• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Günaydın canım kadınlar 💓 aslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Canım tebrik ederimm çok sevindiim

Merhaba kızlar. Dün erken gebelik testiyle pozitifi görmüştüm. Bugün kan verdim betam 43,7 çıktı. Bugün transferin 7. Günü. Herşey yolundayken bir kaç saat önce lekelenmem başladı. Kahverengi pembe karışımı. Hafifte olsa hala gelmeye devam ediyor. Oldukça endişeliyim. Tecrübesi olanlar var mı bu konuyla alakalı?
Bir gün arayla aynıydı değerlerim benim de. Ve benim de kanamam olmuştu. Hemen yatıp WC dışında kalkmadım ve progesteronu artırmıştık.

Kizlar 9. Günum ilk idrarla yapamadim malesef ama çok silik çıktı fotoğrafta gorunyormu bilmiyorum aldığım testte çok kaliteli değil eczanede başkası yok

Eklentiler

• IMG_20230916_094110.jpg
    IMG_20230916_094110.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 91
Kizlar 9. Günum ilk idrarla yapamadim malesef ama çok silik çıktı fotoğrafta gorunyormu bilmiyorum aldığım testte çok kaliteli değil eczanede başkası yok
Ben gölge görüyorum 💓 erken testlerle yapılsaydı daha net olabilirdi ama eczane de yokmuş.test gününüz yarın mı. İnşallah kanda güzel sonuçlar çıkar 🙏🏻

Transferin ilk gününden beri kasık ağrısı bacak ağrısı özellikle üçüncü gününden sonra fazlaca hissettim ve hissediyorum hala özellikle akşam saatleri daha fazla hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler alırız
Benimde öyleydi pozitifi gördüm canım inşallah darısı basına🙏🏻

Günaydın bugün transferimin 5. Günü ve ben de yine hiç bir belirti yok :( kaşıntım ve akıntım var hemşireye yazdım travazol kullan dedi onu kullanıyorum başıma ilk kez böyle bir şey geliyor:(

Back