2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim normalde de beyaz sarı arası bir akıntım vardı. Şimdi de sarı akıntım var koku kaşıntı bende de yok, enfeksiyon da olduğunu düşünmüyorum çünkü normalde de böyleydi akıntım zaten. Sadece şimdi daha fazla geliyor. Normaldir umarım

Doktora sordunuz mu hiç? Benim de hamilelikten önce adet öncesi ve sonrası sarı akıntım hep olurdu. Bi emin olamadım sorayım sizlere dedim. Cevap verdiğin için teşekkür ederim biraz rahatladım.

Doktora sordunuz mu hiç? Benim de hamilelikten önce adet öncesi ve sonrası sarı akıntım hep olurdu. Bi emin olamadım sorayım sizlere dedim. Cevap verdiğin için teşekkür ederim biraz rahatladım.
Sormadım normal olduğunu düşünerek sorayım desem 1 ay sonra ikili test için gidicem daha çok var Rica ederim

Bende öyleyim bana ait değiller sanki, giydiğim kıyafet bile canımı yakar oldu
bi de ben bugün farkettim resmen derim soyuluyormuş siyah sütyen gitmiştim iç tarafı küçük küçük pul pul dökülmelerle dolu kaşıntı da cabası, kuru olan vücudum daha da kurudu

Bende de sarı akıntı vardı doktor gynomax ovul xl yazdı ama geçmedi sık sık kullanman gerekir dedi

Doktor bana akıntının miktarı artacaktır demişti kızlar arttı bazen sıvı afedersiniz bazen daha yoğun olabiliyor HarikaAlice keşke baksaymis hemen fitil vermeden

Tuz lambası da bir yere kadar canım kaloriferi kapatıyorum biraz, bende belki ortam nemlendirme makinası falan oluyor ya onlardan alırım. Daha rahat nefes alabilmek için, daha sonra geçer inşallah ama ilk zmanlar zor oluyor
Evet onlar da işe yarayabilir denemek lazım. Burun tıkanıklığı aşırı kötü gündüz o kadar sıkıntı yok ama geceleri ikisi birden tıkanıyor

Doktor bana akıntının miktarı artacaktır demişti kızlar arttı bazen sıvı afedersiniz bazen daha yoğun olabiliyor HarikaAlice keşke baksaymis hemen fitil vermeden
Sizin akıntınız da sarı bir akıntı mı.. Keşke baksaydı gerçekten benim de telaştan aklıma gelmedi umarım boşuna ilaç kullanmıyorumdur...

kızlar alerjik rinit hastasıyım hemde yıl boyu süren cinsinden bu ara bende çok kötüyüm sürekli hapşırık burun akıntısı yaşıyorum, uykuya dalma tam bir işkence kazara uyanınca bile direk burun yanması tıkanma hapşırık krizleri başlıyor, tedavimden önce ilaç kullanmayı bırakmıştım dr un önerisiyle tekrar başladım ama hafif bi ilaç olduğu için tamamen geçirmiyor zaten burun eti büyümesi de var burnumdan nefes almayı unuttum desem yeridir, ilaç dışında sıcak su kaynatıp 10 15 dk buharını soluyorum iyi geliyor hatta gece yatacağınız zaman 1 bardak kaynar su odada bulundurursanız ortamı nemlendirecek daha rahat nefes almanızı sağlayacaktır hatta varsa soğuk buhar makinesi de kullanabilirsiniz ayrıca da tuzlu su ile günde 1 2 defa burun yıkama yapabilirsiniz, inşallah sizde işe yarar benim Özellikle ev akarı, tozu alerjim olduğu için bunlardan uzak durmam mümkün değil Allah hepimizin yardımcısı olsun

İyi akşamlar herkese, akşamları başlayan bir mide bulantısı yaşıyorum saati var resmen 6 oldu mu başlıyor. Bir de tükürük. Dilim bembeyaz sürekli tükürüyorum. Böyle bir durum yaşayan var? Bu tükürük beni çok rahatsız ediyor vücut susuz kalıyor sürekli dudaklarım kuruyor. Doktora sordum normal diyor. Bu arada 9. Haftadayım ama bu etkiler hiç azalmadı

Güzel bı buhar makinası bulsam alacağım ama bugün baktım hep bitmiş
Doktorumda öyle söyledi. Buhar veya sıcak bir duş ile de bir nebze rahatlar. Ama pek fazla da yapacak bir şey yokmuş. İlaç yasak. Bu da bulantı gibi, mide yanması gibi bir hamilelik belirtisiymiş, baya yaygın görülüyormuş..

Benimde aynı şekilde. Bende doktora bugün söyledim; ilk üç ay bişey kullanmayı tavsiye etmiyoruz dedi. Araştırıyorum normal yazanlar da var. Umarım normaldir. Acaba suyu daha fazla mı tüketmeliyiz. Sebep de söylemedi İnşallah enfeksiyon değildir diye dua ediyorum bende.

Ya ben en az günde 2 litre içiyorum. Çok dikkat ediyorum her şeye.. Benim doktorum ilk 3 ayda kullanmamam gereken ne varsa kullandırdı. Tüp bebek olduğu için bişey olur endişesiyle doktor ne derse yapıyorum ama çok da güvenemiyorum..Nidazidol diye bir fitil kullanıyorum şu an.. Umarım değildir.. Yine sarı akıntı yaşadığını yazanlar da oldu belki normaldir. Doktor bakmadan kültür bişey almadan bilemez ki ben anlamadım

.

Evet canım daha öncede olmuştu bende, hep olur bı kaç arkadaşımda daha olmuştu, en iyisi buhar makinası galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…