zor giriyor ve çok yanıyor. Allah yardımcımız

Çok teşekkürler. Siz de galiba 21 eylulde transfer olmuşsunuz. Sizin sonucunuz belli oldu mu
Ben idrarda yaptım negatif yarın test günüm kanda ne çıkar bilemiyorum cnm hicbi his yok çok üzülüyorum olumsuz diyeburda sizleri görünce okadar seviniyorum ki Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Allah yardımcın olsun cnm korkma

Ben idrarda yaptım negatif yarın test günüm kanda ne çıkar bilemiyorum cnm hicbi his yok çok üzülüyorum olumsuz diyeburda sizleri görünce okadar seviniyorum ki Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım inşallah.
Ama yarın olsun hayrolsun. Hiç belli olmaz idrarda çıkmayabilir. Allah yardımcımız olsun bu süreç hepimiz için zor. Mükafatını alacağımız zaman gelecek inşallah.

Mide bulantısı yaşamaya başlayanlar. Hazımsızlıkta oluyor mu sizde.
Yşyemiyorm bişey midem de böyle bi tuhaf sürekli rahatsız. Sabah kalkar kalkmaz öğürmüyorm afedersiniz. Ama bişey yemeye başlarsam kokudan ya da yediğimden tiksindirsem tamam iptalim yşyemiyorm. Normal mi bilmiyorum transfer olalı 23 gün olmuş Sizde de öyle mi başka bir sorun mu var üşüttüm mü acaba.

Canım benim Allah'ın izniyle hiçbişey olmaycak. Nötr kalmaya çalış anlıyorum çok zor ama bebiş tutunuyor die kendini garantiye almak için daha da derine iniyordur belki...tüm dualarım seninle

Korkmayın bende yaşadım 8. Günümde. Hemde kırmızıydı. Hayırlısıyla güzel gelir sonucunuz

Pıhtılaşma sorunu olanlar kullanır doğuma kadar herkeste aynı diil.. 3.ayda bırakılıyor
Evet bende pıhtılaşma var trambofili testinde çıktı. İlk geceliğine de doğum +40 gün kullandım. Pıhtılaşma sorunu yoksa 12 hafta biraktiriliyor hatta çoğu yer kullandirtmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…