- 5 Aralık 2022
- 31
- 31
- 3
- 21
Adet ağrısı gibi ama birden batmalar oluyorNasıl bir ağrı yaşıyorsun canım. İnşallah bir sprun yoktur bize güzel haberler ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet ağrısı gibi ama birden batmalar oluyorNasıl bir ağrı yaşıyorsun canım. İnşallah bir sprun yoktur bize güzel haberler ver
Ben kabız degilim ki 15 gündür var bu ağrı artık ağlıyordum ağrıdan fakulte hastanesine geldim eskisehirde şuan bekliyorumBende de şu an kabızlık var o ağrı yapıyor diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir.Ben kabız degilim ki 15 gündür var bu ağrı artık ağlıyordum ağrıdan fakulte hastanesine geldim eskisehirde şuan bekliyorum
Gittinmi canım ne dediler nedenmişAdet ağrısı gibi ama birden batmalar oluyor
Benim de agrım coktu kasık ve karında cok da korkmustum. bana dınlen dedı ve progestan verdı hafıf lekelenme sonucu. lütfen mümkün oldugunca dinlenın. bu ara seyahat etmeyin. ani hareketlerden kaçının.Evet kullanıyorum progestan da verdi onuda kullanıyorum ama şiddetli ağrılarım Bi türlü geçmiyor
bizim de var tatlım. düşük yapmıştım onda yapmadı ama bu hamileliğimde 5. haftada iğne vuruldum. bir de 28. haftada vuruluyormus. ilk gebeliklerde sorun olmuyormuş diye biliyorum ama doktorunuza sormak gerek.Arkadaşlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ? Benim kan uyuşmazlığım var ve bu durum risk oluşturabiliyormuş
Ne dedi doktorlar muayene oldun muBen kabız degilim ki 15 gündür var bu ağrı artık ağlıyordum ağrıdan fakulte hastanesine geldim eskisehirde şuan bekliyorum
Ya dimi tecrübe duymak daha iyi geliyor burda da herkes öyle iyi ki arkadaşına soruyormuşsun gibi oluyorSağol canım hamilelik çok başkaymış hepimiz benzer tedirginlik leri yaşıyoruz ama burda tecrübelerle rahatlatmak iyi oluyor birbirimizi yoksa Google a yazınca hemen en olumsuz çıkıyor karşımıza Hayırlısı hakkımızda
bende ankaradayım. çoğu özel hastanenin paketi var. henüz bende haftam küçük olduğu için paket almadım. koru hastanesine gidiyorum şimdilikKızlar Ankara'da özel bir hastane ile anlaşmayı düşünüyorum paket yapıyorlarmış gebelik ve doğum ile ilgili bilgisi ya da tavsiye si olan var mı?
Benim birazcık erken yumurtlama oldugu için , ben tam 6+0 da duydum canım , ama duyulmyadabılır tabıKızlar kalp atışını ne zaman duydunuz bugün 5+5 im 6+0 da randevum var duyar mıyım acaba
Canım hastaneye gittim kan verdim ilaç verdi öğleden sonra çıkacak sonuçlar aile hekimin sonucunda ise 7.07 çıkmış aile hekimi kan isteyecekti tekrar sonucu şüpheli buldu hastanede verdim diye istemedi öğleden sonra ne olduğu artık belli olur
anladım kuzum hayırlısı olsun inşallah senın ıcınCanım hastaneye gittim kan verdim ilaç verdi öğleden sonra çıkacak sonuçlar aile hekimin sonucunda ise 7.07 çıkmış aile hekimi kan isteyecekti tekrar sonucu şüpheli buldu hastanede verdim diye istemedi öğleden sonra ne olduğu artık belli olur
Sonuç çıkmış şimdi mesaj geldi canımanladım kuzum hayırlısı olsun inşallah senın ıcın
merhaba ben liv hospital'a gidiyorum senelerdir. prof olunca dogum paketo 24 bın tl. hocam kalp atısını duyalım oyle alın dedı. hayırlısıyla duyunca alıcam ben. sımdı sıgortamla gıdıyorum.bende ankaradayım. çoğu özel hastanenin paketi var. henüz bende haftam küçük olduğu için paket almadım. koru hastanesine gidiyorum şimdilik
Ne cıktı pekıSonuç çıkmış şimdi mesaj geldi canım
1.47 canım birazdan göstermeye gidecemNe cıktı pekı