• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Yazdım evet. Gönül hoca kırmızıya dönerse progestan dex iğne yaptırın dedi. Leke olması önemli değil yerleşmeden kaynaklanıyor olabilir dedi ancak içim hiç rahat değil. Bu grupta yerleşme kanaması yaşayan oldu mu? Siz bu grubun moderatörüsünüz belki okumuşsunuzdur.
Ben yaşadım canım kahverengi geldi yerleşme olduğunu söylediler öyle de oldu çok şükür ❤️

Bebeeeeeemmmmm gözlerim neler görüp okuyor böyle 💎💎💎💎 çok sevindim senin adına bütün kalbim seninle 💘
Ahh pokişimmmm hoşgeldinnn 😍🥰🩷💓 canımsınnnn çok güzel şeyler olacak Allahın izniyle teşekkür ederimm benimdr kalbim dualarım bizimle :KK60: :KK36:

Canim merhaba bende reglimjn 16.Gununde lucrin vuruldum ayrica cyclo progynova kullandim uc gun oldu biteli doktorum bana regl olmicaksin demedi kafam cok karisik sen kacinci gunde vuruldun igneyi doktorum bir hafta icinde regl olursun drdi bana

Kızlar konuya guncelleme getiriyim benim gibi bu konu hakkında bilgisi olmayanlara yol gostersin benim reglim tipki doktorumun dedigi gibi reglimin 16.gununde lucrin vuruldum ve lucrin igneden 10 gun sonra yanu cyclo progynova hapiminda bitiminden yedi gunun sonunda regl oldum doktoruma özellikle bu igne hakkinda sorular sordum ve bilgi aldim egerki lucrin igneyle cyclo progynova kullanmasaydim regl gelmeyecegini soyledi simdi ben 4 eylulde vuruldugum lucrin igne benim bu ay yumurtlamami engellicek ve buda tup bebekte basari sansini yukseltiyormus /10 oyle dedi doktorum benim gibi gunlerdir bu konuda kafasi karışan arkadaslar icin aciklama geregi duydum cunku bu topikte bu igne icin cok kotu bilgiler var sakın bunlara aldanip kendinizi strese sokmayin ben estorfeme basladim on gun sonra kontrolum var 2 3 ekim gibi transferim olcak rabbim herkese inşallah pozitif sonuclar gösterir hepimizin yuzunu guldursun💕🤲🏻

Kızlar ben birşey soracağım gonal-f 450 ml kalem iğneli ilaçtan günlük 375 vurunuyorum oran nasıl acaba yaaa kafama takıldı yüksek doz değil mi bu ?
Her Dr un kendine göre tedavisi var ve bu hastadan hastaya da değişiyor benim ilk tedavimde 200 ile başlayıp 225 çıkarıldı. İkinci tedavimde ise 225 ile başlanıp hep o şekilde devam etti

IMG_3113.jpeg
hsg sonucundan anlayan var mı

Kızlar ben birşey soracağım gonal-f 450 ml kalem iğneli ilaçtan günlük 375 vurunuyorum oran nasıl acaba yaaa kafama takıldı yüksek doz değil mi bu ?
Hayır kıloya gore verıyor doktor bende ole 375 vuruldum murat beye guvenın benden 8 yumurta toplandı 6 sı dollendi 20 seneyi geçik o hastanede başarılı bı doktordur

Hic takılma kafani yorma canım bende 900 luk gonalf gunde 225 vurulmustum

Her Dr un kendine göre tedavisi var ve bu hastadan hastaya da değişiyor benim ilk tedavimde 200 ile başlayıp 225 çıkarıldı. İkinci tedavimde ise 225 ile başlanıp hep o şekilde devam etti

Hayır kıloya gore verıyor doktor bende ole 375 vuruldum murat beye guvenın benden 8 yumurta toplandı 6 sı dollendi 20 seneyi geçik o hastanede başarılı bı doktordur

Teşekkür ederim kızlar 🤗 Allah razı olsun

Günaydın kızlar inşallah pozitifi bol bir gün olur.
Mavi test 4.gun gece ortadaki 5.gun erken gebelik testi en üstteki 8.gun yani bugün erken gebelik testi. Çarşamba 12.gun test günüm çok şükür 🙏. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur.
20230916_081243.jpg

Yazdım evet. Gönül hoca kırmızıya dönerse progestan dex iğne yaptırın dedi. Leke olması önemli değil yerleşmeden kaynaklanıyor olabilir dedi ancak içim hiç rahat değil. Bu grupta yerleşme kanaması yaşayan oldu mu? Siz bu grubun moderatörüsünüz belki okumuşsunuzdur.
Merhabalar bende yerleşme kanaması yaşadım miktarı azsa sorun değil dedi doktorum

Günaydın kızlar inşallah pozitifi bol bir gün olur.
Mavi test 4.gun gece ortadaki 5.gun erken gebelik testi en üstteki 8.gun yani bugün erken gebelik testi. Çarşamba 12.gun test günüm çok şükür 🙏. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur.
Eki Görüntüle 3302134
Betadada güzel sonuçlar almak nasip olsun cnm maşallah

Back