• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Günaydın kızlar inşallah pozitifi bol bir gün olur.
Mavi test 4.gun gece ortadaki 5.gun erken gebelik testi en üstteki 8.gun yani bugün erken gebelik testi. Çarşamba 12.gun test günüm çok şükür 🙏. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur.
Eki Görüntüle 3302134

Merhaba listeye beni de ekleyebilir misiniz kan sonucum 230 çıktı 2.kanı bekliyorum

Sabahın güzel haberleri devamı nasip olsun inşallah 🌹🌹🌹 darısı bizlere olsun amin amin amin 🌺🌺 hayırlı olsun kızlar 🤗

Mavi test 4.gun gece ortadaki 5.gun erken gebelik testi en üstteki 8.gun yani bugün erken gebelik testi. Çarşamba 12.gun test günüm çok şükür 🙏. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur.
Eki Görüntüle 3302134
Hayırlı olsun gozunuz aydın saglıkla kucagınıza alırsınız inş ❤️hic belırtımı yasadınızmı😊

10. Günden günaydın kızlar♥️
Daha koyu daha güzel sonuçlar almanız duasıı ileee ♥️

Eklentiler

• IMG_6026.webp
    IMG_6026.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 79
Kızlaarr yine ben geldim 😍 umarım hepiniz çok iyisinizdir 🤲🏻 benim test sonuçları çok değişik ya hastaneme gönderdim ilk test sonucumu 12.günde yaptırın dediler bende kendim için 2gün arayla test vermeye dewam ettim sonuçta 2günde bir düzenli artışın önemini biliyorum 😊 5.gün testim 126; 7.gün testin 340 ve dün 9.gün testim 1019 🥹 pazar günü hastanenin tahlil istediği gün son kez pazar günü test yaptırıp hastaneye göndericem sonucu ama ben şehir dışında oturuyorum yani bi daha tüp bebek doktoruma gidemeyeceğim. Sizce bu aşamadan sonra ne zaman bir doktoro görünmeliyim değerlerde bana göre anormal ilerliyo beni korkutuyo anlamsızca 🤷🏻‍♀️ ama bu benim 4.denemem her denememde tek dileğim hayırlısıysa Allahım nasip etsin oldu oyüzden çokta fazla takılmamaya çalışıyorum. Sizin fikriniz nedir ben ne zaman doktor kontrolüne gitmeliyim şimdi kese zamanını beklesem daha mantıklı geliyo şuan ama bilemedim 🫣
Ayy tebrik ediyorum canim benim❤️🥹
Benimde 4.cu denemem 2 embriomu konulmustu sana? Tekmi ? Degerlerin cok güzel 🙏🏻 Rabbim saglikli bi selilde ilerletsin insallah bende artik evime dönücem ama endiseliyim senin gibi 🥹

Eki Görüntüle 3302134
Maşallah kanda da görürsün insanlah hayırlısı ile bizede çift çizgi görmek nasip olsun🙏

Eki Görüntüle 3302134
Masallah gözün aydin canim Saglikli bi sekilde ilerlesin insallah🥹❤️🤲🏻

Kızlar ben birşey soracağım gonal-f 450 ml kalem iğneli ilaçtan günlük 375 vurunuyorum oran nasıl acaba yaaa kafama takıldı yüksek doz değil mi bu ?
Ben de 300lük vuruluyorum dün gittim muayene için doktor bazı yumurtalar önden gidiyor dedi oxotide diye bi iğne daha verdi çatlamamaları için

Herkese merhaba... ben ilk transferimde yaşadığım olaydan bahsetmek istiyorum ki sizlerde dikkat edip gerekirse doktorunuzu uyarabilmeniz. Opu işleminde 7 tane yumurtam toplandı fakat geriye 3.gün embriyosu 2 si A kalite 1 i de orta kalite toplamda 3 embriyom kaldı. Transfer için hazırlıklara başlandı tahliller yapıldı herşey yolundaydı rahim kalınlığımda 11.2 civarında transfere hazır dendi. MErkeze gittim mesane dolu vaziyette tam transfere girmek üzereyken güya o an farkedilmiş benim 3.gün embriyonun transfer yapılacağı , aslında benim rahmim 5. gün embriyosu için hazırlanmış :( bu yüzden transfer iptal edildi. 1 adet sonrası işlem için tekrar gittik 2 adet 3.gün embriyosu 14. günde transfer edildi. Ve maalesef 2 side tutmadı. Araştırma yaptığımda öğrendiğim embriyoların en az 1 saat öncesinde çözüldüğü ve öyle transfer edildiğiydi.Biz 2 embriyomunda önceden çözüldüğünü ve tekrardan dondurulduğu için işlevini yitirdiğini düşünüyoruz.Tabi bunu dile getirdiğimde hızlı çözülme die yöntem var dediler ve öylece konu kapandı. Şimdi son kalan emriyom için hazırlanıyorum. Allahın izniyle haftaya perşembe transferim yapılacaktır. İnşallah hepimizin çektikleri bebişlerimizle unutulur

10. Günden günaydın kızlar♥️
Daha koyu daha güzel sonuçlar almanız duasıı ileee ♥️
Maşallah 🌸
Ben de 300lük vuruluyorum dün gittim muayene için doktor bazı yumurtalar önden gidiyor dedi oxotide diye bi iğne daha verdi çatlamamaları için
Benim ilk muayenem pazartesi nasipse o zamana randevu verdiler pazar akşamda dozu vurup pzartesi 2 de kontrole gideceğim

Back
X