• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende insallah yarin duyarim. Ben bi kez daha duymustum nasip olmadi gecen yilda 2022 ekim anneleri grrubundaydim Allahin hikmeti istw ☺️
Üzüldüm canım benim daha önce böyle bir tecrübem olmadı ama hem her şeye hazırlıyorum kendimi,hem de tadını çıkarmaya çalışıyorum yapacak bir şey yok bazı şeyler gerçekten kader ama bu sefer güzel düşün inşallah kucağına alırsın sağlıkla 🙏🌺

Üzüldüm canım benim daha önce böyle bir tecrübem olmadı ama hem her şeye hazırlıyorum kendimi,hem de tadını çıkarmaya çalışıyorum yapacak bir şey yok bazı şeyler gerçekten kader ama bu sefer güzel düşün inşallah kucağına alırsın sağlıkla 🙏🌺
Insallah canim 😍😍

Herkese iyi akşamlar bugün aile hekimim çağırdı. Gebelik kaydı yapıldı. Kahverengi akıntının bu haftalar normal olduğunu kendime dikkat etmem gerektiğini söyledi. Folik asit aldığım için yaptığı kan testlerini çıktı şeklinde verdi. Hekimine gidince bunları da götür dedi. Tabi her şey çok yeni birkaç kişi ile bat ımız aynı. Normalde bugün bat günümdü. Kendimi yorduğum için kasığımda hafif ağrı ve hafif farklı renkli akıntım mevcut biraz dinleneceğim. İnşallah bir sıkıntı çıkmazsa 7. 8.haftada doktora gitmeyi planlıyorum. Şimdilik böyle aramıza yeni katılanlara hoş geldiniz diyorum betası belli olanlara da gözü aydınlar ediyorum :)
Merhaba Kaçıncı haftada kaç gün süreyle kahve akıntınız olmuştu ? Bende adete 3 gün kala beta 38,80 çıktı hala kanamam devam ediyor yarın beklenen adet günüm çok endişeliyim 🥺 yaklaşık 6 gündür peçeteye gelen kahverengi lekem var

Yaa çok heyecanlıyım bu konuda ama ilk 3 ay ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama almak da istemiyorum pek🧿 ama kendime hamile kıyafetleri ne sıkça bakıyorum 🙈
Ya ben kendime değil de bebişe bişeyler almak istiyorum 🥹
Ben 5 ay dolduktan sonra almayi planliyorum acikcasi. Anne yani besigini de arkadasimdan alacagim zaten ne kadar yatacak ☺️
Bende beşiği ablamdan alacağım. Çok yatmayacaklar bence de en az masrafla atlatmak lazım süreci

Kızlar iyi akşamlar bu akşam biraz boğaz ağrısı var inşallah enfeksiyon kapmamışımdır neler yapabilirim sizce bebeğe zarar vermedim bu enfeksiyon bebeği etkiler mi acaba

:emir_bebek:Sosyal medya da sürekli bebek videoları izliyorum. Hem çok zor bulantılar falan hem çok heyecanlı bir süreç☺️ alışverişe başladınız mı hanımlar?
Ben hiç daha bakmadım canım hatta sanki gebelik psikolojisine de çok girmedim kalp sesini duyunca rahatlayacağım sanırım 🙈 ama 4-5 aydan sonra bir şeyler almayı düşünüyorum tabi büyük indirimli şeyler bulunca alırım illaki 😊

Ben hiç daha bakmadım canım hatta sanki gebelik psikolojisine de çok girmedim kalp sesini duyunca rahatlayacağım sanırım 🙈 ama 4-5 aydan sonra bir şeyler almayı düşünüyorum tabi büyük indirimli şeyler bulunca alırım illaki 😊
Tabi kalp atışından sonra daha çok anlayacaksın bir de bulantılar vs tam başlasın bi 🤣 çok da pahalı herşey yavaştan alıp kenara koymak da mantıklı aslında

Arkadaşlar korkudan ve sinirden bebeğe zarar gelir mi 😔 az önce yine deprem oldu. Çok korktum sonra da çok sinirlendim . Bebeğe bir şey olmuştur diye ödüm kopuyor

Kızlar iyi akşamlar bu akşam biraz boğaz ağrısı var inşallah enfeksiyon kapmamışımdır neler yapabilirim sizce bebeğe zarar vermedim bu enfeksiyon bebeği etkiler mi acaba
C vitamini al canım limonlu çok açık çay içebilirsin 🤷🏼‍♀️

Arkadaşlar korkudan ve sinirden bebeğe zarar gelir mi 😔 az önce yine deprem oldu. Çok korktum sonra da çok sinirlendim . Bebeğe bir şey olmuştur diye ödüm kopuyor
Allah’ın izniyle olmamıştır inşallah. Ama sakin kalmaya çalış canım. Allah yardımcımız olsun. Çok zor

Çok seviyorum Eskişehiri. Ümitde Talat beye gidiyorum canım
Bende çok seviyorum keşke orda olsam ailemi de çok özlüyorum tokat uzak biraz😔 bir de tam doğum zamanı tayin durumumuz falan olabilir belki annemlerin yanında Eskişehirde yaparım doğumu diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Back