- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 148
- 31
Benimde sabahlaei bulantim oluyor disimi bile fircalayamiyorumşükür canım ilaç anca etki etti.baya bulantım kesildi .ailemle birlikte sofraya oturabildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sabahlaei bulantim oluyor disimi bile fircalayamiyorumşükür canım ilaç anca etki etti.baya bulantım kesildi .ailemle birlikte sofraya oturabildim
Yaş 26 sat 5ocak 1. Çocuk Tekirdağ / 12.10.2023hanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım
K vitamini roka ve maydanozda yüksek miktarda bulunuyormuş aşırı tüketmeyi zaten uygun bulmuyorlarmış. Daha önce düşük yaptığım için de az tüketmemi önerdi canım.Roka neden az canim? Ondada var mi dusuk tehlikesi vs
Bende aksi cok severim rokayi azaltayim bari bendeK vitamini roka ve maydanozda yüksek miktarda bulunuyormuş aşırı tüketmeyi zaten uygun bulmuyorlarmış. Daha önce düşük yaptığım için de az tüketmemi önerdi canım.
Ben duymadım. Uzun zamandır Ankaradayım ama ilgili alanıma girmemişti kadın doğum doktorları ilk hamileliğim olunca araştırmaya başladım bendeBen ankaraya yeni geldim
Memorial Nesrin Feneri tercih ettim
Daha önce duymuşmuyudunuz Nesrin hanımı
Koru sincan 14.500 lokman sincan 12.500 olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsamBenim de aklımda koru ile Liv var bir de arkadaşımdan lokman hekim i duydum memnundu 3üne fiyat sorayım en iyisi ben de
Bende o tarafta çalışıyorumAslında bana da uzak ben de tepe prime tarafındayım ama işte başlayınca senelerdir değiştirmek istemedim.
Yaaa eskişehirli değilim ama burada yaşıyorum. Siz de Eskişehir de misiniz ?Yaa Eskişehirli misiniz bende Eskişehirliyim
Ben de çok tükettim son zamanlarda ama TSH yüksek çıkınca bir araştırma yapmıştım roka neden olabiliyor diye okudum bir yerde.Sonra bıraktım belki tesadüf ama düşmüş TSH ım o yüzden tüketmiyorum artıkBende aksi cok severim rokayi azaltayim bari bende
Bebisi gordun mu bu arada senBen de çok tükettim son zamanlarda ama TSH yüksek çıkınca bir araştırma yapmıştım roka neden olabiliyor diye okudum bir yerde.Sonra bıraktım belki tesadüf ama düşmüş TSH ım o yüzden tüketmiyorum artık
Teşekkür ederim fiyatlar için livle baya fark var gibi henüz karar veremedimKoru sincan 14.500 lokman sincan 12.500 olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam
Evetttt kalp atışını da duydum canımBebisi gordun mu bu arada sen
Aaa super ne zaman ? Benim yarin tam 6 hafta olacak insllah gorurumEvetttt kalp atışını da duydum canım
Yaş 26 sat 9 ocak 1.çocuk inşAllah 18.10.2023hanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım
17 sinde gittim doktora canım kese 6+2 bebek 5+4 demişti doktorum. Karından sdece kese göründü vajinal ultrason da bebişi gördük 5,5 mm dedi kalbini de duyduk çok şükür inşallah sen de duyarsın özellikle kalp atışı mahvetti beniAaa super ne zaman ? Benim yarin tam 6 hafta olacak insllah gorurum
Yaa çok heyecanlıyım bu konuda ama ilk 3 ay ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama almak da istemiyorum pek ama kendime hamile kıyafetleri ne sıkça bakıyorumSosyal medya da sürekli bebek videoları izliyorum. Hem çok zor bulantılar falan hem çok heyecanlı bir süreç alışverişe başladınız mı hanımlar?
Bende insallah yarin duyarim. Ben bi kez daha duymustum nasip olmadi gecen yilda 2022 ekim anneleri grrubundaydim Allahin hikmeti istw17 sinde gittim doktora canım kese 6+2 bebek 5+4 demişti doktorum. Karından sdece kese göründü vajinal ultrason da bebişi gördük 5,5 mm dedi kalbini de duyduk çok şükür inşallah sen de duyarsın özellikle kalp atışı mahvetti beni
Ben 5 ay dolduktan sonra almayi planliyorum acikcasi. Anne yani besigini de arkadasimdan alacagim zaten ne kadar yatacakSosyal medya da sürekli bebek videoları izliyorum. Hem çok zor bulantılar falan hem çok heyecanlı bir süreç alışverişe başladınız mı hanımlar?