• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Allah a emanet inşallah hiçbir şey olmadı ❤️ çok normal korkmanız , öyle zor ki nasıl tepkisiz kalabilirsin kendine yüklenmemeye çalış lütfen Rabbim yardımcınız olsun içine de ferahlık versin 🌹
Çok sağolun Allah razı olsun . Çok tedirginim ve korkuyorum . Sonumuz hayır olsun inşallah 🙏

Geçmiş olsun canım olmaz inşallah neden olsun Rabbım onu öyle koruyor ki bazen ne yaparsak yapalım bizden ayrılmıyor yani sen Allaha emanet et bunu stres yapma kendine
İnşallah öyledir aksi bir durumda çok kötü olurum 😔 şimdi bile eve giremiyoruz ne zor zamanlar geçiriyoruz böyle bir dönemde hamile olmak insanı tedirgin ediyor

Öyle rahatlatıyor ki böyle deneyim paylaşımı çok teşekkür ederim ❤️ 7.haftada gördüğünüzde de vajinal ultrason ile ki bakılmıştı ?
İkisi farklı devlet hastaneleri ama bu gittiğim yeni açılmış ve cihazları çok iyiydi. Doktoru da çok alakalı olunca daha iyi oluyor. Bugün karından gördü çok şükür. Yani bu haftalar da bunlar oluyor ha deseniz ki 8 hafta da kese yok o zaman korkardık kendinizi üzmeyin . Bunları hem ebe hem tecrübeli bir anne olarak tavsiyem 💐

İnşallah öyledir aksi bir durumda çok kötü olurum 😔 şimdi bile eve giremiyoruz ne zor zamanlar geçiriyoruz böyle bir dönemde hamile olmak insanı tedirgin ediyor
Kadınlar nice savaşlar felaketler de doğum yapmışlar öyle olmasa mümkün olur muydu nice şehit eşleri karinlarinda bebekleriyle üzülenler düşünün Rabbım ol der olur o en güzel koruyandir ❤️

Hanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
❤️
Maraton başlasın güzel anne adaylarım ❤️❤️❤️

ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı❤️ʏᴀş🤰sᴀᴛ 🔄ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ❔şᴇʜɪʀ 🏙️ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ👶ɪsɪᴍʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ 🏵️
Satilucky Satilucky 2623 Aralık1.ÇocukTokat15.10.2023
simomays simomays 272 Ocak1.Çocukİstanbul09.10.2023
sandriyon sandriyon 337 Ocak3.ÇocukYurtdışı14.10.2023
Papatyamaviss Papatyamaviss 278 Ocak2.ÇocukBursa12.10.2023
@mbaytekin3210 Ocak1.ÇocukAnkara19.10.2023
@nirayku 311.Çocukİstanbul19.10.2023
Yaş 30 2. Gebelik sat 2 ocak beklenen doğum 7 Ekim

Ya beklenen doğum tarihini ekledim ama hala takvimim olmadı ya kimseyi de göremiyorum hala eskiden direk oluyordu

Kadınlar nice savaşlar felaketler de doğum yapmışlar öyle olmasa mümkün olur muydu nice şehit eşleri karinlarinda bebekleriyle üzülenler düşünün Rabbım ol der olur o en güzel koruyandir ❤️
Haklısın kendimi daha çok üzmemem lazım. Moral oldun teşekkür ederim 🙏

İkisi farklı devlet hastaneleri ama bu gittiğim yeni açılmış ve cihazları çok iyiydi. Doktoru da çok alakalı olunca daha iyi oluyor. Bugün karından gördü çok şükür. Yani bu haftalar da bunlar oluyor ha deseniz ki 8 hafta da kese yok o zaman korkardık kendinizi üzmeyin . Bunları hem ebe hem tecrübeli bir anne olarak tavsiyem 💐
İnşallah çarşamba günü Allahım izniyle güzel haberler yazarım buraya o halde 🥰 hepimiz sağlıklı süreçler geçirip yine dağlıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı inşallah 🌹

Seninki ortalarda çıkmış canım ne güzel.. Mide bulantısı yaşıyor musun başladı mı bulantılar?
Yok canim simdilik bise yok
Diger 2 gebeligime benzerse hic olacaginida sanmam

Sunuda eklemek istedim bu yasadigim ulkede hamile kadin mumkun oldugu kadar az ilac, ultrason vs uygulaniyo turkiyeye bakarak
Ben burada hic kanamasi geldi diye igne ilac yazildigini gormedim🤷‍♀️
Folik asit bile almayi dusunmuyorum cunku onlarin hepsi sentetik, ayrica zararlarida sayfalarca
Folat kullanirim diye dusunuyorum (folik asitin dogal olani)

kızlar merhaba , bulunduğum yerde doktor konusunda sıkıntı yaşıyorum normalde bat a göre 5+6 olmam gerek ama hiç hcg bakılmadı 5+1 kem vajinal ultrasonla baktılar keseyi göremedi ama rahim kalınlaşmış kendini çok iyi hazırlamış çok küçük olduğu için göremiyoruz muhtemelen dedi çok çok endişeleniyorum kendi kendime hala gebelik testi yapıp koyuluk takip ediyorum
Size sormak istediğim birincisi keseyi geç gören oldu mu ikincisi benim gibi 5-6 . Haftada yaptığınız gebelik testiniz var mı yani koyuluğa göre ortalama bi hcg tahmin edebilir miyiz ?
Canim sende yurtdisindaydin sanirim
Neredesin

Yok canim simdilik bise yok
Diger 2 gebeligime benzerse hic olacaginida sanmam

Sunuda eklemek istedim bu yasadigim ulkede hamile kadin mumkun oldugu kadar az ilac, ultrason vs uygulaniyo turkiyeye bakarak
Ben burada hic kanamasi geldi diye igne ilac yazildigini gormedim🤷‍♀️
Folik asit bile almayi dusunmuyorum cunku onlarin hepsi sentetik, ayrica zararlarida sayfalarca
Folat kullanirim diye dusunuyorum (folik asitin dogal olani)
Sabah kalkıyorum 10 dk sonra başlıyor bulantı Bi iki lokma sonra geçiyor. Akşam 10 11 de bi daha başlıyor uyuyana kadar.

Back