2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Zaten şekerle aram yok ki benim. tatlı yemeyi pek sevmem çikolata hafta da bir öyle her gün her gün çikolata falan yiyen biri değilim. Bi de şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz fikrinizi almış olayım

hanıımlar etıketlerınzle bırlıkte lıstemızı acılısa sunuyorum , Hepımıze hayırlı olsun güzel saglıklı bır hamılelık gecırelım

ben ılkınde yaptırdım , zararlı oldugunu dusunumuyorum ama zor dayanılıyor valla aclık sekerınde sıkıntı gorulduyse sen bence kesın yaptırmalısın bana gore.bazı doktorlar ılk once aclık tokluk bakıyor rısk gourrse talep edıyor kımısı dırek talep edıyor doktoruna gore degısıyor

Canım yaş 26 sat 23 Aralık 1.çocuk şehir tokat

2 gebelik yasadim ilkinde oyle bi teklif bile olmadi
Ozamanlar boyle cok meshur degildi
2.sinde yaptirdim 2020de cok pisman oldum
3.sunde dusunmuyorum tamamen formalite icabi bise
Onun yerine farkli sekilde seker tanisi koyulabilir

Editörlüğe çok yakıştın bence benim sat 10 Ocak beklenen doğum tarihi 19.10.2023 şehir Ankara yaş32 1.çocuğum olacak inşallah

ben gebelıgımde oyle kusmam falan olmadı bulantı olduda , ılkkez fosur fosur seker testınden sonra kustum cok kotu bısey

Yas 33
Sat 07 ocak
3.cocuk
Yurtdisi
14.10.2023

İlkinde ben yaptırmadım. Herhangi Bi sıkıntı yaşamadım. Şimdi şeker sınırda olunca acaba isterler mi diye aklıma takıldı. Şeker yüklemesi yaptıran çoğu tanıdığım hamileliği boyunca diyet yapmak zorunda kaldı kimisi insülin bile kullandı. Tedirgin oldum şimdi sınırda, dikkat et, ayda 1 kilodan fazla yok dedi doktorum. Sizde durumlar nasıl??

Bence dikkat ederek düşürebilirsin. Zaten sınırda çıkmış. Karbonhidratdan uzak dur pirinç falan da yeme. Meyveler hep şekerli. Sadece tatlı çikolata olarak düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…