2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kesenin içinde bebek görenler oldu mu? Kaç haftalık hamile olduğunuzu da yazabilir misiniz?
Ben 6+2'de gittim.
Hem kadın doğum uzmanı hemde radyoloji uzmanına muayene oldum. İkisi de çok zor gördü. Belli belirsiz, minikmiş daha. Ben göremedim bile. Bu hafta yeniden gideceğim. Duruma yeniden bakacağız, hayırlısı

Ancak daha erken dönemde olup, gören hatta kalp atışı duyan bile olmuş.

Eğer sağlıklı bir gebelik ise, bu biraz döllenme zamanı ile alakalı. Ben adete bir gün kala kan vermiştim. Ben gibi adete bir gün kala kan testi verenlerden daha düşüktü değerim. Ama hep düzenli artış oldu. Eğer sağlıklı bir şekilde ilerlerse, geç döllenme olabilir diye düşünüyorum.

Bekliyorum bakalım

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah

İlk hamileliğimde 41 kiloydum. Çok korkuyordum onu besleyememekten. Dr düşük ağırlıklı olur çok yemen lazım demişti. Erken doğum bile yapabilirsin demişti. Çok şükür 40+ 2ye kadar götürdüm hala daha gelmiyordu da suyu azaldı diye mecburi sezaryene alındım. 3 kilo 150 gram doğdu. Ve 54 kiloyla doğum yaptım. Bikaç ayda 41 kiloya geri döndüm.
Tüm hamileliğim boyunca ya öyleyse ya böyleyse ya şöyle olursa diye diye araştıra araştıra korka korka kaygıyla geçirdim. Boş yere.
Sizr tavsiyem burada yazılan hiçbir şeye takılmayın. Kalbinizi hep ferah tutun. Çünkü iyi durumda olan çoğu insan girmiyor forumlara. Hep kaygı düzeyi yüksek problem yaşama ihtimali çok olan başına olumsuz şeyler gelenler yazıyor. Onları okuyunca bu yaygın bişeymiş sanki her 2 kişiden biri öyle olabilirmiş gibi kalbini sıkıştıran olumsuz duygularla dolup taşıyorsun.
Rahat olun. Akışa bırakın doktorunuza güvenin. Kafanıza takılanı sorun. Asla çekinmeyin.
Sağlıkla kavuşmamızı diliyorum tüm kalbimle. Müjdeler hep iyi haberler uçuşsun. Adet oldum diyen arkadaşım sen de üzülme. İnsanoğlu üremeye çok yatkın değilmiş. Zor. Biçoğumuz bikaç denemeden sonra hamile kaldık. Senin de en hayırlı vakitte hatta inşallah kasımda müjdeler vermeni diliyorum.

İlk hamılelıkler oyle gecıyor sanırım bende oyleydım hep arastırma modu falan. Kaygılanan annelerımızın coguda ılk bebegını bekleyenler , yanı bızım seneler oncekı halımız dıyebılırız. Bız yasadık gorduk tecrube ettık ama onlar suan cogusu yenı bı bılmedıklerı bı alandalar. Senınde dedıgın gıbı olumsuz dusuncelere kendılerını cok kaptırmadan bırazdaha akısına bırakarak tadını cıkarmalarını tavsıye ederım, hersey olacağına varır tevekkul dua teslımıyet

Resmen pozitifi gördüğüne sevinemiyor insan. Biri kesesinin yanlış yerde olduğunu yazıyor dış gebelikmiş. Biri kesem düzgün değilmiş diyor gebelik bozukmuş diyor. Biri içinde bebek yokmuş diyor. Biri kalbi atıyordu zayıflamış diyor biri kalbi durmuş diyor. Sonra 3 aydan sonra testler başlıyor bakıyorsun biri genetik testlerde çıkan olumsuz şeyleri yazmış. Biri diyordu 17binde 1 ihtimaldi zayıf bulduk bu ihtimali ama o benmişim diyor kahroluyorsun. Sonra detaylı ultrason zamanı geliyor biri kalp sorunu varmış diyor biri böbrekleri iyi durumda değilmiş diyor. Diyor da diyor. Bitmiyor. Hepsini burdan okuyup öğrendim. İhtimaller boğdu. Saldım bu defa. Hepsini yaşamış gibi üzüleceğime en doğrusu araştırmamak. Pozitif olmak. Hayırlıysa sağlıklıysa her şey yolunda gidecektir.

Cok doğru burda o kadar şey okudum ki insan hepsini düşünürse kafayı yer o yüzden bende burda olumsuz şeyleri çok okumamaya çalışıyorum iyi düşüneyim iyi olsun diyorum kötü bir şey olsa da bunun önüne geçemeyiz ben beslenmeme dikkat edeyim kontrollerimi yapayım da gerisini rabbime bırakayım diye düşünüyorum sakin olup bu durumu güzel yaşamak lazım Hayırlısı ile sağlıkla güzel bir şekilde ilerler inşallah

İnşallah bakalım benim bünyem biraz hassas umarım rahat geçer sizin de benim de

Ne yazık ki duyamadık... bende öyle umudediyordum fakat olmadı. Allah sizlerin evlatlarınız kucağınıza almanızı nasip etsin.
Tüm destekleriniz için teşekkür ederim. Bana müsade...
Ne denir ki bilemedim,cok uzuldum Amın , Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana arkadaşım

Ne yazık ki duyamadık... bende öyle umudediyordum fakat olmadı. Allah sizlerin evlatlarınız kucağınıza almanızı nasip etsin.
Tüm destekleriniz için teşekkür ederim. Bana müsade...
Rabbim tüm bekleyişlerini hayırla ve güzellikle sonuçlandırsın canım. Tekrarını sağlıkla senin için en doğru zaman da nasip etsin.

Merhabalar artık bende Bi Ekim annesiyim 4+5 ten selam. Size Bi sorum olucak kasiklarim ağrıdığı için doktor düşük tehliken var dedi iğne vurdu ve duphaston ilacını verdi böyle Bi durum yaşayan var mı?

Merhabalar artık bende Bi Ekim annesiyim 4+5 ten selam. Size Bi sorum olucak kasiklarim ağrıdığı için doktor düşük tehliken var dedi iğne vurdu ve duphaston ilacını verdi böyle Bi durum yaşayan var mı?
Sadece ağrıdan dolayı mı dedi düşük tehliken var diye. Benim de 5.haftaya girene kadar yoğun hissettiren ağrılarım kaşık ve belde hep oldu. Şimdi epey azaldı. Hissetmiyorum bile. Zamanla azalacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…