2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Tabi kalp atışından sonra daha çok anlayacaksın bir de bulantılar vs tam başlasın bi çok da pahalı herşey yavaştan alıp kenara koymak da mantıklı aslında
Evet inşallah bazen unutuyorum sanki eşim hemen baba moduna girdi ben o kadar değilim çarşamba günü doktor kontrolüm var kalp sesini duyayım da keseyi görünce çok duygulanmıştım kalp sesini duyunca ne olacak çok merak ediyorum hayırlısı ile duyarız inşallah

Benimde 96 cikti en fazla 109 olmaliymis buranin degerlerinde oyle yaziyo
Kızlar 3 aylık kan değerini gösteren bir tetkik var HGA1C diye bazı doktorlar ona da bakıyor ama gebelikte ekstra dikkat etmekte fayda var çünkü gebelik diyabeti tansiyonu felan çıkabilir sağlıklı beslenmekte fayda var

C vitamini al canım limonlu çok açık çay içebilirsin
C vitamini olarak portakal limona mı ağırlık veriyim dışardan almam doğru olur mu sence canım
Arkadaşlar korkudan ve sinirden bebeğe zarar gelir mi az önce yine deprem oldu. Çok korktum sonra da çok sinirlendim . Bebeğe bir şey olmuştur diye ödüm kopuyor
Allahın izniyle bir şey olmamıştır gün içinde benimde çok sıçradığım oluyor

Bizde de aynı durum oldu. Ben de kalp atışını duyana kadar inanamadım. Çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

C vitamini olarak portakal limona mı ağırlık veriyim dışardan almam doğru olur mu sence canım
Allahın izniyle bir şey olmamıştır gün içinde benimde çok sıçradığım oluyor
Yani ben de portakal limon mandalina falan kasetmiştim. Dışardan alma bence de.

Arkadaşlar korkudan ve sinirden bebeğe zarar gelir mi az önce yine deprem oldu. Çok korktum sonra da çok sinirlendim . Bebeğe bir şey olmuştur diye ödüm kopuyor
Allah a emanet inşallah hiçbir şey olmadı çok normal korkmanız , öyle zor ki nasıl tepkisiz kalabilirsin kendine yüklenmemeye çalış lütfen Rabbim yardımcınız olsun içine de ferahlık versin

Kullandığı cihazla alakalı olabilir kaset testler ile maalesef anlayamazsınız kan takibi yapılması lazım haftanız küçük bence diğer hafta görünür

Benim de ilk kürtajımdan sonra iğne vurdular. Doktor indirmekte coombs diye bir test istedi . Aile hekimi de kan uyuşmazlığı riskli dedi canımı sıktı
7. Ayda rhogam yapılacak riskli derken takip edilmesi gerekiyor diye öyle deniliyor merak etmeyin . Kanamanız olmadığı sürece normal gebeliklerle ayni . Ha olsa ne olir erken olursunuz ignenizi bunun bor çözümü var merak etmeyin

Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah hep dua ediyorum bende 2 yila kadar hamile kalamadim cok zor bi surec insallah isteyen herkeze nasip olur
Kızlar bir testim böyle pozitif çıktı şuan yaptıklarım negatif çıkıyor sizce sebebi nedir hamilelik var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20230220_223541.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 48
Kullandığı cihazla alakalı olabilir kaset testler ile maalesef anlayamazsınız kan takibi yapılması lazım haftanız küçük bence diğer hafta görünür
güç bela aracıyla bi doktor daha buldum inşallah Çarşamba günü gidicem , diğer doktora gidişimin üstünden 9 gün geçmiş olacak inşallah görürüm de içime su serpilir

güç bela aracıyla bi doktor daha buldum inşallah Çarşamba günü gidicem , diğer doktora gidişimin üstünden 9 gün geçmiş olacak inşallah görürüm de içime su serpilir
İnşallah bence göreceksiniz bende de Aynı şey oldu tam 6 hafta da vajinal net göremedi keseyi 7 hafta da kalp atışı kese net gördük masallah bugün çok şükür darısı herkese inşallah

İnşallah bence göreceksiniz bende de Aynı şey oldu tam 6 hafta da vajinal net göremedi keseyi 7 hafta da kalp atışı kese net gördük masallah bugün çok şükür darısı herkese inşallah
Öyle rahatlatıyor ki böyle deneyim paylaşımı çok teşekkür ederim 7.haftada gördüğünüzde de vajinal ultrason ile ki bakılmıştı ?

Geçmiş olsun canım olmaz inşallah neden olsun Rabbım onu öyle koruyor ki bazen ne yaparsak yapalım bizden ayrılmıyor yani sen Allaha emanet et bunu stres yapma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…