2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
9+4 oldum hala yüz üstü uyuyorum. Nasıl alışcam yan yatmaya
Ben de yüzükoyun yatıyorum doktor yan yatmanın iyi olduğunu ama bu haftalarda sorun olmayacağını, ileriki haftalarda da istesem de yatamayacagimi o yuzden tadını çıkartmamı istedi benim. Yanı siz de kafanıza takmayın

Bana 11+3 de söylemişti ama erken olunca yanılma payı oluyor diye çok kendimi alıştırmadım

Bugün hastanede yatarken odalara gebe okulundan kadın geldi birebir konuştu benimle de çok güzel şeyler anlattı kızlar hemen hemen her kadın doğum bölümü olan devlet hastanesinde gebe okulları mevcutmuş gebelikte 20. Haftadan itibaren gidebiliyormuşuz ama onun öncesinde kayıt yaptırmak gerekiyor ve tamamen ücretsiz siz de araştırın derim bir de dergi verdi bana çok güzel isterseniz içeriğini paylaşabilirim

Eklentiler

• IMG-20230214-WA0004.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 77
ben kullanıyorummm,
tup bebe ıle hamıleyım 5haftalık..
gecen hafta kese etrafında kanama alanı vardı..
doktorum pruluton yaptı ve prolutex ıle bırlıkte progestan fıtıl kullanıyorum canım

Betnovate imiş çok pardon resmini de koydum yanmıştı benim yüzüm lazerler simsiyah oldu yazın Dr yazdı hamile lekelerine de bunu veriyoruz dedi ben oluşmadan kullanmaya başladım

Eklentiler

• 16763766255541282650545364194621.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 66
Doktorun mu tavsiye etti canım etkili mi?

Ben görüştüm sadece İzmir'de 1 hastane 27 bin ₺ dediler ben muayene için istiyordum niyetim evde özel normal doğum yapmak

Herkese merhaba. Sizlere birkaç şey danışmak istiyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Benim açlık kan şekerim yüksek çıktı doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Bu durumu yaşayan var mı nasıl bir yol izleniyor?
Bir de ayın 10 unda randevum vardı 5+5 tim. Kalp atışını sadece ekranda görebildik. 2. Gebeliğimde böyle olmuştu ekranda görebilmiştik sonrasında kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Hamileliği öğrendiğimden beri cumadan cumaya muayene oluyordum. Doktorum tahlil sonucunu telefonda görüşürken 12. Hafta görüşelim dedi. Kalp atışını duymadığım sadece ekranda gördüğüm için ben bu hafta cuma günü de muayene olmayı istiyordum. 6+5 olucam o gün.
Sizce de uzun bir zaman dilimi değil mi yine de randevu almalı mıyım yoksa beklemeli miyim?

Hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor? Cilt problemi yaşayan var mı yüz de leke sivilce vs. Gibi bir çözüm bulabildiniz mi?
Benim cildim çok kotüleşti gerçekten okudum biraz c vitamini serum ve hiyoloronik asit kullanmalısınız diyor ve tabi güneş kremi kesinlikle. Hamilelerde leke eğilimi olduğu için, onun dışında bebe yağı sürüyorum bacaklarıma falan çok kaşınıyor. Diğerlerinin kullanımı güvenli mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…