2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben yine de bu cumaya randevu aldım içim daha rahat olur en azından doktor da anlayışla yaklaşır diye düşünüyorum. Teşekkür ederim canım
Rica ederim canım, hepimizin korkuları var elimizden geleni yapıyoruz, kendini strese sokma iyi olman da çok önemli annesi

Ben 2li yaptıracağım inşallahta fetal dna yaptırmalı mıyım onu bilmiyorum. Onu da doktorum yönlendirmesine göre bakacağız artık. 13. Haftada gittiğimizde göreceğiz bakalım
Fetal DNA yı duymadım daha önce canım yaptirmadım da, güzel sonuclar alırız hepimiz umarım

Fetal DNA yı duymadım daha önce canım yaptirmadım da, güzel sonuclar alırız hepimiz umarım
Yurt dışı testi diye biliniyor canım bir de nift diyorlar galiba. Bu ikili test anne yaşına göre ortalama bir ihtimal bilgisi veriyor dna direk bebeğin dna sı inceleniyor %99 gibi bir sonuç veriyormuş. Ben de araştırınca öğrendim.

Bence 5. Ayda falan net belli olur, senin radyoloji uzmanı bakmış söylemiş ama, bana doktorum yüzde 80 erkek demişti, 5. Ayda kız dedi evet benimde canım tatlı istemez ekşi şeyler isterim
Yaa bilmem zaten ben son aya kadar bir sey almayacağım öyle bir şey olursa bi daha sevinir mutlu oluruz bence de cok erken bir tahmindi bekleyip göreceğiz

Ben de ptesi
İnşallah canım bende ptesi devlette bir doktora gidecem. Kendi doktorum geç çağırdı (6hafta sonra çağırdı) diye içim rahat etmedi.. 10+6 olcam o gün bakalım ne diyecek
Bebeğini göreceksin artık tam bir bebek şeklinde oluyor elleri ayakları oynuyor gala gözümü kapatıp o anları düşünüyorum ben. Cok guzel haberlerle gel insallah

Hemen kocakari yorumum geliyor benim cildim güzelleşti erkek dedi doktor kızı olanların cildi bozuluyor yağlanıyor ve leke oluyor

Eksik bilgiler vardı onları bekliyorum sizden. Ayrıca bilgisayardan ekleniyor bu nedenle her an ekleyemiyorum maalesef izinliyim bu hafta çünkü. Tam eksiksiz yazarsanız o zaman ekleyeceğim.
İlk gebeliğim son adet tarihim 03.12.2022 bebek doğum 09.09.2023

Doktorlar serumu ve cilt bakımlarını önermiyorlar siz görüştünüz mü doktorunuzla

Doktorlar serumu ve cilt bakımlarını önermiyorlar siz görüştünüz mü doktorunuz ile

Bebeğini göreceksin artık tam bir bebek şeklinde oluyor elleri ayakları oynuyor gala gözümü kapatıp o anları düşünüyorum ben. Cok guzel haberlerle gel insallah
Ayy inşallah canım çok güzel bir duygudur eminim. Kalp atışında bile heycandan öldük iple çekiyorum ptesiyi

ben kullanıyorummm,
tup bebe ıle hamıleyım 5haftalık..
gecen hafta kese etrafında kanama alanı vardı..
doktorum pruluton yaptı ve prolutex ıle bırlıkte progestan fıtıl kullanıyorum canım
Anladım, benimde tüp bebek. Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah O zaman birlikte kullanılabiliyor. Teşekkür ederim yanıtınız için.

Anladım, benimde tüp bebek. Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah O zaman birlikte kullanılabiliyor. Teşekkür ederim yanıtınız için.
Amin canimmm
Kaç haftalık alik Bebişin ?
Rabbim sağlıkla.kucagimiza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah
Benimde Perşembe kontrolum var, insallah kanama alanım geçmiştir ,kalp.atisinida duyarız dua ediyorum.. s

Doktorlar serumu ve cilt bakımlarını önermiyorlar siz görüştünüz mü doktorunuz ile
Ben sormadım tabi canım hamileler için önerilen cilt bakımlarinı okudum,aslında sampuanların bile sağlıklı olmadığını söylüyorlar. Dikkat ediyoruz ama herşeyden sakınamıyoruz malesef. Yine de elimizden geldiği kadar

Yaa bilmem zaten ben son aya kadar bir sey almayacağım öyle bir şey olursa bi daha sevinir mutlu oluruz bence de cok erken bir tahmindi bekleyip göreceğiz
Hakkınızda en hayırlısı güzeli olsun sağlıkla tabi canım , kız bebekler için cicili bicili şeyler daha çok diye mi insana sevimli geliyor bilmem bence ikisinin de yeri güzel

Nifti duymuştum canım evet bir risk olursa yaptırıyorlar yakında bı arkadaşım yaptırmıştı temiz geldi çok şükür daha çok 2 li de vs sorun çıkarsa yaptırılıyor sanırım daha kesin sonuç vermesi adına dediğin gibi.

Kızlar benim burnum çok tıkanıyor ya böyle sanki istediğim gibi nefes alamıyormuş gibi oluyorum. Ve baş ağrıları başladı ufaktan. Siz de yaşıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…