2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende aksi cok severim rokayi azaltayim bari bende
Ben de çok tükettim son zamanlarda ama TSH yüksek çıkınca bir araştırma yapmıştım roka neden olabiliyor diye okudum bir yerde.Sonra bıraktım belki tesadüf ama düşmüş TSH ım o yüzden tüketmiyorum artık

Bebisi gordun mu bu arada sen

Sosyal medya da sürekli bebek videoları izliyorum. Hem çok zor bulantılar falan hem çok heyecanlı bir süreç alışverişe başladınız mı hanımlar?

Aaa super ne zaman ? Benim yarin tam 6 hafta olacak insllah gorurum
17 sinde gittim doktora canım kese 6+2 bebek 5+4 demişti doktorum. Karından sdece kese göründü vajinal ultrason da bebişi gördük 5,5 mm dedi kalbini de duyduk çok şükür inşallah sen de duyarsın özellikle kalp atışı mahvetti beni

Sosyal medya da sürekli bebek videoları izliyorum. Hem çok zor bulantılar falan hem çok heyecanlı bir süreç alışverişe başladınız mı hanımlar?
Yaa çok heyecanlıyım bu konuda ama ilk 3 ay ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama almak da istemiyorum pek ama kendime hamile kıyafetleri ne sıkça bakıyorum

Bende insallah yarin duyarim. Ben bi kez daha duymustum nasip olmadi gecen yilda 2022 ekim anneleri grrubundaydim Allahin hikmeti istw

Ben 5 ay dolduktan sonra almayi planliyorum acikcasi. Anne yani besigini de arkadasimdan alacagim zaten ne kadar yatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…