- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
AboooHemen kocakari yorumum geliyor benim cildim güzelleşti erkek dedi doktorkızı olanların cildi bozuluyor yağlanıyor ve leke oluyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AboooHemen kocakari yorumum geliyor benim cildim güzelleşti erkek dedi doktorkızı olanların cildi bozuluyor yağlanıyor ve leke oluyor
![]()
Canım açlık şekeri hakkında birşey bilmiyorum doğrusu, bende gebelik kaybı olan biriyim bana da 2 hafta da bir randevu verdi, normalde ayda birdir mesela. Sen yine de danış tabi sadece kalp atışını daha net duymak istediğini belirt. Ama seni yönlendirmesi güzel dahiliye vs. Dikkat ediyor demek kiHerkese merhaba. Sizlere birkaç şey danışmak istiyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Benim açlık kan şekerim yüksek çıktı doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Bu durumu yaşayan var mı nasıl bir yol izleniyor?
Bir de ayın 10 unda randevum vardı 5+5 tim. Kalp atışını sadece ekranda görebildik. 2. Gebeliğimde böyle olmuştu ekranda görebilmiştik sonrasında kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Hamileliği öğrendiğimden beri cumadan cumaya muayene oluyordum. Doktorum tahlil sonucunu telefonda görüşürken 12. Hafta görüşelim dedi. Kalp atışını duymadığım sadece ekranda gördüğüm için ben bu hafta cuma günü de muayene olmayı istiyordum. 6+5 olucam o gün.
Sizce de uzun bir zaman dilimi değil mi yine de randevu almalı mıyım yoksa beklemeli miyim?
Yok ya sallıyorum ona bakarsak ye eksiyi çıkar Ayşe’yi diyorlar ben hamile kaldigimdan limon yiyorum asla hala tatlı yiyemiyorum midem bulanıyor. Tatlı hurafelerAbooobenim yine kız o zaman (ne olsa farketmez) ya doğrumu ki
![]()
Canım bende 6+5de bebeğin kalp atışını bile göremedim 8. Haftada ultrasonda gördüm ama doktorum duymak rahatsız edebiliyor bebeği bu dönemde dedi duymadım. Bence kalp atışını gördüysen sorun yoktu içini ferah tut, terslikleri düşünerek yaşanmıyor kendimden biliyorumHerkese merhaba. Sizlere birkaç şey danışmak istiyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Benim açlık kan şekerim yüksek çıktı doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Bu durumu yaşayan var mı nasıl bir yol izleniyor?
Bir de ayın 10 unda randevum vardı 5+5 tim. Kalp atışını sadece ekranda görebildik. 2. Gebeliğimde böyle olmuştu ekranda görebilmiştik sonrasında kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Hamileliği öğrendiğimden beri cumadan cumaya muayene oluyordum. Doktorum tahlil sonucunu telefonda görüşürken 12. Hafta görüşelim dedi. Kalp atışını duymadığım sadece ekranda gördüğüm için ben bu hafta cuma günü de muayene olmayı istiyordum. 6+5 olucam o gün.
Sizce de uzun bir zaman dilimi değil mi yine de randevu almalı mıyım yoksa beklemeli miyim?
Bence ilk sayfadaki listeye annenin cinsiyet tahmini diye bi satır daha eklememiz lazımAbooobenim yine kız o zaman (ne olsa farketmez) ya doğrumu ki
![]()
Bence doktorunu değiştirmelisin başka doktora da git bir de onun görüşünü al derim 12 haftaya kadar bir sürü tahlil yapılıyor bunlardan geri kalmaman lazımHerkese merhaba. Sizlere birkaç şey danışmak istiyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Benim açlık kan şekerim yüksek çıktı doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Bu durumu yaşayan var mı nasıl bir yol izleniyor?
Amin canımBir de yavaştan cinsiyet tahminleri, öğrenmeler filan başlayacak sanırım çok heycanlı dönemlere giriyoruzCinsiyet heycan verici ama testler sonuç beklemek filan stresli. Hepimiz 2. Trimestere girerken hayırlı sonuçlar sağlıklı sonuçlar alalım inşallah
![]()
Sen ne hissediyorsunBence ilk sayfadaki listeye annenin cinsiyet tahmini diye bi satır daha eklememiz lazım![]()
Evet haklısınız düşünmemeye çalışıyorum ama 2 kaybım olunca aynı şeyler yaşamak korkutuyor. Kalp atışını duyarım diye kendimi hazırlayıp gidince böyle oldu sanırım. Teşekkür ederimCanım bende 6+5de bebeğin kalp atışını bile göremedim 8. Haftada ultrasonda gördüm ama doktorum duymak rahatsız edebiliyor bebeği bu dönemde dedi duymadım. Bence kalp atışını gördüysen sorun yoktu içini ferah tut, terslikleri düşünerek yaşanmıyor kendimden biliyorumbende 12. Haftada tekrar gideceğim
Yaa hadi hayırlısı olsun canım baya erken öğrenmiş oldun. Sağlıkla gelsin inşallah prens. Bakalım kendi doktorunuz da söyleyecek mi:)10+2de gösterdi bizimkiAma karindan baktı muhtemelen 10+5 falansın dedi doktor kendi doktoruma kontrolüm bu cuma.
Çalıştığım hastanedeki radyoloji doktoruna gösterdim ben o da 10 sene kadın doğum hastanesinde çalışmış baya tecrübeli. Bakalım degisedebilir dimi doktor bey dedim cok erken çünküyok ben göreceğimi gördüm dedi
![]()
Hamile yastığı almayı düşünüyorum doğrusu bende yüzükoyun a yakın bı pozisyonda yatıyorum malesef, ilerleyen zamanlarda sırt üstü yatmakta sorun oluyor gerçekten9+4 oldum hala yüz üstü uyuyorum. Nasıl alışcam yan yatmaya![]()
Ben yine de bu cumaya randevu aldım içim daha rahat olur en azından doktor da anlayışla yaklaşır diye düşünüyorum. Teşekkür ederim canımCanım açlık şekeri hakkında birşey bilmiyorum doğrusu, bende gebelik kaybı olan biriyim bana da 2 hafta da bir randevu verdi, normalde ayda birdir mesela. Sen yine de danış tabi sadece kalp atışını daha net duymak istediğini belirt. Ama seni yönlendirmesi güzel dahiliye vs. Dikkat ediyor demek ki
İnşallah canım bendi de 9 martta gideceğim 13+2 oluyorum tam o gün.. ama ben öncesinde galiba bir kere de devlet hastanesine gitçem çünkü çok geç çağırdı benim doktor 6 haftaBende 10+6 ayın 1 inde çağırdı test için inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Eksik bilgiler vardı onları bekliyorum sizden. Ayrıca bilgisayardan ekleniyor bu nedenle her an ekleyemiyorum maalesef izinliyim bu hafta çünkü. Tam eksiksiz yazarsanız o zaman ekleyeceğim.bilgilerimide yazmıştım beni ekler misinizNewMamaa
Rutin tahlillerim yapıldı memlekette ve yaşadığım şehirde olmak üzere 2 doktorla ilerliyorum. Ama şu an diğer doktoruma gitme şansım yok ikili taramada gidicem. Teşekkür ederimBence doktorunu değiştirmelisin başka doktora da git bir de onun görüşünü al derim 12 haftaya kadar bir sürü tahlil yapılıyor bunlardan geri kalmaman lazım
Amin insallah bakalım cuma icin heyecanlıyımYaa hadi hayırlısı olsun canım baya erken öğrenmiş oldun. Sağlıkla gelsin inşallah prens. Bakalım kendi doktorunuz da söyleyecek mi:)
Bence 5. Ayda falan net belli olur, senin radyoloji uzmanı bakmış söylemiş ama, bana doktorum yüzde 80 erkek demişti, 5. Ayda kız dediYok ya sallıyorum ona bakarsak ye eksiyi çıkar Ayşe’yi diyorlar ben hamile kaldigimdan limon yiyorum asla hala tatlı yiyemiyorum midem bulanıyor. Tatlı hurafeler![]()
Canım bende gittiğimde 7+2ydim ama bebek 6+2 çıktı kalp atışını duyduk biz. Sonra ki muayeneyi bebeğin 12. Haftası dolduğunda çağırdı. Bazı doktorlar çok sık çağırıyor bazıları gerekli zamanlarda.. Ama tabi sen kalp atışını duymamışsın. Doktora bir söyleseydin onu ben duymak istiyorum haftaya geleyim diye keşke.Herkese merhaba. Sizlere birkaç şey danışmak istiyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Benim açlık kan şekerim yüksek çıktı doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Bu durumu yaşayan var mı nasıl bir yol izleniyor?
Ben de ptesiAmin insallah bakalım cuma icin heyecanlıyımhepimizin cok guzel geçsin süreci insallah
İnşallah canım bende ptesi devlette bir doktora gidecem. Kendi doktorum geç çağırdı (6hafta sonra çağırdı) diye içim rahat etmedi.. 10+6 olcam o gün bakalım ne diyecekAmin insallah bakalım cuma icin heyecanlıyımhepimizin cok guzel geçsin süreci insallah
Ben 2li yaptıracağım inşallahta fetal dna yaptırmalı mıyım onu bilmiyorum. Onu da doktorum yönlendirmesine göre bakacağız artık. 13. Haftada gittiğimizde göreceğiz bakalımAmin canımya ben daha 7. Haftanın içindeyim merak ediyorum tabii
bazılarımız önden gidiyor haliyle, 2li yaptirmak konusunda bende terddutteyim ama doktorum yaptirmamı kesin ister diye düşünüyorum.