• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Adete 4 gün kala tek attığım resim olan test çıktı adete 3 gün kala kan verdim 42 çıktı iki gün kala yani bugün de test yaptım ikili kaset test resimdeki ama kasık ağrım var gebelik beta hcgsi artarmi diye çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3207445
Pozitif canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah🧿 Betaya çok takılma hemen bir randevu al doktorundan

Kizlar merhaba, bugun beni bir sey durttu ve gecen haftaki muayene kagidima baktim. Intrauterin gs izlendi, 5w4d ile uyumlu. Yolk sac mevcut yaziyor. Bu intrauterin gs ne demek? Intrauterin icin cesitli seyler yazmislar internette, sizin de yazdi mi boyle bisey? Icimi endise kapladi😔
intrauterin=Rahım ıcı demek gs gebelık kesesı , rahım ıcınde gebelık kesesı var demek ıstemıs doktorun ınternette dalıp gıtme bıdaha o uzgun emojıyıde kaldır 🤗

Adete 4 gün kala tek attığım resim olan test çıktı adete 3 gün kala kan verdim 42 çıktı iki gün kala yani bugün de test yaptım ikili kaset test resimdeki ama kasık ağrım var gebelik beta hcgsi artarmi diye çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3207445
Testlerde artmaya devam edıyor gıbı gorunuyor ☺️

intrauterin=Rahım ıcı demek gs gebelık kesesı , rahım ıcınde gebelık kesesı var demek ıstemıs doktorun ınternette dalıp gıtme bıdaha o uzgun emojıyıde kaldır 🤗
Allah razi olsun aciklaman icin, icime su serpildi. Internette gelisim geriligi vs yaziyordu endiselenmistim cok sagol🫶😊

Merhaba kızlar ben 4 yillik evliyim oğluma ilk 3 ayda hamile kaldım sonra yine çocuk istedik 2 yıl olmadi şimdi deprem oldu adıyamandan ailemize sığındık ve bebek beklemiyordum olmuyor ve deprem yüzünden ama bebeğim bize süpriz yaptı bize bir umut oldu ama 4+6 günlük ama beta 89.34 acilde kan verdim doktoruma da gidemiyorum sizce normal mi düşük mü?
Geçmiş olsun. Bebeğiniz de ne hoş gelmiş ♥️ hiç düşük falan diye düşünmeyin. Geç döllenmedir, depremin stresidir….

Kizlar merhaba, bugun beni bir sey durttu ve gecen haftaki muayene kagidima baktim. Intrauterin gs izlendi, 5w4d ile uyumlu. Yolk sac mevcut yaziyor. Bu intrauterin gs ne demek? Intrauterin icin cesitli seyler yazmislar internette, sizin de yazdi mi boyle bisey? Icimi endise kapladi😔
Neymiş ki ?

Eki Görüntüle 3207445
Hayırlı olsun 🎈 tabi ki artar niye artmasın. Güzel düşünün güzel olsun. Kendinizi tebrik edin hamilesiniz ♥️

Mrb kizlar bende aranıza yeni katıldım 15 aylık kızım var hamile olduğumu öğrendim 5gun önce bgn Dr gittik daha kese minicikti nokta kadar Dr haftaya çağırdı gelişimini kontrol edicez dedi hayırlısı olsun çok ani bir gebelik oldu
Hayırlı olsun beraber buyutursun ins biraz zor olur ama Allah kolaylık verir

Yani bende öyle düşünüyorum ama insanın ister istemez modunu düşürdü. Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklayalım yavrularımızı 😌 benim bide ilk 4 senenin ardından tüp bebekle geldi mucizem. İnsan daha çok tedirgin oluyo. Neyse bi 3 gün daha bekleyip özelde görelim 🥰
Benim de 2 yıl sonunda oldu. Çok sevindim ama dediğim gibi hiç endişe etme devlette ki cihazlar gerçekten eski teknoloji. Bizzat şahit oldum.
Sağlıklı nice günlerini görmek nasip olsun 😊

Merhaba kızlar ben 4 yillik evliyim oğluma ilk 3 ayda hamile kaldım sonra yine çocuk istedik 2 yıl olmadi şimdi deprem oldu adıyamandan ailemize sığındık ve bebek beklemiyordum olmuyor ve deprem yüzünden ama bebeğim bize süpriz yaptı bize bir umut oldu ama 4+6 günlük ama beta 89.34 acilde kan verdim doktoruma da gidemiyorum sizce normal mi düşük mü?
Çok geçmiş olsun, gebeliğiniz de hayırlı da olsun. Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Bir hafta bekleyip direkt bir kadın doğuma gitmek en güzel ve stressizi olur sanıyorum. Sevgiler 😊🌹

Bizde geldik aranıza 🥹

Eklentiler

• 98F8062F-3C90-448F-AC0C-C122F2AD7627.jpeg
    98F8062F-3C90-448F-AC0C-C122F2AD7627.jpeg
    279,7 KB · Görüntüleme: 39
Back