• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Evet kullanıyorum progestan da verdi onuda kullanıyorum ama şiddetli ağrılarım Bi türlü geçmiyor
Benim de agrım coktu kasık ve karında cok da korkmustum. bana dınlen dedı ve progestan verdı hafıf lekelenme sonucu. lütfen mümkün oldugunca dinlenın. bu ara seyahat etmeyin. ani hareketlerden kaçının.
Arkadaşlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ? Benim kan uyuşmazlığım var ve bu durum risk oluşturabiliyormuş
bizim de var tatlım. düşük yapmıştım onda yapmadı ama bu hamileliğimde 5. haftada iğne vuruldum. bir de 28. haftada vuruluyormus. ilk gebeliklerde sorun olmuyormuş diye biliyorum ama doktorunuza sormak gerek.

Sandal kokusu Sandal kokusu canım ıgnesını olduktan sonra korkma doktor soyler zaten 20.haftalardamı neydı tam hatırlamıyorum ama doktor ıgneyı yazıyor alıyorsun dısarda vuruluyorsun.Eltim de var kan uyusmazlıgı ve cevremde olan da var vaktınde ıgnenı ol onemlı olan , korkma hıc bu cogu kadında var

Sağol canım hamilelik çok başkaymış hepimiz benzer tedirginlik leri yaşıyoruz ama burda tecrübelerle rahatlatmak iyi oluyor birbirimizi yoksa Google a yazınca hemen en olumsuz çıkıyor karşımıza 😄Hayırlısı hakkımızda 😊
Ya dimi tecrübe duymak daha iyi geliyor burda da herkes öyle iyi ki arkadaşına soruyormuşsun gibi oluyor 🥰

Kızlar Ankara'da özel bir hastane ile anlaşmayı düşünüyorum paket yapıyorlarmış gebelik ve doğum ile ilgili bilgisi ya da tavsiye si olan var mı?
bende ankaradayım. çoğu özel hastanenin paketi var. henüz bende haftam küçük olduğu için paket almadım. koru hastanesine gidiyorum şimdilik

C cnlrm canım naptın sonucun e nabıza dusmustur baktınmı
Canım hastaneye gittim kan verdim ilaç verdi öğleden sonra çıkacak sonuçlar aile hekimin sonucunda ise 7.07 çıkmış aile hekimi kan isteyecekti tekrar sonucu şüpheli buldu hastanede verdim diye istemedi öğleden sonra ne olduğu artık belli olur

Canım hastaneye gittim kan verdim ilaç verdi öğleden sonra çıkacak sonuçlar aile hekimin sonucunda ise 7.07 çıkmış aile hekimi kan isteyecekti tekrar sonucu şüpheli buldu hastanede verdim diye istemedi öğleden sonra ne olduğu artık belli olur
anladım kuzum hayırlısı olsun inşallah senın ıcın :dua:

bende ankaradayım. çoğu özel hastanenin paketi var. henüz bende haftam küçük olduğu için paket almadım. koru hastanesine gidiyorum şimdilik
merhaba ben liv hospital'a gidiyorum senelerdir. prof olunca dogum paketo 24 bın tl. hocam kalp atısını duyalım oyle alın dedı. hayırlısıyla duyunca alıcam ben. sımdı sıgortamla gıdıyorum.

Benim crl değerim geçen cuma 1.9 çıktı keseyi be bebeği gördük ama kalp için bu cuma gene gideceğiz. Herkesin hissettikleri fsrklıdır. Benim midem bulanmıyor ama ara ara kasığım ağrıyor ve bir de gece sağa sola çok dönüyorum uyuyamıyorum korkuyorum da zarar veririm diye gerinme bende de oluyor unutuyorum bazen :) Allah herkese hYırlısını nasip etsin inş kalp atışını da sağlıkla duybilirim ve inş her şeyi sağlıklı hayırlı olur

Back