• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Yani evet haklısın ama kist olma ihtimalini göze almıştım aslında 🙈 faydasını gören insan sayısı da az olmayınca denemek istemiştim. He bu saatten sonra dener miyim. Asla 🤭 bir de baya oldu bırakalı hala onun etkileri midir bilmiyorum.
doktora gitmek istiyorum ama oruçluyken vajinal muayene riskli olur. Orucum da gitsin istemiyorum. Tabi ki aksi giden bir durum olursa giderim . Şuan ağrım yok kanamam yok. O yüzden biraz daha beklicem sanırım. Size de danısayim dedim. Konu açmıştım orda da biri kürtajdan sonra yasamıs. Bekleyeceğim biraz daha
Canım bu bir hastalık durumu ve kontrol durumu olduğu için oruç bozulmuyor diye biliyorum. Sonuçta bir cinsellik durumu yok hastalıktan dolayı oluşmak zorunda kalınan bi durum var.
Şimdi senin için araştırdım diyanetin sayfasında da bozulmayacağı yazıyor. İstersen sen de araştır bak sor. İçin rahat etmezse ramazandan sonra 1 gün daha fazla tutarsın sevabı da olur. 🙏 erteleme derim daha fazla.

Canım bu bir hastalık durumu ve kontrol durumu olduğu için oruç bozulmuyor diye biliyorum. Sonuçta bir cinsellik durumu yok hastalıktan dolayı oluşmak zorunda kalınan bi durum var.
Şimdi senin için araştırdım diyanetin sayfasında da bozulmayacağı yazıyor. İstersen sen de araştır bak sor. İçin rahat etmezse ramazandan sonra 1 gün daha fazla tutarsın sevabı da olur. 🙏 erteleme derim daha fazla.
Tamam inşallah bende bakayım duruma göre öne çekerim doktora gitmeyi. Sağolasın 🤗 bence de ertelememem lazım ama. Ağrı falan da olmayınca da bir yandan beklesem mı diyorum. Sonra içim de rahat etmiyor 😅

Tamam inşallah bende bakayım duruma göre öne çekerim doktora gitmeyi. Sağolasın 🤗 bence de ertelememem lazım ama. Ağrı falan da olmayınca da bir yandan beklesem mı diyorum. Sonra içim de rahat etmiyor 😅
Yazışmaları okudum da bence de Dr a gitmen lazım en iyisi bu olacak. Ben de geçen ay rahatsız edici bir kasık ağrısı ve bol beyaz akıntı yaşadım. Kötü kokulu falan değil ama yanma falan da yok. Mantar değil yani. Regl olunca Dr a gidecektim annemin sağlık sorunları olunca gidemedim. Bu ay da yine 3-4 gündür aynısını yaşıyorum. Bu kez de Bi mani çıkmazsa regl olunca gidip hormonlara ve Bi usg baktıracagim ben de. Bi sorun varsa çözelim en azından. Yoksa da içimiz rahat eder. Sen de ihmal etme bence

Back