2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Adet oldum. Aşırı tam anlamıyla bi adet ağrısı başladı bi saat içinde adet oldum. Kısmet değilmiş. Buraya kalp atışı duyana kadar hiçbi şey yazmıycam
Canım benim bu yaşadığın durumu o kadar iyi anlıyorum ki 4 yıl bekledim. Artık umudumu kestiğim anda kendisi geldi. Senin de öyle olacak. Bana da söylerlerdi inanmazdım ama gerçekten oldu. Tam vazgeçtiğim unuttuğum anda oldu. Hiç üzülme vardır bir hayır de. Bizim için neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz dualarım seninle ve bekleyen tüm kadınlarla

Sizin az kalmış benim gitmeme daha çok var zaman geçmiyor sanki Mide yanması dün bende de oldu ilk defa bütün gün sürdü gerçekten hoş değil geçmiyor hemen inşallah çok aşırı bulantı halsizlik olmadan atlatırım bu dönemi

7 hafta cıvarı belırtıler tam anlamıyla baslıyor

Günaydınlar...
Bugun benim için büyük gün.

Geçen hafta 6+2 kalp atışı çooook yavaşti şimdi 7+ bakalım öğlen randevum var. Rabbim sen hayirlisi ne ise onu bana nasip et
Canım Kalp atış sayısını söylemişmiydi dr ?

Git bakalım dinle bebişi Hadi güzel haberler ver bize

İnşallahh çok bulantı halsizlik vs olmadan atlatırsın
Annem diyor bana çektiysen miden bulanmaz. Anneme çekmeyi çok istiyorum bu konuda :))
Zaman inan bana da çok zor geçiyor. Ama çoğu gitti azı kaldı bakalım :)

Günaydınlar...

Geçen hafta 6+2 kalp atışı çooook yavaşti şimdi 7+ bakalım öğlen randevum var. Rabbim sen hayirlisi ne ise onu bana nasip et
İnşallah hayırlısıyla her şey yolunda olacak. Kıpır kıpır sesini duy da gel bizleri de haberdar et olur mu :)

Birkaç gündür sabah uyandığımda midem bulanıyor.
Bugün tam 7 haftalık.

Bu bulantılar ne zaman geçer ki ?
Sizler nasılsınız?

Kızlar merhaba duygu durum olarak nasılsınız? Ben aşırı sinirli ve gergin hissediyorum 1 haftadır :/ Nasıl olacak bu geçer mi... En ufak saçma sapan bir şeye bile sinirlenip üzülmüşken buluyorum kendimi...

Birkaç gündür sabah uyandığımda midem bulanıyor.
Bugün tam 7 haftalık.

Bu bulantılar ne zaman geçer ki ?
Sizler nasılsınız?
geldınmı o zamanlara , sabah yanında cubuk bulundur kalkamadan bı ıkı tane ya oyle yavas yavas kalk 15 e kadar surebılıyor, mın 12-13 hafta ilk trimester bıtene kadar :)

geldınmı o zamanlara , sabah yanında cubuk bulundur kalkamadan bı ıkı tane ya oyle yavas yavas kalk 15 e kadar surebılıyor, mın 12-13 hafta ilk trimester bıtene kadar :)
"Hiç bir şeyim yok ,ne güzel" diyordum, sabah bulantıları başladı.
Dediğin gibi yapıyorum ama yine de bulanıyor. Birkaç saat sonra kahvaltı yapıyorum, kahvaltıdan sonra geçiyor.
Buna şükür yine. Dayanılmaz durumda değil
Sen nasılsın ?

Oglumda da benım oyleydı sabah bulantısı olurdu oyle kusma falan olmazdı ıdare edılıyordu yani
Benım bas donmem cok oluyor ara arada bulantım oluyor basladı sabah yada aksam ozellıkle kuzum doktora henuz gıtmedım Cumartesi ıcın randevu aldım onu bekliyorum her gece ruyamda baska bı doktorda ultrasondayım ama

Günaydınlar...

Amin hakkinda hayirlisi canm Rabbim tamamini erdirsin benmde reglm bugun bitti tam olrak degerlendrdik Rabbimin izniyle hayirlisiyla tutar insaAllh bna da dua edin .hayirli salih saglikli evlatlarimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…