Ama erken gidersen testi yapmazlar erken diye ama bebeği görmek için diyorsan gidebilirsin zararı olmaz açıkçası bende dayanamıyorum çok geçmeden sürekli kontrole gidiyorum ama sanırım bu sefer sabretmem lazımİnşallah canım bendi de 9 martta gideceğim 13+2 oluyorum tam o gün.. ama ben öncesinde galiba bir kere de devlet hastanesine gitçem çünkü çok geç çağırdı benim doktor 6 haftadayanamıyom
Yaş 33, RizeMerhaba ekledim şehit ve yaş eksik iletir misiniz?
Tıkanma bende de mevcut uyurken.Kızlar benim burnum çok tıkanıyor ya böyle sanki istediğim gibi nefes alamıyormuş gibi oluyorum. Ve baş ağrıları başladı ufaktan. Siz de yaşıyor musunuz
6 hafta bana da çok geldi yaa niye o kadar uzun kiİnşallah canım bendi de 9 martta gideceğim 13+2 oluyorum tam o gün.. ama ben öncesinde galiba bir kere de devlet hastanesine gitçem çünkü çok geç çağırdı benim doktor 6 haftadayanamıyom
Yüz kesesi var ben onu kullanıyorum firmasının beyazlatıcı ve inci tozlu sabununu kullanıyorum gül suyuyla siliyorum ve vazelin sürüyorum doğuma kadar idare artıkBen sormadım tabi canım hamileler için önerilen cilt bakımlarinı okudum,aslında sampuanların bile sağlıklı olmadığını söylüyorlar. Dikkat ediyoruz ama herşeyden sakınamıyoruz malesef. Yine de elimizden geldiği kadar
Benim transferden beri burnum tıkalı ve uyku kalitemi çok etkiliyorKızlar benim burnum çok tıkanıyor ya böyle sanki istediğim gibi nefes alamıyormuş gibi oluyorum. Ve baş ağrıları başladı ufaktan. Siz de yaşıyor musunuz
Günaydın 9~13.haftalar yapılabiliyor uygun pozisyonu bulabilirse yapabilirMerhaba ben perşembe günü 10+1 olacağım doktor randevum var ikili testi yaparlar mı?
Benimde bugün kontrolüm vardı, sağlık ocağıda çağırmıştı kan verdim. Normalde 8+6, ama doktor ultrasondan bakıp 10+1 olduğunu söyledi. Önemli değil dedi, ileriden ya da geriden gidebilir dedi. Sağlıklı olsunlar daAmin canimmm
Kaç haftalık alik Bebişin ?
Rabbim sağlıkla.kucagimiza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah
Benimde Perşembe kontrolum var, insallah kanama alanım geçmiştir ,kalp.atisinida duyarız dua ediyorum.. s
maşallaahh,saglıkla gelsin ınsallahhh canımm..Benimde bugün kontrolüm vardı, sağlık ocağıda çağırmıştı kan verdim. Normalde 8+6, ama doktor ultrasondan bakıp 10+1 olduğunu söyledi. Önemli değil dedi, ileriden ya da geriden gidebilir dedi. Sağlıklı olsunlar daSizin ne kadarlık oldu? İnşallah geçmiştir içinizi ferah tutun. Birde her ihtimale karşı doktorunuza proluton depot iğnesini yazdırın bence, herhangi kanamada direkt acile gidip vurdurun sonra muayene olun. Zaman kaybetmeyin. Ben maalesef acı tecrübeler sonucunda tedbirli olmayı öğrendim. Ama inşallah gerek olmaz.
Amiin inşallah çok teşekkür ederimmaşallaahh,saglıkla gelsin ınsallahhh canımm..
amiinnn yarın için baya korkulu ve heyecanlıyım..
pruluton gecen hafta olmuştum, yarın sorarım alırım olmadı eczaneden dursun evde..
aktıf kanamam yok ya bıraz o yuzden ıcım ferah.. kotu bırsey olsa kanamam olurdu sanırım bılemıyorum da ..
benım tup bebek hesaplamaya gore 6haftalık canım..
sağlıkla gelsin yavrularımız Allahım,
bir ömür huzurla saglıkla büyütelim
Tuz lambası da bir yere kadar canım kaloriferi kapatıyorum biraz, bende belki ortam nemlendirme makinası falan oluyor ya onlardan alırım. Daha rahat nefes alabilmek için, daha sonra geçer inşallah ama ilk zmanlar zor oluyorBenim transferden beri burnum tıkalı ve uyku kalitemi çok etkiliyortuz lambası sipariş verdim umarım işe yarar bakalım
ben meme hassasiyetinden dolayı yüz üstü yatamıyorum 2 3 haftadır9+4 oldum hala yüz üstü uyuyorum. Nasıl alışcam yan yatmaya
Rabbim bir daha yaşatmasinAmiin inşallah çok teşekkür ederimBenimde kanamalarım oldu lekelenme şeklinde, çok şükür geçti. Tüp bebekte sık rastlanan durummuş. Stres yapmayın hep iyi düşünün. İyi haberlerle de gelin inşallah. Yarın kalp atışını da duyarsınız inşallah vakti gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?