• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kimyasal benim de olmuştu normal regl gibi oluyor.regl 5-7 gün gecikmeden bakmamak lazım.ilk gebelikse kanama olsa da ilaç vermiyorlar sağlıklıysa tutunur diyor burdaki doktorlar.benim bir düşük olduktan sonraki gebelikte de kanama olunca progestan fitil verip hiç kalkmamı söylediler bir hafta yattıktan sonra lekelenme geçti ama yine de 3 ay ilişki yasağı koyup 2 ay daha fitil kullandırdılar.sağlıcakla doğdu çok şükür

Eklentiler

• E882CA86-4A4A-42BE-90D4-994A57C96931.png
    E882CA86-4A4A-42BE-90D4-994A57C96931.png
    396,7 KB · Görüntüleme: 50
Bende aynıyım. Zaten özelde devam ediyordum sadece orda kan tahlilleri 3 bin tutunca ve o kadar vermeye artık gücüm yok devletten yararlanayım diye gittim. Ve sonuç başıma gelen 😂
Yok canım testleri özelde yaptırmam zaten zorda kalmadıkça, o yüzden iki dr la ilerliyorum biri devlette. Bu testler çok maliyetli oluyor özelde

Kızlarr iyi geceler ❤️ Son adet tarihim 1 ocaktı. Bugün ilk kez doktora gittim. Keseyi ve bebişi gördü, kalp atışını da kuvvetlice duyduk çok şükür 🥰 SAT'a göre 6+6 olmalıydı bebeğim fakat boyunu ölçünce 7+4 çıktı, kese ölçümüne göre de 8+3 dedi doktor. Şükür kese çevresinde kanama vs yokmuş her şey yolunda dedi 🤲 1 ay sonra çağırdı kontrole, bir aksilik olmazsa 5 hafta sonra giderim muhtemelen hem ikili tarama testi yapılır diye düşünüyorum.

Kimyasal benim de olmuştu normal regl gibi oluyor.regl 5-7 gün gecikmeden bakmamak lazım.ilk gebelikse kanama olsa da ilaç vermiyorlar sağlıklıysa tutunur diyor burdaki doktorlar.benim bir düşük olduktan sonraki gebelikte de kanama olunca progestan fitil verip hiç kalkmamı söylediler bir hafta yattıktan sonra lekelenme geçti ama yine de 3 ay ilişki yasağı koyup 2 ay daha fitil kullandırdılar.sağlıcakla doğdu çok şükür
İlk gebelik dediğini anlıyamadım canım

Back