- 12 Şubat 2023
- 2.216
- 3.750
- 53
- 29
Zaten şekerle aram yok ki benim. tatlı yemeyi pek sevmem çikolata hafta da bir öyle her gün her gün çikolata falan yiyen biri değilim. Bi de şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz fikrinizi almış olayımsınırda cıkmıs yuksek cıkmamıs , yuksek cıkarsa da ılk oncelık dıkkat dıyet , sıkıntı olursa anca tedavı. Seker testıne kadar sız sekerlı seyler yememeye ozen gosterın sonrasında seker testı verırsınız ıse yarayıp yaramadıgını da gormus olursunuz :)
hanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım
ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı ʏᴀş sᴀᴛ ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ şᴇʜɪʀ ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ ɪsɪᴍ ✍ ʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ Papatyamaviss 27 8 Ocak 2.Çocuk Bursa 12.10.2023
ben ılkınde yaptırdım , zararlı oldugunu dusunumuyorum ama zor dayanılıyor vallaZaten şekerle aram yok ki benim. tatlı yemeyi pek sevmem çikolata hafta da bir öyle her gün her gün çikolata falan yiyen biri değilim. Bi de şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz fikrinizi almış olayım
hanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım
Amin inşallah canımhanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım
Canım yaş 26 sat 23 Aralık 1.çocuk şehir tokatHanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
Maraton başlasın güzel anne adaylarım
ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı ʏᴀş sᴀᴛ ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ şᴇʜɪʀ ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ ɪsɪᴍ ✍ ʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ Papatyamaviss 27 8 Ocak 2.Çocuk Bursa 12.10.2023
2 gebelik yasadim ilkinde oyle bi teklif bile olmadiZaten şekerle aram yok ki benim. tatlı yemeyi pek sevmem çikolata hafta da bir öyle her gün her gün çikolata falan yiyen biri değilim. Bi de şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz fikrinizi almış olayım
Kuzum yas 27, sat 02.01.2023, 1. Cocuk, istanbul ve 09.10.2023 dogum tarihihanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım
Editörlüğe çok yakıştın benceHanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı ʏᴀş sᴀᴛ ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ şᴇʜɪʀ ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ ɪsɪᴍ ✍ ʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ 26 23 Aralık 1.çocuk Tokat 15.10.2023 Papatyamaviss 27 8 Ocak 2.çocuk Bursa 12.10.2023
Teşekkür ederim canım benım :)Editörlüğe çok yakıştın bencebenim sat 10 Ocak beklenen doğum tarihi 19.10.2023 şehir Ankara yaş32 1.çocuğum olacak inşallah
ben gebelıgımde oyle kusmam falan olmadı bulantı olduda , ılkkez fosur fosur seker testınden sonra kustum cok kotu bısey2 gebelik yasadim ilkinde oyle bi teklif bile olmadi
Ozamanlar boyle cok meshur degildi
2.sinde yaptirdim 2020de cok pisman oldum
3.sunde dusunmuyorum tamamen formalite icabi bise
Onun yerine farkli sekilde seker tanisi koyulabilir
Yas 33Hanımlar Selam ,
ᴀɴɴᴇ ᴀᴅᴀʏı ʏᴀş sᴀᴛ ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ şᴇʜɪʀ ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ ɪsɪᴍ ✍ ʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ Satilucky 26 23 Aralık 1.Çocuk Tokat 15.10.2023 simomays 27 2 Ocak 1.Çocuk İstanbul 09.10.2023 Papatyamaviss 27 8 Ocak 2.Çocuk Bursa 12.10.2023 Mayakus 32 10 Ocak 1.Çocuk Ankara 19.10.2023
Hayatimda 33 yil boyunca toplasan 3 kere kustumben gebelıgımde oyle kusmam falan olmadı bulantı olduda , ılkkez fosur fosur seker testınden sonra kustum cok kotu bısey
Merhaba bende tüp bebekle hamile kaldım ilk çocuğum olacak yaşım 31 İstanbuldayım 5+4 üm tahmini doğum tarihi 19/10/2023 inşallahTeşekkür ederim canım benım :)
hangı ulke kuzum onu yazalım :)Yas 33
Sat 07 ocak
3.cocuk
Yurtdisi
14.10.2023
son adet tarıhını de soylermısın canımMerhaba bende tüp bebekle hamile kaldım ilk çocuğum olacak yaşım 31 İstanbuldayım 5+4 üm tahmini doğum tarihi 19/10/2023 inşallah
Belcika :)hangı ulke kuzum onu yazalım :)
İlkinde ben yaptırmadım. Herhangi Bi sıkıntı yaşamadım. Şimdi şeker sınırda olunca acaba isterler mi diye aklıma takıldı. Şeker yüklemesi yaptıran çoğu tanıdığım hamileliği boyunca diyet yapmak zorunda kaldı kimisi insülin bile kullandı. Tedirgin oldum şimdi2 gebelik yasadim ilkinde oyle bi teklif bile olmadi
Ozamanlar boyle cok meshur degildi
2.sinde yaptirdim 2020de cok pisman oldum
3.sunde dusunmuyorum tamamen formalite icabi bise
Onun yerine farkli sekilde seker tanisi koyulabilir
Bence dikkat ederek düşürebilirsin. Zaten sınırda çıkmış. Karbonhidratdan uzak dur pirinç falan da yeme. Meyveler hep şekerli. Sadece tatlı çikolata olarak düşünme.Kızlar Bi sorum olacak açlık şekerim sınırda çıktı. Ailede şeker hastalığı da var. Doktorum hem bebek açısından hem kendi açımdan dikkatli olmam gerektiğini şekerden maksimum derecede uzak durmam gerektiğini söyledi. Kilo kontrolü de yapmam gerekiyormuş. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı? Sağlıklı beslenme yoluyla halledebilir miyiz acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?