Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

seninde ramazanın mübarek olsun canım.
ben bu sene tutamıyorum :( istesem de tutamam bulantılarım belli olmuyor.
artık kısmet
Onu soracaktım tutabiliyo musun diye, ben tuttum başladığından beri 2 gün geçti zaten ama bugün öğlen hiç olmazdı böyle bi koku aldım çok alakasız birden midem bulantı istifra ettim. 😔😔 annem de çok kızdı zaten istemiyodu tutma tutma diyodu, hemen basit bi kahvaltı hazırladı yedim. Tutmayacağım ne yazık ki daha..
bünye kabul edemiyo demekki ..
Zaten Allah’ım vermiş o müsaadeyi içiniz rahat olsun kızlar 💖 doktorlar da ilk ve son aylarda tutulmasını tavsiye etmiyor. Siz sağlıklı olun da 🥰

Onu soracaktım tutabiliyo musun diye, ben tuttum başladığından beri 2 gün geçti zaten ama bugün öğlen hiç olmazdı böyle bi koku aldım çok alakasız birden midem bulantı istifra ettim. 😔😔 annem de çok kızdı zaten istemiyodu tutma tutma diyodu, hemen basit bi kahvaltı hazırladı yedim. Tutmayacağım ne yazık ki daha..
bünye kabul edemiyo demekki ..
yok gülüm yok tutamam hiç , denemedim bile
ki kızımda tutsam mı diye düşünüyordum. bunda hiç tutarım diye cesaretlenmedim. yemek yerken bile öğürme, bulantı bide aç kalsam yapamam

Tahmini ne zaman tak eder acaba? Bir arkadaş soruyor da 😂
ben en son kendimden sıkılmıştım amannn olmuyor işte demiştim :D
Zaten Allah’ım vermiş o müsaadeyi içiniz rahat olsun kızlar 💖 doktorlar da ilk ve son aylarda tutulmasını tavsiye etmiyor. Siz sağlıklı olun da 🥰
benim hem hamilelik hem emzirmeye denk gelmişti. yine denk geldi. ne yapalım
kendime hiç güvenmiyorum normalde tutardım ama hamileyken zor

Eğer bu mantaliteyi kendine inandırarak yaparsan ben senden bi dahaki aya çok güzel haberler geleceğini hissettim @birmihman . Aynen istemiyosan girme de buraya, gireceksen de bambaşka alakasız entrikalı kaoslu dizi gibi başka topicler var oraya dadan yaz yorumlar kafan dağılsın.
bu ay mükemmel bi ay, ibadettir oruçtur iftarlardır filan derken zaten keyifle yoğun geçer.. ♥️🙏

Herkesin ramazanı mübarek olsun kızlarım ♥️🌸 rabbim istediğimiz gönlümüzden geçirdiğimiz duaları kabul kılsın 😍♥️🤲🏻
P papatyamm13 Berceste3 Berceste3 Tmd2020 Tmd2020 FireflyDream FireflyDream
Hayırlı ramazanlar canım, amin cümleten ❤️🌸
Bende tutmuyorum bu arada. Birde bir garibime gidiyor. Normalde hep tutarım. Birde tutmayınca unutmuşum bugün okula bir güzel meyve doğrayıp götürmüşüm 😂😂 gizli gizli yedim 😂

Kesinlikle daha kürtaj acısı tam geçmeden bir de bu ay olmadı şu ay olmadı diyerek iyice yorduk ruhumuzu geleceği vakit belli kaderde biraz tevekkül edip bırakacağım akışa 🙏 ruhuma da iyi gelecek inşallah
İnşallah hepimize iyi gelir bu ay 🤲 nasipte varsa o vakti zamani gelince olacak zaten kesinlikle

Eğer bu mantaliteyi kendine inandırarak yaparsan ben senden bi dahaki aya çok güzel haberler geleceğini hissettim @birmihman . Aynen istemiyosan girme de buraya, gireceksen de bambaşka alakasız entrikalı kaoslu dizi gibi başka topicler var oraya dadan yaz yorumlar kafan dağılsın.
bu ay mükemmel bi ay, ibadettir oruçtur iftarlardır filan derken zaten keyifle yoğun geçer.. ♥️🙏

Herkesin ramazanı mübarek olsun kızlarım ♥️🌸 rabbim istediğimiz gönlümüzden geçirdiğimiz duaları kabul kılsın 😍♥️🤲🏻
P papatyamm13 Berceste3 Berceste3 Tmd2020 Tmd2020 FireflyDream FireflyDream
Aminnn. Hepimizin ramazani mübarek olsun kızlar 😊

Hayırlı ramazanlar canım, amin cümleten ❤️🌸
Bende tutmuyorum bu arada. Birde bir garibime gidiyor. Normalde hep tutarım. Birde tutmayınca unutmuşum bugün okula bir güzel meyve doğrayıp götürmüşüm 😂😂 gizli gizli yedim 😂
:D yaaa garip geliyor dimi
ben işyerinde kimseye söylememiştim. normalde de hep oruç tutarım. ofisteki kızlar şüphelendiler neden oruç tutmuyorsun diye , söylemek zorunda kaldım :D
naptın bu arada bi daha gittin mi doktora

:D yaaa garip geliyor dimi
ben işyerinde kimseye söylememiştim. normalde de hep oruç tutarım. ofisteki kızlar şüphelendiler neden oruç tutmuyorsun diye , söylemek zorunda kaldım :D
naptın bu arada bi daha gittin mi doktora
Ya evet bende tutmasam herkes anlar diye tutuyor gibi yapıyorum. Anneme falan numara yapıyorum. Bugün grip oldum çok fena. Onu bahane ettim. 1 hafta adet oldum falan desek 2 haftada idare edeceğiz artık 😂😂😂 cuma günü kalp atışına gideceğiz inşallah 😍

Ya evet bende tutmasam herkes anlar diye tutuyor gibi yapıyorum. Anneme falan numara yapıyorum. Bugün grip oldum çok fena. Onu bahane ettim. 1 hafta adet oldum falan desek 2 haftada idare edeceğiz artık 😂😂😂 cuma günü kalp atışına gideceğiz inşallah 😍
annenin de haberi yok :) şu ilk günler geçince zaten kim oruçlu kim değil unutuluyor :) arada kaynarsın
az kalmış hadi inşallah hayırlı haberler alırsın :KK36:

Ay çok az kalmış çok heyecanlı 😍😍 ben hala duymadım kalp atışını doktorum ses açmıyo ama gösteriyor 😍😍 tercih tabi ben açmayı ilk 3 ay tercih etmiyorum ses dalgası için ısı gönderiliyo uygun bulmuyorum demişti.. devlette tahlil için gittiğimde de muayene oldum, o doktor da açmadı gösterdi yine. sen de sor istersen nolur nolmaz diye canım. 🌸
Cuma benim de randevum var güzl haberlere inşallaah 😍🙏🙏

Ay çok az kalmış çok heyecanlı 😍😍 ben hala duymadım kalp atışını doktorum ses açmıyo ama gösteriyor 😍😍 tercih tabi ben açmayı ilk 3 ay tercih etmiyorum ses dalgası için ısı gönderiliyo uygun bulmuyorum demişti.. devlette tahlil için gittiğimde de muayene oldum, o doktor da açmadı gösterdi yine. sen de sor istersen nolur nolmaz diye canım. 🌸
Cuma benim de randevum var güzl haberlere inşallaah 😍🙏🙏
Ya bu konuyu gerçekten çözemedim bir sorayım. İlk gebeliğimde doktor düşük çıktıkça tekrar tekrar dinletti. Bir kereden bir şey olmaz ama ya 😂 ben duymak istiyorum. Güzel attığını duymak istiyorum. 😍❤️ süperr aynı gün gidiyoruz. Hadi güzel haberlere inşallah 🌸😍

Kızlar size bir şey sorucam. Rahim seyirmesi , pıt pıt atması neden olur 😐 2 gündür sürekli böyle

Bilemedim canım neden olur ki. Adetin yeni mi bitt
Ya adetim de adet gibi olmadı 😐 koyu kahverengi geldi. Ve uzun sürdü. Bitti 4 gün falan oldu sanırım. Ama 2 gündür rahmimi hissediyorum yani. Ağrım yok. 2 gün önce hafif bir yumurtlama ağrısı gibi hissettim. Yumurtlama akıntısı da geldi sanırım. Bilmiyorum 2 aydir ne olduğum belli değil. İyi ve sinirim bozulmaya başladı 😐😐

Senin periyod durumun ne oldu en son canım? Tamamen sökülüp olabildin mi? Lekelenmeli diyodun. Doktora gittin mi kontrol muayene için?
Periyot falan kalmadı 😅 tam sökülme olmadı bence. Koyu kahverengi bir şeyler geldi sanki beklemiş içerde öyle geliyor gibi. Uzun da sürdü. Doktora gidemedim. Şuan ramazanda gitmem de biraz zor. 2 gündür de bunları hissediyorum. Arada sanki bebek varmışta tekme yiyormus gibi oluyor. Bazen seyirme hissediyorum. Ama sık sık hissediyorum. Şuan görünürde başka bir şey yok. 😐
Eğer devam ederse tabi mecbur gidicem doktora. Ama yine de size de sorayım dedim

Periyot falan kalmadı 😅 tam sökülme olmadı bence. Koyu kahverengi bir şeyler geldi sanki beklemiş içerde öyle geliyor gibi. Uzun da sürdü. Doktora gidemedim. Şuan ramazanda gitmem de biraz zor. 2 gündür de bunları hissediyorum. Arada sanki bebek varmışta tekme yiyormus gibi oluyor. Bazen seyirme hissediyorum. Ama sık sık hissediyorum. Şuan görünürde başka bir şey yok. 😐
Eğer devam ederse tabi mecbur gidicem doktora. Ama yine de size de sorayım dedim
Yeniden test yaptın mı peki hiç canım? Bazen üzerine görme gibi de oluyormuşya.
Hiç kasık batışması yaşadın mı bu süreçte. Bende seyirme gibi oluyo açıkcası damar atıyo gibi. bi test alıp da dene istersen ne olur ne olmaz. Hayırlısı. 🙏

Canim bende bos gebelik gecirdim 10. Haftada kurtaj oldum ama benim kanamam olmadi dusuk kendisi baslamadi ama kurtaja bir iki gun kala kasiklarimda adet agrisi oluyordu zaten hemen kurtaj oldum kurtajdan sonra iki adet gordum tabi kurtaji hemen es geciyorum ama cok zorlu surecdi zaten psikolojikman yikinti icindeydim ama iki adet gecirip hemen hamile kaldim kaldigim ay bal tarcin corek otu kurunu esimle beraber yemisdik suan uc aylik hamileyim demem o ki uzulme bu zamanlar geciyor yeni hamilelik icin kendine izin ver allah en yakin zamanda hamile kalmani nasip etsin
Kürü paylaşır mısınız bir de cinsiyet nedir

Yeniden test yaptın mı peki hiç canım? Bazen üzerine görme gibi de oluyormuşya.
Hiç kasık batışması yaşadın mı bu süreçte. Bende seyirme gibi oluyo açıkcası damar atıyo gibi. bi test alıp da dene istersen ne olur ne olmaz. Hayırlısı. 🙏
Yani şöyle söyleyim. Ben gebelik olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç gebelik hali yok üzerimde. 2 gebelikte de yaşadığım şeyleri yaşamıyorum. Bir de geçen ay o kadar test yapttim ki boşu boşuna 🫠 hepsi de silik çizgi çıkardı. Artma vs olmayınca testler de bitince yapmadım bir daha. Gebelik düşüncesi yok kafamda. Ama kür den ötürü kist olmuş olabilir tabi. O yüzden kanama da sıkıntı oldu desem bu seyirme ne alaka. Bir de çok oldu yani bırakalı. Batışma vs. Geçen ay çok hissettim hatta size de dedim ağrılarım var diye. Ama şuan hiç bir şey yok. 2 gün önce hafif yumurtlama ağrısı hissettim yine. Hafif adet olacakmış gibi. Ama şuan bir şey yok. Sadece bu seyirmeler var.
Bir de aynen arada seyirme gibi arada damar atıyor gibi pıt pıt ediyor 🥴 olmayan bebeğin tekmelerini hissediyorum 😂😂

Yani şöyle söyleyim. Ben gebelik olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç gebelik hali yok üzerimde. 2 gebelikte de yaşadığım şeyleri yaşamıyorum. Bir de geçen ay o kadar test yapttim ki boşu boşuna 🫠 hepsi de silik çizgi çıkardı. Artma vs olmayınca testler de bitince yapmadım bir daha. Gebelik düşüncesi yok kafamda. Ama kür den ötürü kist olmuş olabilir tabi. O yüzden kanama da sıkıntı oldu desem bu seyirme ne alaka. Bir de çok oldu yani bırakalı. Batışma vs. Geçen ay çok hissettim hatta size de dedim ağrılarım var diye. Ama şuan hiç bir şey yok. 2 gün önce hafif yumurtlama ağrısı hissettim yine. Hafif adet olacakmış gibi. Ama şuan bir şey yok. Sadece bu seyirmeler var.
Bir de aynen arada seyirme gibi arada damar atıyor gibi pıt pıt ediyor 🥴 olmayan bebeğin tekmelerini hissediyorum 😂😂
Yani canım ne diyeceğimi bilemiyorum tek çare doktora kontrole gitmenden geçiyor. 😔 en kesin sonucu doktor muayene yapıp söyleyecektir. Kist ise ona göre progestan verip söktürür, değil de başka bir şey ise ona göre de çözümü olur.
Kür filan yapmak da riskli oluyo işte 😔 doktor gözetimiyle ilerlemekte fayda oluyo yine. 🙏

Yani canım ne diyeceğimi bilemiyorum tek çare doktora kontrole gitmenden geçiyor. 😔 en kesin sonucu doktor muayene yapıp söyleyecektir. Kist ise ona göre progestan verip söktürür, değil de başka bir şey ise ona göre de çözümü olur.
Kür filan yapmak da riskli oluyo işte 😔 doktor gözetimiyle ilerlemekte fayda oluyo yine. 🙏
Yani evet haklısın ama kist olma ihtimalini göze almıştım aslında 🙈 faydasını gören insan sayısı da az olmayınca denemek istemiştim. He bu saatten sonra dener miyim. Asla 🤭 bir de baya oldu bırakalı hala onun etkileri midir bilmiyorum.
doktora gitmek istiyorum ama oruçluyken vajinal muayene riskli olur. Orucum da gitsin istemiyorum. Tabi ki aksi giden bir durum olursa giderim . Şuan ağrım yok kanamam yok. O yüzden biraz daha beklicem sanırım. Size de danısayim dedim. Konu açmıştım orda da biri kürtajdan sonra yasamıs. Bekleyeceğim biraz daha

Back
X