- 1 Kasım 2021
- 594
- 652
- 23
Aklımda bulunsun inşallah o aşamaya gelirsem belki işime yararBen sadece oksapar kullandım. Ama içerik olarak aynıdır diye düşünüyorum sonuçta kan sulandırıcı diye geçiyor. İlk bir hafta yanma olmuştu sonra alıştım. Sonrasında da iğne vurduğum yerler topaklanıp morarmıştıispirto sürmüştüm iyi gelmişti
Peki raporu kaç kez çıkarabiliyoruz ? Bir raporda 3 kutu alabiliyorsak bir ay ancak yeter oBen kullanıyorum canım devlet hastanesindeki doktorum daha önce iki düşük yaşadığımi bildiği için hemen rapor çıkardı. Raporla tek seferde üç kutu birden yazdırıp alabiliyoruz hemde ücret de çok düşük oluyor
Ben enox kullanıyorum şimdi. Biraz kızardı ve yaktı ama zamanla alışırım inşallah . Sizin ikinci gebeliğiniz mi ?Ben kullanıyorum canım devlet hastanesindeki doktorum daha önce iki düşük yaşadığımi bildiği için hemen rapor çıkardı. Raporla tek seferde üç kutu birden yazdırıp alabiliyoruz hemde ücret de çok düşük oluyir
Ben oksopar 4000 kullanıyorum evet biraz yakıyor. Öncesinde buz tutup sonra iğneyi uygulayınca daha az yakıyor. Önceki gebeligimde enox kullandım bir hafta o daha az yakıyordu sanki
MerhabaKızlar selam nasılsınız bugün okudum herkes çoğu kişi kese görmüş inşallah hepimiz sağlıkla kalp sesi de duyarızaklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum size ben 9 şubatta doktora gittim gittiğim gün beta bakmadı bir gün önce 8 şubatta baktırmıştım o da 1179 çıkmıştı doktor karından ultrason baktı direk keseyi gördü.
Bende pcos olduğu için adet tarihi ile hesaplayamıyorum kaç hafta olduğunu doktorum da bildiği için keseye göre 4+4 görünüyor kese de 4mm dedi 2 hafta sonra kalp sesi için gel dedi.
Şimdi herkes kese 7mm 8mm falan yazmış ama benden 1 hafta büyük bir haftada o kadar büyüme olur normal değil mi?Yani benim bebeğimin kesesi çok küçük değil diye düşünmek istiyorum çabuk büyüyor diye okudum hep ama size de sormak istedim
Selamm hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhKızlar selam nasılsınız bugün okudum herkes çoğu kişi kese görmüş inşallah hepimiz sağlıkla kalp sesi de duyarızaklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum size ben 9 şubatta doktora gittim gittiğim gün beta bakmadı bir gün önce 8 şubatta baktırmıştım o da 1179 çıkmıştı doktor karından ultrason baktı direk keseyi gördü.
Bende pcos olduğu için adet tarihi ile hesaplayamıyorum kaç hafta olduğunu doktorum da bildiği için keseye göre 4+4 görünüyor kese de 4mm dedi 2 hafta sonra kalp sesi için gel dedi.
Şimdi herkes kese 7mm 8mm falan yazmış ama benden 1 hafta büyük bir haftada o kadar büyüme olur normal değil mi?Yani benim bebeğimin kesesi çok küçük değil diye düşünmek istiyorum çabuk büyüyor diye okudum hep ama size de sormak istedim
Ben de gitmedim hala sanırım yarın dayanamayıp gideceğim artıkhadı bakalım benımle aynı satta olan cok kısı var ya :) hepsıde gıtmıs doktora masallahh :) benn bennn hala beklıyorum :)
sevdiniz mi dr u? Muayene ücreti nasıl? Benim de seçeneklerim arasında var. Çakmak Erdemle başlayıp iyi bir hastaneyle devam da edebilirimBen istanbulda yasiyorum, Medicana atasehir hastanesinde kontrole gittim ilk
Raporu yıllık yapar zaten canım. 1 yıl boyunca o rapor üzerinden hee ay 3er kutu alırsınPeki raporu kaç kez çıkarabiliyoruz ? Bir raporda 3 kutu alabiliyorsak bir ay ancak yeter o
Aaa tamam o zaman teşekkür ederim bilgiler içinRaporu yıllık yapar zaten canım. 1 yıl boyunca o rapor üzerinden hee ay 3er kutu alırsın
Benim sata göre 5+6 yumurtlama gününe göre 5+1. Kesem de 5.94 mm. Belki sana fikir verebilir. Büyür ama dert etme mm yiKızlar selam nasılsınız bugün okudum herkes çoğu kişi kese görmüş inşallah hepimiz sağlıkla kalp sesi de duyarızaklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum size ben 9 şubatta doktora gittim gittiğim gün beta bakmadı bir gün önce 8 şubatta baktırmıştım o da 1179 çıkmıştı doktor karından ultrason baktı direk keseyi gördü.
İnşallah canımMerhababen de bugün keseyi gördüm ama doktor boyutunu söylemedi çok küçük dedi muhtemelen sizinkiyle aynıdır çünkü benim de şu anda 5. Hafta. Bir sorun olduğunu sanmıyorum hızlıca büyüyecektir
Selam benim adetim baya gecikiyor hattaSelamm hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhbenim de adetim 33-35 günde bir olur. Doktorum keseyi karnımdan görememişti vajinal baktık ve 4 mm, 4 haftalık dedi. Aynı şekilde 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi. Bu cuma gideceğim zaman geçmiyor ben de çok bakınmıştım 4mm kesesi olan yok mu diye. Varmış:)) ikimizin de doktoru aynı şeyi söylediğine göre sorun yok gibi :)
Ay inşallah hepimiz sağlıkla duyarızBen ilk çocuğumda kese 2.3 mm idi :) o kadar zor beklemiştim ki yolk sac için randevu vermişti 2 hafta sonraya. Kalp atışı belli belirsiz 2 hafta sonra gel demişti oldu 4 hafta 8. Haftada gümbür gümbür duymuştuk :) dilerim hepimizinki sağlıklı ilerler
Teşekkürler ilk gebelik olduğu için merak ediyorum biraz korkuyorum da inşallah sağlıkla ilerlerBenim sata göre 5+6 yumurtlama gününe göre 5+1. Kesem de 5.94 mm. Belki sana fikir verebilir. Büyür ama dert etme mm yi
Ayy çok stresli benimde ilk gebeliğim o yüzden sanırım daha çok merak esiyor insan tüm her şeye yabancı olduğu içinBen ilk çocuğumda kese 2.3 mm idi :) o kadar zor beklemiştim ki yolk sac için randevu vermişti 2 hafta sonraya. Kalp atışı belli belirsiz 2 hafta sonra gel demişti oldu 4 hafta 8. Haftada gümbür gümbür duymuştuk :) dilerim hepimizinki sağlıklı ilerler
Hayirli saglikli olsun Rabbim size bagislasinMerhabalar, 7+1 bugün. Kahverengi lekelerimde 19. Günüm. Bulanı bende hiç olmadı birkaç gün çok yoğun bel ağrısı okuyor arada da karnıma kramp giriyor. Geçen salı kalp atisimiz baya bir yavaş idi. Bu salı tekrar gideceğim ve Allahın izniyle gümbür gümbür duymayı umuyorum. 39 yaşındayım ve ilk hamileliğim. Allah sağlıkla, mutlulukla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin insallah...
Benim ayın 17sinde keseyi göreli 2 hafta oluyor. 17sine randevum var bekliyorum sabırsızlıklaSelam benim adetim baya gecikiyor hattaama evet ikimizin de aynı ben şimdi ayın 24 25 i gibi kontrole gitmeyi düşünüyorum siz ne zaman gideceksiniz ay inşallah gümbür gümbür duyarız kalp sesini bir de benim pek belirtim yok gibi sizin var mı??
Bir rapor bir yıl geçerli oluyor normal ilaçlarda ama iğneler için nasıl bilmiyorum tek seferde en fazla kaç kutu alabiliyoruz onu da bilmiyorum sadece doktor rapor cikartalim bundan sonra üç kutu yazarız rahat edersin dedi. Benim beş yaşında sağlıklı bir oğlum var ardından bir kimyasal iki kere de kürtaj oldum. İlk kurtajda beş hafta sonrası gelişim durmuştu ve kese bozuldu bebek hiç görülmedi. İkinci kurtajda kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyordum ama kanama başladı ve kalp atışı durdu yedinci haftada kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim ve yine iğne ile coraspin başladı doktor ama iğneyi her gün coraspini gün aşırı alıyorum. Şimdilik kanama falan yok bugün kontrole gideceğim İnşallah herşey yolundadırBen enox kullanıyorum şimdi. Biraz kızardı ve yaktı ama zamanla alışırım inşallah . Sizin ikinci gebeliğiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?