• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Amin 🤲🏻inş güzel haberler alırız cok gün yaklaştıkca heyecan arttı 20 eylüle az kaldı test için
İnşallah güzel haberlerini alırız mevlam gönlünü rahatlarsın 🌸
Transferimin 10.günü bugün testimi erkenden yapıp pozitifi gördüm şuan ben hatta değerlerim fazla yüksek şuan için ..2adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum. Pazar günü asıl test günüm pazar gğnü de kan verip sonucu hastaneyle paylaşıcam ben şehir dışında oturuyorum sonrası için Allah kısmet ederse evimin yakınında bir hastaneye devam edicem inşallah 🤲🏻
Ayyyyy maşallah maşallah Rabbim hayırlısı ile güzel gebeli yaşamanı ve güzel doğum geçirmeni nasip etsin 🌺
Bugün transferimin 7.günü meraktan çatlıyorumm ama bakmakta istemiyorum Allahım ezan okunuyor suan sabır 🤲🏻😔
Kaçıncı gün embriyosu kendini nasıl hissediyorsun hiç test yapmadıysan bekle bence

Ay evet ben de Kayseriliyimm ama şu an Bingöl’de görev yapıyorum🤗 ayın 28’inde geleceğim 2 Ekim de kontrolüm var sonra da transfer hazırlığım başlayacak bu arada hangi doktora gidiyordun
Ayy görüşelim 😍♥️
Bebeeeeeemmmmm gözlerim neler görüp okuyor böyle 💎💎💎💎 çok sevindim senin adına bütün kalbim seninle 💘

Kızlar benim bugün transferle birlikte 3.gunum az önce peçeteye kahverengi seffaf sümüksü akinti geldi sizce ne bu adet mi olucam acaba bilgisi olan yazabilir mi çok korkuttu beni devamı gelmez inşallah 🤲🏻😢

Kızlar benim bugün transferle birlikte 3.gunum az önce peçeteye kahverengi seffaf sümüksü akinti geldi sizce ne bu adet mi olucam acaba bilgisi olan yazabilir mi çok korkuttu beni devamı gelmez inşallah 🤲🏻😢
Doktorunla iletişime geç hemen canım benim 2. Transfer de olmuştu progetan iğne vurulmuştum hemen sonra geçmişti

Hemen Dr la yada hemşire ile iletişime geç sakin ol iyi düşün iyi olur Allah'ın izniyle

Kırmızıya dönerse tedavi gördüğünüz hastanenin aciline gidin panik yapmayın genelde doktorlar kahverengi için değil kızmızı olduğunda sorun olarak görüyorlar. Bu yerleşme kanaması olmuş olabilir iyiye yoralim bence 🥰

🥺🥺🥺 nerede görüyorsun tedavi
Çorum dayim canım burda görüyorum hemsiremin numarasini buldum yazdım bakalim ne dicek yaa aslında benim ilk taze transferimde de olmustu bu ama o zaman 8.gunumde gelmişti sonra akinti seklinde devam etti ve 11.gunu adet olmuştum yine aynısı olacak diye korkuyorum

Çorum dayim canım burda görüyorum hemsiremin numarasini buldum yazdım bakalim ne dicek yaa aslında benim ilk taze transferimde de olmustu bu ama o zaman 8.gunumde gelmişti sonra akinti seklinde devam etti ve 11.gunu adet olmuştum yine aynısı olacak diye korkuyorum
Bence aciline gidin tedbiri elden bırakmamak gerek onlar zaten vururlar size iğne

Kırmızıya dönerse tedavi gördüğünüz hastanenin aciline gidin panik yapmayın genelde doktorlar kahverengi için değil kızmızı olduğunda sorun olarak görüyorlar. Bu yerleşme kanaması olmuş olabilir iyiye yoralim bence 🥰
Kan testine gitmemek için zor tutuyorum kendimi sende durumlar nasil

Back