12 Ocakson adet tarıhını de soylermısın canımne guzel cok mutlu oldum
Benimde 96 cikti en fazla 109 olmaliymis buranin degerlerinde oyle yaziyoBende 4+3 deyim canım henüz cuma günü 6 tüp kan aldılar açlık şekeri sınırı 105 benimki de 105. Yani 75 ila 105 arasında olması gerekiyormuş normali buymuş.
Evet inşallah bazen unutuyorum sanki eşim hemen baba moduna girdi ben o kadar değilimTabi kalp atışından sonra daha çok anlayacaksın bir de bulantılar vs tam başlasın biçok da pahalı herşey yavaştan alıp kenara koymak da mantıklı aslında
Kızlar 3 aylık kan değerini gösteren bir tetkik var HGA1C diye bazı doktorlar ona da bakıyor ama gebelikte ekstra dikkat etmekte fayda var çünkü gebelik diyabeti tansiyonu felan çıkabilir sağlıklı beslenmekte fayda varBenimde 96 cikti en fazla 109 olmaliymis buranin degerlerinde oyle yaziyo
C vitamini olarak portakal limona mı ağırlık veriyim dışardan almam doğru olur mu sence canımC vitamini al canım limonlu çok açık çay içebilirsin
Allahın izniyle bir şey olmamıştır gün içinde benimde çok sıçradığım oluyorArkadaşlar korkudan ve sinirden bebeğe zarar gelir miaz önce yine deprem oldu. Çok korktum sonra da çok sinirlendim . Bebeğe bir şey olmuştur diye ödüm kopuyor
Bizde de aynı durum oldu. Ben de kalp atışını duyana kadar inanamadım. Çok güzel bir duyguEvet inşallah bazen unutuyorum sanki eşim hemen baba moduna girdi ben o kadar değilimçarşamba günü doktor kontrolüm var kalp sesini duyayım da keseyi görünce çok duygulanmıştım kalp sesini duyunca ne olacak çok merak ediyorum hayırlısı ile duyarız inşallah
Yani ben de portakal limon mandalina falan kasetmiştim. Dışardan alma bence de.C vitamini olarak portakal limona mı ağırlık veriyim dışardan almam doğru olur mu sence canım
Allahın izniyle bir şey olmamıştır gün içinde benimde çok sıçradığım oluyor
Allah a emanet inşallah hiçbir şey olmadıArkadaşlar korkudan ve sinirden bebeğe zarar gelir miaz önce yine deprem oldu. Çok korktum sonra da çok sinirlendim . Bebeğe bir şey olmuştur diye ödüm kopuyor
Kullandığı cihazla alakalı olabilir kaset testler ile maalesef anlayamazsınız kan takibi yapılması lazım haftanız küçük bence diğer hafta görünürkızlar merhaba , bulunduğum yerde doktor konusunda sıkıntı yaşıyorum normalde bat a göre 5+6 olmam gerek ama hiç hcg bakılmadı 5+1 kem vajinal ultrasonla baktılar keseyi göremedi ama rahim kalınlaşmış kendini çok iyi hazırlamış çok küçük olduğu için göremiyoruz muhtemelen dedi çok çok endişeleniyorum kendi kendime hala gebelik testi yapıp koyuluk takip ediyorum
Size sormak istediğim birincisi keseyi geç gören oldu mu ikincisi benim gibi 5-6 . Haftada yaptığınız gebelik testiniz var mı yani koyuluğa göre ortalama bi hcg tahmin edebilir miyiz ?
7. Ayda rhogam yapılacak riskli derken takip edilmesi gerekiyor diye öyle deniliyor merak etmeyin . Kanamanız olmadığı sürece normal gebeliklerle ayni . Ha olsa ne olir erken olursunuz ignenizi bunun bor çözümü var merak etmeyinBenim de ilk kürtajımdan sonra iğne vurdular. Doktor indirmekte coombs diye bir test istedi . Aile hekimi de kan uyuşmazlığı riskli dedi canımı sıktı
Merhaba hoş geldiniz sağlıcakla kavusun bende 2020 mart anneleri grubundaydimMerhaba arkadaşlar bende sanırım ekim annesi olarak araniza katılabilirim testimi bugün yaptım pozitif cıktı doktora gitmedim benim 2. Bebeğim olacak inşallah 2020 kasım anneleri grubundaydim
Kızlar bir testim böyle pozitif çıktı şuan yaptıklarım negatif çıkıyor sizce sebebi nedir hamilelik var mı sizceAllah isteyen herkeze nasip etsin insallah hep dua ediyorum bende 2 yila kadar hamile kalamadim cok zor bi surec insallah isteyen herkeze nasip olur
güç bela aracıyla bi doktor daha buldum inşallah Çarşamba günü gidicem , diğer doktora gidişimin üstünden 9 gün geçmiş olacak inşallah görürüm de içime su serpilirKullandığı cihazla alakalı olabilir kaset testler ile maalesef anlayamazsınız kan takibi yapılması lazım haftanız küçük bence diğer hafta görünür
İnşallah bence göreceksiniz bende de Aynı şey oldu tam 6 hafta da vajinal net göremedi keseyi 7 hafta da kalp atışı kese net gördük masallah bugün çok şükür darısı herkese inşallahgüç bela aracıyla bi doktor daha buldum inşallah Çarşamba günü gidicem , diğer doktora gidişimin üstünden 9 gün geçmiş olacak inşallah görürüm de içime su serpilir
Öyle rahatlatıyor ki böyle deneyim paylaşımı çok teşekkür ederimİnşallah bence göreceksiniz bende de Aynı şey oldu tam 6 hafta da vajinal net göremedi keseyi 7 hafta da kalp atışı kese net gördük masallah bugün çok şükür darısı herkese inşallah
Teşekkür ederimmm sizinde 2. Bebeğiniz o zaman hayırlı olsun inşallah güzel günlerde kucağınıza alalım inşallahMerhaba hoş geldiniz sağlıcakla kavusun bende 2020 mart anneleri grubundaydim
Geçmiş olsun canım olmaz inşallah neden olsun Rabbım onu öyle koruyor ki bazen ne yaparsak yapalım bizden ayrılmıyor yani sen Allaha emanet et bunu stres yapma kendineArkadaşlar korkudan ve sinirden bebeğe zarar gelir miaz önce yine deprem oldu. Çok korktum sonra da çok sinirlendim . Bebeğe bir şey olmuştur diye ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?