Canım benim bu yaşadığın durumu o kadar iyi anlıyorum kiAdet oldum. Aşırı tam anlamıyla bi adet ağrısı başladı bi saat içinde adet oldum. Kısmet değilmiş. Buraya kalp atışı duyana kadar hiçbi şey yazmıycam
Sizin az kalmış benim gitmeme daha çok var zaman geçmiyor sankiBenim ayın 17sinde keseyi göreli 2 hafta oluyor. 17sine randevum var bekliyorum sabırsızlıklabenim belli belirsiz mide bulantılarım var ama kusmaya gidecek kadar değil. Ara ara mide yanmam oluyor. O pek hoş olmuyo doğrusu.. bir de bitmek bilmeyen bir gaz söz konusu. Doktora sorduğumda çok normal olduğunu söyledi. Kayısıyla yaşıyorum artık resmen :) bir de arada göğüslerim sızlıyor.
Zaten belirtiler sanırım biraz daha zaman geçince daha çok çıkıyor :)
7 hafta cıvarı belırtıler tam anlamıyla baslıyorSizin az kalmış benim gitmeme daha çok var zaman geçmiyor sankiMide yanması dün bende de oldu ilk defa bütün gün sürdü gerçekten hoş değil geçmiyor hemen inşallah çok aşırı bulantı halsizlik olmadan atlatırım bu dönemi
AmiiiiinHayirli saglikli olsun Rabbim size bagislasin
Canım Kalp atış sayısını söylemişmiydi dr ?Günaydınlar...
Bugun benim için büyük gün.
Geçen hafta 6+2 kalp atışı çooook yavaşti şimdi 7+ bakalım öğlen randevum var. Rabbim sen hayirlisi ne ise onu bana nasip et
68 idiCanım Kalp atış sayısını söylemişmiydi dr ?
Git bakalım dinle bebişi Hadi güzel haberler ver bize
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinGünaydınlar...
Geçen hafta 6+2 kalp atışı çooook yavaşti şimdi 7+ bakalım öğlen randevum var. Rabbim sen hayirlisi ne ise onu bana nasip et
Hadi hayırlı güzel haberler al inşallah dualarım seninleGünaydınlar...
İnşallahh çok bulantı halsizlik vs olmadan atlatırsınSizin az kalmış benim gitmeme daha çok var zaman geçmiyor sankiMide yanması dün bende de oldu ilk defa bütün gün sürdü gerçekten hoş değil geçmiyor hemen inşallah çok aşırı bulantı halsizlik olmadan atlatırım bu dönemi
İnşallah hayırlısıyla her şey yolunda olacak. Kıpır kıpır sesini duy da gelGünaydınlar...
İnşallah hayırlısıyla her şey yolunda olacak. Kıpır kıpır sesini duy da gelbizleri de haberdar et olur mu
Haber edeceğimİnşallah hayırlısıyla her şey yolunda olacak. Kıpır kıpır sesini duy da gelbizleri de haberdar et olur mu :)
Gümbür gümbür duyda gel hadı :)68 idi
geldınmı o zamanlara , sabah yanında cubuk bulundur kalkamadan bı ıkı tane ya oyle yavas yavas kalk 15 e kadar surebılıyor, mın 12-13 hafta ilk trimester bıtene kadar :)Birkaç gündür sabah uyandığımda midem bulanıyor.
Bugün tam 7 haftalık.
Bu bulantılar ne zaman geçer ki ?
Sizler nasılsınız?
"Hiç bir şeyim yok ,ne güzel" diyordum, sabah bulantıları başladı.geldınmı o zamanlara , sabah yanında cubuk bulundur kalkamadan bı ıkı tane ya oyle yavas yavas kalk 15 e kadar surebılıyor, mın 12-13 hafta ilk trimester bıtene kadar :)
Oglumda da benım oyleydı sabah bulantısı olurdu oyle kusma falan olmazdı ıdare edılıyordu yani"Hiç bir şeyim yok ,ne güzel" diyordum, sabah bulantıları başladı.
Dediğin gibi yapıyorum ama yine de bulanıyor. Birkaç saat sonra kahvaltı yapıyorum, kahvaltıdan sonra geçiyor.
Buna şükür yine. Dayanılmaz durumda değil
Sen nasılsın ?
Amin hakkinda hayirlisi canm Rabbim tamamini erdirsin benmde reglm bugun bitti tam olrak degerlendrdik Rabbimin izniyle hayirlisiyla tutar insaAllh bna da dua edin .hayirli salih saglikli evlatlarimiz olsunGünaydınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?