2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım açlık şekeri hakkında birşey bilmiyorum doğrusu, bende gebelik kaybı olan biriyim bana da 2 hafta da bir randevu verdi, normalde ayda birdir mesela. Sen yine de danış tabi sadece kalp atışını daha net duymak istediğini belirt. Ama seni yönlendirmesi güzel dahiliye vs. Dikkat ediyor demek ki

Canım bende 6+5de bebeğin kalp atışını bile göremedim 8. Haftada ultrasonda gördüm ama doktorum duymak rahatsız edebiliyor bebeği bu dönemde dedi duymadım. Bence kalp atışını gördüysen sorun yoktu içini ferah tut, terslikleri düşünerek yaşanmıyor kendimden biliyorum bende 12. Haftada tekrar gideceğim

Bence doktorunu değiştirmelisin başka doktora da git bir de onun görüşünü al derim 12 haftaya kadar bir sürü tahlil yapılıyor bunlardan geri kalmaman lazım

Amin canım ya ben daha 7. Haftanın içindeyim merak ediyorum tabii bazılarımız önden gidiyor haliyle, 2li yaptirmak konusunda bende terddutteyim ama doktorum yaptirmamı kesin ister diye düşünüyorum.

Evet haklısınız düşünmemeye çalışıyorum ama 2 kaybım olunca aynı şeyler yaşamak korkutuyor. Kalp atışını duyarım diye kendimi hazırlayıp gidince böyle oldu sanırım. Teşekkür ederim

Yaa hadi hayırlısı olsun canım baya erken öğrenmiş oldun. Sağlıkla gelsin inşallah prens. Bakalım kendi doktorunuz da söyleyecek mi:)

9+4 oldum hala yüz üstü uyuyorum. Nasıl alışcam yan yatmaya
Hamile yastığı almayı düşünüyorum doğrusu bende yüzükoyun a yakın bı pozisyonda yatıyorum malesef, ilerleyen zamanlarda sırt üstü yatmakta sorun oluyor gerçekten hatta yatmak sorun oluyor dert etme

Ben yine de bu cumaya randevu aldım içim daha rahat olur en azından doktor da anlayışla yaklaşır diye düşünüyorum. Teşekkür ederim canım

Bende 10+6 ayın 1 inde çağırdı test için inşallah hayırlı sonuçlar alırız
İnşallah canım bendi de 9 martta gideceğim 13+2 oluyorum tam o gün.. ama ben öncesinde galiba bir kere de devlet hastanesine gitçem çünkü çok geç çağırdı benim doktor 6 hafta dayanamıyom

Bence doktorunu değiştirmelisin başka doktora da git bir de onun görüşünü al derim 12 haftaya kadar bir sürü tahlil yapılıyor bunlardan geri kalmaman lazım
Rutin tahlillerim yapıldı memlekette ve yaşadığım şehirde olmak üzere 2 doktorla ilerliyorum. Ama şu an diğer doktoruma gitme şansım yok ikili taramada gidicem. Teşekkür ederim

Yok ya sallıyorum ona bakarsak ye eksiyi çıkar Ayşe’yi diyorlar ben hamile kaldigimdan limon yiyorum asla hala tatlı yiyemiyorum midem bulanıyor. Tatlı hurafeler
Bence 5. Ayda falan net belli olur, senin radyoloji uzmanı bakmış söylemiş ama, bana doktorum yüzde 80 erkek demişti, 5. Ayda kız dedi evet benimde canım tatlı istemez ekşi şeyler isterim

Canım bende gittiğimde 7+2ydim ama bebek 6+2 çıktı kalp atışını duyduk biz. Sonra ki muayeneyi bebeğin 12. Haftası dolduğunda çağırdı. Bazı doktorlar çok sık çağırıyor bazıları gerekli zamanlarda.. Ama tabi sen kalp atışını duymamışsın. Doktora bir söyleseydin onu ben duymak istiyorum haftaya geleyim diye keşke.

Amin insallah bakalım cuma icin heyecanlıyım hepimizin cok guzel geçsin süreci insallah
Ben de ptesi
Amin insallah bakalım cuma icin heyecanlıyım hepimizin cok guzel geçsin süreci insallah
İnşallah canım bende ptesi devlette bir doktora gidecem. Kendi doktorum geç çağırdı (6hafta sonra çağırdı) diye içim rahat etmedi.. 10+6 olcam o gün bakalım ne diyecek

Amin canım ya ben daha 7. Haftanın içindeyim merak ediyorum tabii bazılarımız önden gidiyor haliyle, 2li yaptirmak konusunda bende terddutteyim ama doktorum yaptirmamı kesin ister diye düşünüyorum.
Ben 2li yaptıracağım inşallahta fetal dna yaptırmalı mıyım onu bilmiyorum. Onu da doktorum yönlendirmesine göre bakacağız artık. 13. Haftada gittiğimizde göreceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…