• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
❤️
Maraton başlasın güzel anne adaylarım ❤️❤️❤️

ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı❤️ʏᴀş🤰sᴀᴛ 🔄ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ❔şᴇʜɪʀ 🏙️ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ👶ɪsɪᴍʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ 🏵️
Satilucky Satilucky 2623 Aralık1.ÇocukTokat15.10.2023
@simomays272 Ocak1.Çocukİstanbul09.10.2023
sandriyon sandriyon 337 Ocak3.ÇocukYurtdışı14.10.2023
Papatyamaviss Papatyamaviss 278 Ocak2.ÇocukBursa12.10.2023
@mbaytekin3210 Ocak1.ÇocukAnkara19.10.2023
@nirayku311.Çocukİstanbul19.10.2023
Yaş 30
Sat 1 ocak
1. Çocuk
Eskişehir
Beklenen doğum 8.10. 2023

Cağnım editör ekle beni de ♥️

Bence dikkat ederek düşürebilirsin. Zaten sınırda çıkmış. Karbonhidratdan uzak dur pirinç falan da yeme. Meyveler hep şekerli. Sadece tatlı çikolata olarak düşünme.
Ah bir bilsen ne tatlıyla aram var ne meyve ile. Ama karbonhidratlarla aram çok iyi 🤣demekki onlarla da bozuşma zamanı geldi🙂🙂

İlkinde ben yaptırmadım. Herhangi Bi sıkıntı yaşamadım. Şimdi şeker sınırda olunca acaba isterler mi diye aklıma takıldı. Şeker yüklemesi yaptıran çoğu tanıdığım hamileliği boyunca diyet yapmak zorunda kaldı kimisi insülin bile kullandı. Tedirgin oldum şimdi 🙄sınırda, dikkat et, ayda 1 kilodan fazla yok dedi doktorum. Sizde durumlar nasıl??
Ben daha 6+2deyim
Persembe gunu rdvum var
Benimde tiroid var sanirim kan tahlilimde oyle gordum
2.dede olmustu ilac aliyodum
Seker yuklemesi yapmayi istemiyorum
Sinir derken kactaymis?
Kan tahlilini sen gorebiliyomusun kac yaziyo

hanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım :dua:
Sayın editörüm beni de ekler misiniz 😂
Yaş 31
Sat:12 Ocak
Tahmini doğum tarihi :18 Ekim 🌸

Maalesef canım 😔 bol bol yeşillik ye. Eğer düşük tehliken yoksa yürüyüş de çok iyi gelir
Roka maydanoz çok çok az yiyebilirmişim. Marul ıspanak tüketicez artık yapacak bişey yok. Yürüyüşe de cuma günü kalp atışını da duyduktan sonra başlamayı düşünüyorum birde havalar kötü bu aralar 4 yaşında Bi kızım var onu da üşütmeyeyim bu havada 🌼

Bana da bu ilaçtan verdi. Gece yatmadan 2 tane iç dedi. Bi kez içtim. Hakikaten işe yaradı. Ama beni çok halsizleştirdi sarhoş gibi oldum. Çalışıyorum O yüzden devam etmedim ilaca. Ama bulantımı kesti çok güzel bir gün geçirdim sayesinde
şükürler olsun akşam ailemle sofraya oturabildim.

Ben daha 6+2deyim
Persembe gunu rdvum var
Benimde tiroid var sanirim kan tahlilimde oyle gordum
2.dede olmustu ilac aliyodum
Seker yuklemesi yapmayi istemiyorum
Sinir derken kactaymis?
Kan tahlilini sen gorebiliyomusun kac yaziyo
Bende 4+3 deyim canım henüz cuma günü 6 tüp kan aldılar açlık şekeri sınırı 105 benimki de 105. Yani 75 ila 105 arasında olması gerekiyormuş normali buymuş.

Hanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
❤️

ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı❤️ʏᴀş🤰sᴀᴛ 🔄ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ❔şᴇʜɪʀ 🏙️ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ👶ɪsɪᴍʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ 🏵️
Kuzumm yas 29 sat 20 ocak 1. Cocuk izmir Papatyamaviss Papatyamaviss

Hanımlar Selam ,
❤️

Ben geldim daha çok küçük miniğim ama dualarla geldim sayfaya rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Papatyamaviss Papatyamaviss

Roka maydanoz çok çok az yiyebilirmişim. Marul ıspanak tüketicez artık yapacak bişey yok. Yürüyüşe de cuma günü kalp atışını da duyduktan sonra başlamayı düşünüyorum birde havalar kötü bu aralar 4 yaşında Bi kızım var onu da üşütmeyeyim bu havada 🌼
Roka neden az canim? Ondada var mi dusuk tehlikesi vs

Back