• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

seninde ramazanın mübarek olsun canım.
ben bu sene tutamıyorum :( istesem de tutamam bulantılarım belli olmuyor.
artık kısmet
Onu soracaktım tutabiliyo musun diye, ben tuttum başladığından beri 2 gün geçti zaten ama bugün öğlen hiç olmazdı böyle bi koku aldım çok alakasız birden midem bulantı istifra ettim. 😔😔 annem de çok kızdı zaten istemiyodu tutma tutma diyodu, hemen basit bi kahvaltı hazırladı yedim. Tutmayacağım ne yazık ki daha..
bünye kabul edemiyo demekki ..
Zaten Allah’ım vermiş o müsaadeyi içiniz rahat olsun kızlar 💖 doktorlar da ilk ve son aylarda tutulmasını tavsiye etmiyor. Siz sağlıklı olun da 🥰

Onu soracaktım tutabiliyo musun diye, ben tuttum başladığından beri 2 gün geçti zaten ama bugün öğlen hiç olmazdı böyle bi koku aldım çok alakasız birden midem bulantı istifra ettim. 😔😔 annem de çok kızdı zaten istemiyodu tutma tutma diyodu, hemen basit bi kahvaltı hazırladı yedim. Tutmayacağım ne yazık ki daha..
bünye kabul edemiyo demekki ..
yok gülüm yok tutamam hiç , denemedim bile
ki kızımda tutsam mı diye düşünüyordum. bunda hiç tutarım diye cesaretlenmedim. yemek yerken bile öğürme, bulantı bide aç kalsam yapamam

Tahmini ne zaman tak eder acaba? Bir arkadaş soruyor da 😂
ben en son kendimden sıkılmıştım amannn olmuyor işte demiştim :D
Zaten Allah’ım vermiş o müsaadeyi içiniz rahat olsun kızlar 💖 doktorlar da ilk ve son aylarda tutulmasını tavsiye etmiyor. Siz sağlıklı olun da 🥰
benim hem hamilelik hem emzirmeye denk gelmişti. yine denk geldi. ne yapalım
kendime hiç güvenmiyorum normalde tutardım ama hamileyken zor

Eğer bu mantaliteyi kendine inandırarak yaparsan ben senden bi dahaki aya çok güzel haberler geleceğini hissettim @birmihman . Aynen istemiyosan girme de buraya, gireceksen de bambaşka alakasız entrikalı kaoslu dizi gibi başka topicler var oraya dadan yaz yorumlar kafan dağılsın.
bu ay mükemmel bi ay, ibadettir oruçtur iftarlardır filan derken zaten keyifle yoğun geçer.. ♥️🙏

Herkesin ramazanı mübarek olsun kızlarım ♥️🌸 rabbim istediğimiz gönlümüzden geçirdiğimiz duaları kabul kılsın 😍♥️🤲🏻
P papatyamm13 Berceste3 Berceste3 Tmd2020 Tmd2020 FireflyDream FireflyDream
Hayırlı ramazanlar canım, amin cümleten ❤️🌸
Bende tutmuyorum bu arada. Birde bir garibime gidiyor. Normalde hep tutarım. Birde tutmayınca unutmuşum bugün okula bir güzel meyve doğrayıp götürmüşüm 😂😂 gizli gizli yedim 😂

Kesinlikle daha kürtaj acısı tam geçmeden bir de bu ay olmadı şu ay olmadı diyerek iyice yorduk ruhumuzu geleceği vakit belli kaderde biraz tevekkül edip bırakacağım akışa 🙏 ruhuma da iyi gelecek inşallah
İnşallah hepimize iyi gelir bu ay 🤲 nasipte varsa o vakti zamani gelince olacak zaten kesinlikle

Eğer bu mantaliteyi kendine inandırarak yaparsan ben senden bi dahaki aya çok güzel haberler geleceğini hissettim @birmihman . Aynen istemiyosan girme de buraya, gireceksen de bambaşka alakasız entrikalı kaoslu dizi gibi başka topicler var oraya dadan yaz yorumlar kafan dağılsın.
bu ay mükemmel bi ay, ibadettir oruçtur iftarlardır filan derken zaten keyifle yoğun geçer.. ♥️🙏

Herkesin ramazanı mübarek olsun kızlarım ♥️🌸 rabbim istediğimiz gönlümüzden geçirdiğimiz duaları kabul kılsın 😍♥️🤲🏻
P papatyamm13 Berceste3 Berceste3 Tmd2020 Tmd2020 FireflyDream FireflyDream
Aminnn. Hepimizin ramazani mübarek olsun kızlar 😊

Back