• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende aksi cok severim rokayi ☺️ azaltayim bari bende
Ben de çok tükettim son zamanlarda ama TSH yüksek çıkınca bir araştırma yapmıştım roka neden olabiliyor diye okudum bir yerde.Sonra bıraktım belki tesadüf ama düşmüş TSH ım o yüzden tüketmiyorum artık 😊

Ben de çok tükettim son zamanlarda ama TSH yüksek çıkınca bir araştırma yapmıştım roka neden olabiliyor diye okudum bir yerde.Sonra bıraktım belki tesadüf ama düşmüş TSH ım o yüzden tüketmiyorum artık 😊
Bebisi gordun mu bu arada sen☺️☺️

:emir_bebek:Sosyal medya da sürekli bebek videoları izliyorum. Hem çok zor bulantılar falan hem çok heyecanlı bir süreç☺️ alışverişe başladınız mı hanımlar?

Aaa super ne zaman ? Benim yarin tam 6 hafta olacak insllah gorurum
17 sinde gittim doktora canım kese 6+2 bebek 5+4 demişti doktorum. Karından sdece kese göründü vajinal ultrason da bebişi gördük 5,5 mm dedi kalbini de duyduk çok şükür inşallah sen de duyarsın özellikle kalp atışı mahvetti beni 😢

:emir_bebek:Sosyal medya da sürekli bebek videoları izliyorum. Hem çok zor bulantılar falan hem çok heyecanlı bir süreç☺️ alışverişe başladınız mı hanımlar?
Yaa çok heyecanlıyım bu konuda ama ilk 3 ay ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama almak da istemiyorum pek🧿 ama kendime hamile kıyafetleri ne sıkça bakıyorum 🙈

17 sinde gittim doktora canım kese 6+2 bebek 5+4 demişti doktorum. Karından sdece kese göründü vajinal ultrason da bebişi gördük 5,5 mm dedi kalbini de duyduk çok şükür inşallah sen de duyarsın özellikle kalp atışı mahvetti beni 😢
Bende insallah yarin duyarim. Ben bi kez daha duymustum nasip olmadi gecen yilda 2022 ekim anneleri grrubundaydim Allahin hikmeti istw ☺️

Ben 5 ay dolduktan sonra almayi planliyorum acikcasi. Anne yani besigini de arkadasimdan alacagim zaten ne kadar yatacak ☺️

Back