- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 148
- 31
Yaaa cok sevindim kuzucum saglikla devam etsin insallah bende tam 6 da gidicem insallahbende duyabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa cok sevindim kuzucum saglikla devam etsin insallah bende tam 6 da gidicem insallahbende duyabilirim
İnşallah bebiş seninledir kuzumMaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua etmeyi unutmayın canım kaybetmeyeyim bebeğimi
İnşallah canımİnşallah bebiş seninledir kuzum
Canimbebegin gozukmemesi cok normal daha cok erkenÖyle mi diyorsun amin kuzum peki bana ultrasonda bebeği göremiyorum ama eşine benzer bir şey görüyorum dedi demek istediği acaba ne olabilir ben anlamadım açıkçası
Devlette tahlillerimi yaptırıp özelde muayeneye devam etmeyi düşünüyorum artık canım
Doktorlar bilgili ilgili dahi olsa cihazları malesef yetersiz ve bizi panikletiyorlar.
Oysaki sakin geçirmemiz gerek bu süreci bebeğe de canim ilk kizimda ozele gidiyordm hatta 3 yil once kizimida 4.500 bine dogurdm ole soliyim ozel tuttuk hastaneye getrdik sezeryandi benim busefer hamileligimde devlete gitmeyi dusunuyorm randevuda ole aldm sali gunu gidicem iste ozele para yetistiremeyz diye dusunuyorm
Canim sen 6+2 de kalp atisini duymussnya vajinalmiydiİnşallah bebiş seninledir kuzum
Ylnismi yazdm ya bilemedm :) canim sen 6+2de kalp sesini duymussn vajinalmi yapildiCanimbebegin gozukmemesi cok normal daha cok erken
Kendını yorma ve mumkun oldugunca uzan. Iyı bır doktora gorun. Progestan verebılır. Yerlesme kanaması cok suren bır sey değilmiş. Benım de oldu lekelenmem 5.haftada. 2 hafta yat, iş yapma dedı ve progestan verdı. Hafıf agrılarım da oluyor ama lekelenmem kesıldı. Kendını bıraz korumaya al bu surecte bu önemli.Bugün kahverengi lekelenme oldu çok korkuyorum bişey oldu diye dün gece deprem olmuştu baya korkmuştum ondan mi etkilendiki yoksa yerleşiyormuki
Yatıyorum zaten moralim bozuldu kimyasal olabilir deyince sizin nasildi lekelenmeniz acabaKendını yorma ve mumkun oldugunca uzan. Iyı bır doktora gorun. Progestan verebılır. Yerlesme kanaması cok suren bır sey değilmiş. Benım de oldu lekelenmem 5.haftada. 2 hafta yat, iş yapma dedı ve progestan verdı. Hafıf agrılarım da oluyor ama lekelenmem kesıldı. Kendını bıraz korumaya al bu surecte bu önemli.
Canim benim suan 5+4 4+3 te keseyi gormustum onu nerede gordun ?Ylnismi yazdm ya bilemedm :) canim sen 6+2de kalp sesini duymussn vajinalmi yapildi
Aa yalnismi yazdim ben k bkmayin ben daha kesemi bile gormedmde sali gunu gidicem heyecanliyim azcikCanim benim suan 5+4 4+3 te keseyi gormustum onu nerede gordun ?
Canim benim 6 ocakKızlar son adet 7 ocak olan var mı
Sali gunu 6 olucaz umarim gorurumAa yalnismi yazdim ben k bkmayin ben daha kesemi bile gormedmde sali gunu gidicem heyecanliyim azcik
Canım 4.3 te mi görmüştünCanim benim suan 5+4 4+3 te keseyi gormustum onu nerede gordun ?
Cok guzel bi haber canim
Selam kan vermistin sanki demiİnşallah canım
BenKızlar son adet 7 ocak olan var mı