2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim daha önce kürtaj olduğumda iğne olduğum için vurmadı sanırım . Belki dediğiniz gibi 28. Haftada iğne vuracaktır . Hayırlısıyla sağlıklı geçirelim bu süreçleri

Evet ben de çevredekilere sordum iğne olduktan sonra sorun olmuyor dediler. Ben iğne olmuştum daha önce ama sanırım 28. Haftada ve doğumdan sonra tekrar iğne olmalıyım. Teşekkür ederim içimi rahatlattın biraz

doğumdan sonrasını bılmıyorum da , belırlı bı haftada ıgne olunması gerekıyor onu bılıyorum sadece takıp edersın doktorunda soyler zaten merak etme :)

merhaba ben liv hospital'a gidiyorum senelerdir. prof olunca dogum paketo 24 bın tl. hocam kalp atısını duyalım oyle alın dedı. hayırlısıyla duyunca alıcam ben. sımdı sıgortamla gıdıyorum.
bana biraz uzak geliyor orası o nedenle liv seçeneğini elemiştim

Kızlar merhaba adet 3 gün gecikince beta 244,3 çıktı sizin betalarınız nasıldı bu haftada bu değer nasıl görünüyor?

Vajinal ultrasyonda duydunuz değil mibkal atisini
ben karından duydum canım , ama benım erken yumurtlama dedıgım gıbı onun ve makınenınde buyuk oranda farkı vardır mutlaka.
Kese bebek kalp atısı goremeyenler sakın aklınıza kotu bısey getırmeyın lütfen bakın ben oglumda 6+2 de kese ve yolk anca gorundu 8 haftalık kalp atısını dınledım her bebek gebelık kendıne ozel 8 haftaya kadar bu sureclerın boyle bı hafta erken bı hafta gec ılerlemesı cok dogal tum arkadaslarıma seslenıyorum buradan , kımseyle kıyas yapmayın o gormus benım nıye gozukmedı dıye kendınızı kotu hıssetmeyın. Bakın ıkı gebelıgım arasında bıle nasıl fark var . Oumlu olun olumlu dusunun mınık mercımegınız kucukte olsa herseyı hıssedıyor

Ben ankaraya yeni geldim
Memorial Nesrin Feneri tercih ettim
Daha önce duymuşmuyudunuz Nesrin hanımı

çok teşekkür ederim

merhaba kızlar çok bulantım var ,su bile içemiyorum herşey herkes kokuyor çarşamba günü muanem var ama dayanamadım dr dan ilaç istedim prilam dr iç dedi.2 tane kullandım daha tam etki etmedi.aranızda kullanan varmı.

bende ankaradayım. çoğu özel hastanenin paketi var. henüz bende haftam küçük olduğu için paket almadım. koru hastanesine gidiyorum şimdilik
Benim de aklımda koru ile Liv var bir de arkadaşımdan lokman hekim i duydum memnundu 3üne fiyat sorayım en iyisi ben de

Canım bana doktor her gece ıkı tane ıc dedı , duzenlı kullanılnca etkı eden bı olac dedı oyle bulantım var ıceyım gecsın degıl dedı

Bana da bu ilaçtan verdi. Gece yatmadan 2 tane iç dedi. Bi kez içtim. Hakikaten işe yaradı. Ama beni çok halsizleştirdi sarhoş gibi oldum. Çalışıyorum O yüzden devam etmedim ilaca. Ama bulantımı kesti çok güzel bir gün geçirdim sayesinde

Kızlar Bi sorum olacak açlık şekerim sınırda çıktı. Ailede şeker hastalığı da var. Doktorum hem bebek açısından hem kendi açımdan dikkatli olmam gerektiğini şekerden maksimum derecede uzak durmam gerektiğini söyledi. Kilo kontrolü de yapmam gerekiyormuş. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı? Sağlıklı beslenme yoluyla halledebilir miyiz acaba.

sınırda cıkmıs yuksek cıkmamıs , yuksek cıkarsa da ılk oncelık dıkkat dıyet , sıkıntı olursa anca tedavı. Seker testıne kadar sız sekerlı seyler yememeye ozen gosterın sonrasında seker testı verırsınız ıse yarayıp yaramadıgını da gormus olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…