- 12 Şubat 2023
- 2.216
- 3.750
- 53
- 29
Yaş 28 sat 5 ocak 2.çocuk mersin 12.10.2023 (döllenme 17 ocak da diye tahmin ediyorum)hanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım
Yaş 30Hanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
Maraton başlasın güzel anne adaylarım
ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı ʏᴀş sᴀᴛ ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ şᴇʜɪʀ ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ ɪsɪᴍ ✍ ʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ Satilucky 26 23 Aralık 1.Çocuk Tokat 15.10.2023 @simomays 27 2 Ocak 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 sandriyon 33 7 Ocak 3.Çocuk Yurtdışı 14.10.2023 Papatyamaviss 27 8 Ocak 2.Çocuk Bursa 12.10.2023 @mbaytekin 32 10 Ocak 1.Çocuk Ankara 19.10.2023 @nirayku 31 1.Çocuk İstanbul 19.10.2023
Ah bir bilsen ne tatlıyla aram var ne meyve ile. Ama karbonhidratlarla aram çok iyiBence dikkat ederek düşürebilirsin. Zaten sınırda çıkmış. Karbonhidratdan uzak dur pirinç falan da yeme. Meyveler hep şekerli. Sadece tatlı çikolata olarak düşünme.
Maalesef canımAh bir bilsen ne tatlıyla aram var ne meyve ile. Ama karbonhidratlarla aram çok iyidemekki onlarla da bozuşma zamanı geldi
Hemen geldim Yaş 27- Sat 9 Ocak - Allah nasip ederse 1. Çocuk - Yurt Dışı - 16.10.2023hanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım
Yaş 30, sat 3 ocak, 15 ekim beklenen doğum tarihi, şehir ankara, ilk çocukhanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım
Ben daha 6+2deyimİlkinde ben yaptırmadım. Herhangi Bi sıkıntı yaşamadım. Şimdi şeker sınırda olunca acaba isterler mi diye aklıma takıldı. Şeker yüklemesi yaptıran çoğu tanıdığım hamileliği boyunca diyet yapmak zorunda kaldı kimisi insülin bile kullandı. Tedirgin oldum şimdisınırda, dikkat et, ayda 1 kilodan fazla yok dedi doktorum. Sizde durumlar nasıl??
Sayın editörüm beni de ekler misinizhanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım
Yaa Eskişehirli misiniz bende EskişehirliyimYaş 30
Sat 1 ocak
1. Çocuk
Eskişehir
Beklenen doğum 8.10. 2023
Cağnım editör ekle beni de
Roka maydanoz çok çok az yiyebilirmişim. Marul ıspanak tüketicez artık yapacak bişey yok. Yürüyüşe de cuma günü kalp atışını da duyduktan sonra başlamayı düşünüyorum birde havalar kötü bu aralar 4 yaşında Bi kızım var onu da üşütmeyeyim bu havadaMaalesef canımbol bol yeşillik ye. Eğer düşük tehliken yoksa yürüyüş de çok iyi gelir
şükürler olsun akşam ailemle sofraya oturabildim.Bana da bu ilaçtan verdi. Gece yatmadan 2 tane iç dedi. Bi kez içtim. Hakikaten işe yaradı. Ama beni çok halsizleştirdi sarhoş gibi oldum. Çalışıyorum O yüzden devam etmedim ilaca. Ama bulantımı kesti çok güzel bir gün geçirdim sayesinde
şükür canım ilaç anca etki etti.baya bulantım kesildi .ailemle birlikte sofraya oturabildimCanım bana doktor her gece ıkı tane ıc dedı , duzenlı kullanılnca etkı eden bı olac dedı oyle bulantım var ıceyım gecsın degıl dedı
Bende 4+3 deyim canım henüz cuma günü 6 tüp kan aldılar açlık şekeri sınırı 105 benimki de 105. Yani 75 ila 105 arasında olması gerekiyormuş normali buymuş.Ben daha 6+2deyim
Persembe gunu rdvum var
Benimde tiroid var sanirim kan tahlilimde oyle gordum
2.dede olmustu ilac aliyodum
Seker yuklemesi yapmayi istemiyorum
Sinir derken kactaymis?
Kan tahlilini sen gorebiliyomusun kac yaziyo
Bu arada 1. Çocuk olacak kısmetsehanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım
Kuzumm yas 29 sat 20 ocak 1. Cocuk izmirHanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı ʏᴀş sᴀᴛ ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ şᴇʜɪʀ ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ ɪsɪᴍ ✍ ʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ Satilucky 26 23 Aralık 1.Çocuk Tokat 15.10.2023 @simomays 27 2 Ocak 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 sandriyon 33 7 Ocak 3.Çocuk Yurtdışı 14.10.2023 Papatyamaviss 27 8 Ocak 2.Çocuk Bursa 12.10.2023 @mbaytekin 32 10 Ocak 1.Çocuk Ankara 19.10.2023 @nirayku 31 1.Çocuk İstanbul 19.10.2023
Ben geldim daha çok küçük miniğim ama dualarla geldim sayfaya rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHanımlar Selam ,
Roka neden az canim? Ondada var mi dusuk tehlikesi vsRoka maydanoz çok çok az yiyebilirmişim. Marul ıspanak tüketicez artık yapacak bişey yok. Yürüyüşe de cuma günü kalp atışını da duyduktan sonra başlamayı düşünüyorum birde havalar kötü bu aralar 4 yaşında Bi kızım var onu da üşütmeyeyim bu havada
Beklenen dogum tarihi de 17.10.2023Kuzumm yas 29 sat 20 ocak 1. Cocuk izmirPapatyamaviss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?