Ben 6+2'de gittim.Kesenin içinde bebek görenler oldu mu? Kaç haftalık hamile olduğunuzu da yazabilir misiniz?
Hayırlı sonuçlar olsun inşallahOglumda da benım oyleydı sabah bulantısı olurdu oyle kusma falan olmazdı ıdare edılıyordu yani
Benım bas donmem cok oluyor ara arada bulantım oluyor basladı sabah yada aksam ozellıkle kuzum doktora henuz gıtmedım Cumartesi ıcın randevu aldım onu bekliyorum her gece ruyamda baska bı doktorda ultrasondayım ama
Ben cumartesi gördüm canım, sata göre 6+2 doktora göre 5+2 cıktıKesenin içinde bebek görenler oldu mu? Kaç haftalık hamile olduğunuzu da yazabilir misiniz?
İlk hamılelıkler oyle gecıyor sanırım bende oyleydım hep arastırma modu falan. Kaygılanan annelerımızın coguda ılk bebegını bekleyenler , yanı bızım seneler oncekı halımız dıyebılırız. Bız yasadık gorduk tecrube ettık ama onlar suan cogusu yenı bı bılmedıklerı bı alandalar. Senınde dedıgın gıbı olumsuz dusuncelere kendılerını cok kaptırmadan bırazdaha akısına bırakarak tadını cıkarmalarını tavsıye ederım, hersey olacağına varır tevekkul dua teslımıyetİlk hamileliğimde 41 kiloydum. Çok korkuyordum onu besleyememekten. Dr düşük ağırlıklı olur çok yemen lazım demişti. Erken doğum bile yapabilirsin demişti. Çok şükür 40+ 2ye kadar götürdüm hala daha gelmiyordu da suyu azaldı diye mecburi sezaryene alındım. 3 kilo 150 gram doğdu. Ve 54 kiloyla doğum yaptım. Bikaç ayda 41 kiloya geri döndüm.
Tüm hamileliğim boyunca ya öyleyse ya böyleyse ya şöyle olursa diye diye araştıra araştıra korka korka kaygıyla geçirdim. Boş yere.
Sizr tavsiyem burada yazılan hiçbir şeye takılmayın. Kalbinizi hep ferah tutun. Çünkü iyi durumda olan çoğu insan girmiyor forumlara. Hep kaygı düzeyi yüksek problem yaşama ihtimali çok olan başına olumsuz şeyler gelenler yazıyor. Onları okuyunca bu yaygın bişeymiş sanki her 2 kişiden biri öyle olabilirmiş gibi kalbini sıkıştıran olumsuz duygularla dolup taşıyorsun.
Rahat olun. Akışa bırakın doktorunuza güvenin. Kafanıza takılanı sorun. Asla çekinmeyin.
Sağlıkla kavuşmamızı diliyorum tüm kalbimle. Müjdeler hep iyi haberler uçuşsun. Adet oldum diyen arkadaşım sen de üzülme. İnsanoğlu üremeye çok yatkın değilmiş. Zor. Biçoğumuz bikaç denemeden sonra hamile kaldık. Senin de en hayırlı vakitte hatta inşallah kasımda müjdeler vermeni diliyorum.
Daha 2 haftam var desene7 hafta cıvarı belırtıler tam anlamıyla baslıyor
Cok doğru burda o kadar şey okudum ki insan hepsini düşünürse kafayı yer o yüzden bende burda olumsuz şeyleri çok okumamaya çalışıyorum iyi düşüneyim iyi olsun diyorum kötü bir şey olsa da bunun önüne geçemeyiz ben beslenmeme dikkat edeyim kontrollerimi yapayım da gerisini rabbime bırakayım diye düşünüyorumResmen pozitifi gördüğüne sevinemiyor insan. Biri kesesinin yanlış yerde olduğunu yazıyor dış gebelikmiş. Biri kesem düzgün değilmiş diyor gebelik bozukmuş diyor. Biri içinde bebek yokmuş diyor. Biri kalbi atıyordu zayıflamış diyor biri kalbi durmuş diyor. Sonra 3 aydan sonra testler başlıyor bakıyorsun biri genetik testlerde çıkan olumsuz şeyleri yazmış. Biri diyordu 17binde 1 ihtimaldi zayıf bulduk bu ihtimali ama o benmişim diyor kahroluyorsun. Sonra detaylı ultrason zamanı geliyor biri kalp sorunu varmış diyor biri böbrekleri iyi durumda değilmiş diyor. Diyor da diyor. Bitmiyor. Hepsini burdan okuyup öğrendim. İhtimaller boğdu. Saldım bu defa. Hepsini yaşamış gibi üzüleceğime en doğrusu araştırmamak. Pozitif olmak. Hayırlıysa sağlıklıysa her şey yolunda gidecektir.
İnşallah bakalım benim bünyem biraz hassas umarım rahat geçer sizin de benim deİnşallahh çok bulantı halsizlik vs olmadan atlatırsın
Annem diyor bana çektiysen miden bulanmaz. Anneme çekmeyi çok istiyorum bu konuda :))
Zaman inan bana da çok zor geçiyor. Ama çoğu gitti azı kaldı bakalım :)
Ne yazık ki duyamadık... bende öyle umudediyordum fakat olmadı. Allah sizlerin evlatlarınız kucağınıza almanızı nasip etsin.Gümbür gümbür duyda gel hadı :)
ılk uc ay folık asıt dısında herhangı bır takvıyeye gerek olmuyor zaten , kısısel herhangı bır eksıklık yoksa ben sımdılık folık asıt alıyorum sadeceTakviye kullanıyor musunuz?
Ne denir ki bilemedim,cok uzuldumNe yazık ki duyamadık... bende öyle umudediyordum fakat olmadı. Allah sizlerin evlatlarınız kucağınıza almanızı nasip etsin.
Tüm destekleriniz için teşekkür ederim. Bana müsade...
yanı ortalama o cıvarlarda bellı edıyor kendını :)Daha 2 haftam var desene
Rabbim tüm bekleyişlerini hayırla ve güzellikle sonuçlandırsın canım. Tekrarını sağlıkla senin için en doğru zaman da nasip etsin.Ne yazık ki duyamadık... bende öyle umudediyordum fakat olmadı. Allah sizlerin evlatlarınız kucağınıza almanızı nasip etsin.
Tüm destekleriniz için teşekkür ederim. Bana müsade...
Ara ara kasık ağrısı olması normal canım ama duramayacak gibiyse doktora sormanda fayda varKizlar bugun tam 5 haftalik olduk buvun kasiklarimda cok fazla agri var normal mi ?
Duramayacak gibi degil tabii ama insan korkuyor isteAra ara kasık ağrısı olması normal canım ama duramayacak gibiyse doktora sormanda fayda var
Sadece ağrıdan dolayı mı dedi düşük tehliken var diye. Benim de 5.haftaya girene kadar yoğun hissettiren ağrılarım kaşık ve belde hep oldu. Şimdi epey azaldı. Hissetmiyorum bile. Zamanla azalacaktırMerhabalar artık bende Bi Ekim annesiyim 4+5 ten selam. Size Bi sorum olucak kasiklarim ağrıdığı için doktor düşük tehliken var dedi iğne vurdu ve duphaston ilacını verdi böyle Bi durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?