Benim normalde de beyaz sarı arası bir akıntım vardı. Şimdi de sarı akıntım var koku kaşıntı bende de yok, enfeksiyon da olduğunu düşünmüyorum çünkü normalde de böyleydi akıntım zaten. Sadece şimdi daha fazla geliyor. Normaldir umarımKızlar özel ama akıntınız var mı varsa nasıl? Benim sapsarı ve kıvamlı bir akıntım var bir kaç haftadır. Doktor hiç bir şey almadı kontrol etmek için ve nasıl bir akıntı olduğuna bile bakmadan enfeksiyondur deyip fitil verdi. Bu sarı akıntı belki benim için normaldir koku yok kaşıntı yok. Bilemiyorum tehlikeli bir şey olma ihtimali var mı
Doktora sordunuz mu hiç? Benim de hamilelikten önce adet öncesi ve sonrası sarı akıntım hep olurdu. Bi emin olamadım sorayım sizlere dedim. Cevap verdiğin için teşekkür ederim biraz rahatladım.Benim normalde de beyaz sarı arası bir akıntım vardı. Şimdi de sarı akıntım var koku kaşıntı bende de yok, enfeksiyon da olduğunu düşünmüyorum çünkü normalde de böyleydi akıntım zaten. Sadece şimdi daha fazla geliyor. Normaldir umarım
Sormadım normal olduğunu düşünerekDoktora sordunuz mu hiç? Benim de hamilelikten önce adet öncesi ve sonrası sarı akıntım hep olurdu. Bi emin olamadım sorayım sizlere dedim. Cevap verdiğin için teşekkür ederim biraz rahatladım.
Belki bu şekilde olan başka birileri de yazar bize fikir olurSormadım normal olduğunu düşünereksorayım desem 1 ay sonra ikili test için gidicem daha çok var Rica ederim
Ah bende de var burun tıkanıklığı bir kaç haftadır. Nefes almada zorlanıyorum, özellikle geceleri.Kızlar benim burnum çok tıkanıyor ya böyle sanki istediğim gibi nefes alamıyormuş gibi oluyorum. Ve baş ağrıları başladı ufaktan. Siz de yaşıyor musunuz
Bende öyleyim bana ait değiller sanki, giydiğim kıyafet bile canımı yakar olduben meme hassasiyetinden dolayı yüz üstü yatamıyorum 2 3 haftadıryan yatarken bile bazen göğüslerim ağrıyor, çok pozisyon değişiyorum uykuya dalana kadar
bi de ben bugün farkettim resmen derim soyuluyormuş siyah sütyen gitmiştim iç tarafı küçük küçük pul pul dökülmelerle dolu kaşıntı da cabası, kuru olan vücudum daha da kuruduBende öyleyim bana ait değiller sanki, giydiğim kıyafet bile canımı yakar oldu
Teşekkür ederimGünaydın 9~13.haftalar yapılabiliyor uygun pozisyonu bulabilirse yapabilir
Bende de sarı akıntı vardı doktor gynomax ovul xl yazdı ama geçmedi sık sık kullanman gerekir dediDoktora sordunuz mu hiç? Benim de hamilelikten önce adet öncesi ve sonrası sarı akıntım hep olurdu. Bi emin olamadım sorayım sizlere dedim. Cevap verdiğin için teşekkür ederim biraz rahatladım.
Güzel bı buhar makinası bulsam alacağım ama bugün baktım hep bitmişAh bende de var burun tıkanıklığı bir kaç haftadır. Nefes almada zorlanıyorum, özellikle geceleri.
Doktor bana akıntının miktarı artacaktır demişti kızlar arttı bazen sıvı afedersiniz bazen daha yoğun olabiliyorBenim normalde de beyaz sarı arası bir akıntım vardı. Şimdi de sarı akıntım var koku kaşıntı bende de yok, enfeksiyon da olduğunu düşünmüyorum çünkü normalde de böyleydi akıntım zaten. Sadece şimdi daha fazla geliyor. Normaldir umarım
Evet onlar da işe yarayabilir denemek lazım. Burun tıkanıklığı aşırı kötü gündüz o kadar sıkıntı yok ama geceleri ikisi birden tıkanıyorTuz lambası da bir yere kadar canım kaloriferi kapatıyorum biraz, bende belki ortam nemlendirme makinası falan oluyor ya onlardan alırım. Daha rahat nefes alabilmek için, daha sonra geçer inşallah ama ilk zmanlar zor oluyor
Muayene edip mi verdi yoksa direk siz sarı akıntı deyince mi verdiBende de sarı akıntı vardı doktor gynomax ovul xl yazdı ama geçmedi sık sık kullanman gerekir dedi
Sizin akıntınız da sarı bir akıntı mı.. Keşke baksaydı gerçekten benim de telaştan aklıma gelmedi umarım boşuna ilaç kullanmıyorumdur...Doktor bana akıntının miktarı artacaktır demişti kızlar arttı bazen sıvı afedersiniz bazen daha yoğun olabiliyorHarikaAlice keşke baksaymis hemen fitil vermeden
Doktorumda öyle söyledi. Buhar veya sıcak bir duş ile de bir nebze rahatlar. Ama pek fazla da yapacak bir şey yokmuş. İlaç yasak. Bu da bulantı gibi, mide yanması gibi bir hamilelik belirtisiymiş, baya yaygın görülüyormuş..Güzel bı buhar makinası bulsam alacağım ama bugün baktım hep bitmiş
Benimde aynı şekilde. Bende doktora bugün söyledim; ilk üç ay bişey kullanmayı tavsiye etmiyoruz dedi. Araştırıyorum normal yazanlar da var. Umarım normaldir. Acaba suyu daha fazla mı tüketmeliyiz. Sebep de söylemediKızlar özel ama akıntınız var mı varsa nasıl? Benim sapsarı ve kıvamlı bir akıntım var bir kaç haftadır. Doktor hiç bir şey almadı kontrol etmek için ve nasıl bir akıntı olduğuna bile bakmadan enfeksiyondur deyip fitil verdi. Bu sarı akıntı belki benim için normaldir koku yok kaşıntı yok. Bilemiyorum tehlikeli bir şey olma ihtimali var mı
Benimde aynı şekilde. Bende doktora bugün söyledim; ilk üç ay bişey kullanmayı tavsiye etmiyoruz dedi. Araştırıyorum normal yazanlar da var. Umarım normaldir. Acaba suyu daha fazla mı tüketmeliyiz. Sebep de söylemediİnşallah enfeksiyon değildir diye dua ediyorum bende.
Evet canım daha öncede olmuştu bende, hep olur bı kaç arkadaşımda daha olmuştu, en iyisi buhar makinası galibaDoktorumda öyle söyledi. Buhar veya sıcak bir duş ile de bir nebze rahatlar. Ama pek fazla da yapacak bir şey yokmuş. İlaç yasak. Bu da bulantı gibi, mide yanması gibi bir hamilelik belirtisiymiş, baya yaygın görülüyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?