Rica ederim canım, hepimizin korkuları var elimizden geleni yapıyoruz, kendini strese sokma iyi olman da çok önemli annesiBen yine de bu cumaya randevu aldım içim daha rahat olur en azından doktor da anlayışla yaklaşır diye düşünüyorum. Teşekkür ederim canım
Ayy bu listedeki bilgileri bile eksik veriyorlar tek tek sormak zorunda kalıyorum bir de tahmin eklersek zor o iş :) Biz netleşen cinsiyetleri yazalım yeter:)Bence ilk sayfadaki listeye annenin cinsiyet tahmini diye bi satır daha eklememiz lazım
Fetal DNA yı duymadım daha önce canım yaptirmadım da, güzel sonuclar alırız hepimiz umarımBen 2li yaptıracağım inşallahta fetal dna yaptırmalı mıyım onu bilmiyorum. Onu da doktorum yönlendirmesine göre bakacağız artık. 13. Haftada gittiğimizde göreceğiz bakalım
Yurt dışı testi diye biliniyor canım bir de nift diyorlar galiba. Bu ikili test anne yaşına göre ortalama bir ihtimal bilgisi veriyor dna direk bebeğin dna sı inceleniyor %99 gibi bir sonuç veriyormuş. Ben de araştırınca öğrendim.Fetal DNA yı duymadım daha önce canım yaptirmadım da, güzel sonuclar alırız hepimiz umarım
Yaa bilmem zaten ben son aya kadar bir sey almayacağım öyle bir şey olursa bi daha sevinir mutlu oluruzBence 5. Ayda falan net belli olur, senin radyoloji uzmanı bakmış söylemiş ama, bana doktorum yüzde 80 erkek demişti, 5. Ayda kız dedievet benimde canım tatlı istemez ekşi şeyler isterim
Bebeğini göreceksin artık tam bir bebek şeklinde oluyor elleri ayakları oynuyor gala gözümü kapatıp o anları düşünüyorum ben. Cok guzel haberlerle gel insallahBen de ptesi
İnşallah canım bende ptesi devlette bir doktora gidecem. Kendi doktorum geç çağırdı (6hafta sonra çağırdı) diye içim rahat etmedi.. 10+6 olcam o gün bakalım ne diyecek
Hemen kocakari yorumum geliyor benim cildim güzelleşti erkek dedi doktorkızı olanların cildi bozuluyor yağlanıyor ve leke oluyor
İlk gebeliğim son adet tarihim 03.12.2022 bebek doğum 09.09.2023Eksik bilgiler vardı onları bekliyorum sizden. Ayrıca bilgisayardan ekleniyor bu nedenle her an ekleyemiyorum maalesef izinliyim bu hafta çünkü. Tam eksiksiz yazarsanız o zaman ekleyeceğim.
Herkese merhaba. Sizlere birkaç şey danışmak istiyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Benim açlık kan şekerim yüksek çıktı doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Bu durumu yaşayan var mı nasıl bir yol izleniyor?
Bir de ayın 10 unda randevum vardı 5+5 tim. Kalp atışını sadece ekranda görebildik. 2. Gebeliğimde böyle olmuştu ekranda görebilmiştik sonrasında kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Hamileliği öğrendiğimden beri cumadan cumaya muayene oluyordum. Doktorum tahlil sonucunu telefonda görüşürken 12. Hafta görüşelim dedi. Kalp atışını duymadığım sadece ekranda gördüğüm için ben bu hafta cuma günü de muayene olmayı istiyordum. 6+5 olucam o gün.
Sizce de uzun bir zaman dilimi değil mi yine de randevu almalı mıyım yoksa beklemeli miyim?
Doktorlar serumu ve cilt bakımlarını önermiyorlar siz görüştünüz mü doktorunuzlaBenim cildim çok kotüleşti gerçekten okudum biraz c vitamini serum ve hiyoloronik asit kullanmalısınız diyor ve tabi güneş kremi kesinlikle. Hamilelerde leke eğilimi olduğu için, onun dışında bebe yağı sürüyorum bacaklarıma falan çok kaşınıyor. Diğerlerinin kullanımı güvenli mi bilmiyorum.
Herkese merhaba. Sizlere birkaç şey danışmak istiyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Benim açlık kan şekerim yüksek çıktı doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Bu durumu yaşayan var mı nasıl bir yol izleniyor?
Bir de ayın 10 unda randevum vardı 5+5 tim. Kalp atışını sadece ekranda görebildik. 2. Gebeliğimde böyle olmuştu ekranda görebilmiştik sonrasında kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Hamileliği öğrendiğimden beri cumadan cumaya muayene oluyordum. Doktorum tahlil sonucunu telefonda görüşürken 12. Hafta görüşelim dedi. Kalp atışını duymadığım sadece ekranda gördüğüm için ben bu hafta cuma günü de muayene olmayı istiyordum. 6+5 olucam o gün.
Sizce de uzun bir zaman dilimi değil mi yine de randevu almalı mıyım yoksa beklemeli miyim?
Doktorlar serumu ve cilt bakımlarını önermiyorlar siz görüştünüz mü doktorunuz ileBenim cildim çok kotüleşti gerçekten okudum biraz c vitamini serum ve hiyoloronik asit kullanmalısınız diyor ve tabi güneş kremi kesinlikle. Hamilelerde leke eğilimi olduğu için, onun dışında bebe yağı sürüyorum bacaklarıma falan çok kaşınıyor. Diğerlerinin kullanımı güvenli mi bilmiyorum.
Ayy inşallah canım çok güzel bir duygudur eminim. Kalp atışında bile heycandan öldük iple çekiyorum ptesiyiBebeğini göreceksin artık tam bir bebek şeklinde oluyor elleri ayakları oynuyor gala gözümü kapatıp o anları düşünüyorum ben. Cok guzel haberlerle gel insallah
Şehir?İlk gebeliğim son adet tarihim 03.12.2022 bebek doğum 09.09.2023
Şehir ve Yaşınız eksik.. lütfen paylaşır mısınız?İlk gebeliğim son adet tarihim 03.12.2022 bebek doğum 09.09.2023
Merhaba ekledim şehit ve yaş eksik iletir misiniz?
İzmir 33Şehir ve Yaşınız eksik.. lütfen paylaşır mısınız?
Anladım, benimde tüp bebek. Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallahben kullanıyorummm,
tup bebe ıle hamıleyım 5haftalık..
gecen hafta kese etrafında kanama alanı vardı..
doktorum pruluton yaptı ve prolutex ıle bırlıkte progestan fıtıl kullanıyorum canım
Amin canimmmAnladım, benimde tüp bebek. Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallahO zaman birlikte kullanılabiliyor. Teşekkür ederim yanıtınız için.
Ben sormadım tabi canım hamileler için önerilen cilt bakımlarinı okudum,aslında sampuanların bile sağlıklı olmadığını söylüyorlar. Dikkat ediyoruz ama herşeyden sakınamıyoruz malesef. Yine de elimizden geldiği kadarDoktorlar serumu ve cilt bakımlarını önermiyorlar siz görüştünüz mü doktorunuz ile
Hakkınızda en hayırlısı güzeli olsun sağlıkla tabi canım , kız bebekler için cicili bicili şeyler daha çok diye mi insana sevimli geliyor bilmem bence ikisinin de yeri güzelYaa bilmem zaten ben son aya kadar bir sey almayacağım öyle bir şey olursa bi daha sevinir mutlu oluruzbence de cok erken bir tahmindi bekleyip göreceğiz
Nifti duymuştum canım evet bir risk olursa yaptırıyorlar yakında bı arkadaşım yaptırmıştı temiz geldi çok şükürYurt dışı testi diye biliniyor canım bir de nift diyorlar galiba. Bu ikili test anne yaşına göre ortalama bir ihtimal bilgisi veriyor dna direk bebeğin dna sı inceleniyor %99 gibi bir sonuç veriyormuş. Ben de araştırınca öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?