- 9 Eylül 2022
- 104
- 75
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 tanesi de yanılmaz bence ama hayal kırıklığı yaşamamak için beklemek en iyisiEki Görüntüle 3196372 Regle 3 gün var, 2 farklı markadan 3 tane erken gebelik testi yaptım bu şekilde silik çizgi çıktı ilk dakikalarda, yarın kan testi vermeye gideceğim ama çok heyecanlıyım. Sizce gebelik var mıdır? 3 test birden yanıltmış olabilir mi?
Hayırlı olsun canım kaç çıktı beta hcg benim 822 çıkmışMerhaba arkadaşlar.
Bat'a 3 gün kala silik çizgi, 1 gün kala biraz daha koyu çizgi görünce kan testi verdim. Ve kan testim de pozitif. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde ilerler herkesin
İnşallah canım sağlıkla al bebeğini kucağınaMerhaba benim adete 5 gün kala öğrendiğim gebeliğim mevcut inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler
Bat'a 1 gün kala verdim, 56 çıkmış.Hayırlı olsun canım kaç çıktı beta hcg benim 822 çıkmış
Çok bilgim yok. Ancak iki günde iki kat veya iki kata yakın artış olmalı diye okuyorum. Bu mantık ile bakarsak sizin normalKızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir
İnşirah canım sende çok yakın duruyor tarihlerimiz hcg durumun nasıl şu an en son regl tarihin falanİnşallah canım sağlıkla al bebeğini kucağına
Kan testi verdim 3,5 haftalık hamileyim çok şükür3 tanesi de yanılmaz bence ama hayal kırıklığı yaşamamak için beklemek en iyisi
Tebriklerrrrrr İnşallah bizede nasıp olur buraya yazmakKan testi verdim 3,5 haftalık hamileyim çok şükür
Ben görüyorumm var benceEki Görüntüle 3196372 Regle 3 gün var, 2 farklı markadan 3 tane erken gebelik testi yaptım bu şekilde silik çizgi çıktı ilk dakikalarda, yarın kan testi vermeye gideceğim ama çok heyecanlıyım. Sizce gebelik var mıdır? 3 test birden yanıltmış olabilir mi?
Hayırlı olsunn kaç çıktı hcgKan testi verdim 3,5 haftalık hamileyim çok şükür
Bir gün geçmişti benimBat'a 1 gün kala verdim, 56 çıkmış.
Siz ne zaman vermiştiniz? Yüksekmiş sizin.
Merhaba arkadaşlar.
Bat'a 3 gün kala silik çizgi, 1 gün kala biraz daha koyu çizgi görünce kan testi verdim. Ve kan testim de pozitif. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde ilerler herkesin
Canım benim de c.tesi 92ydi, tekrar bugün kan vericem. Bence senin ki normal yükselmişKızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir
Ay sonucunu paylaşırmısın canım inşallah sıkıntısız sürecimiz ilerlerCanım benim de c.tesi 92ydi, tekrar bugün kan vericem. Bence senin ki normal yükselmiş
Amin canım inşallah şimdi 810 çıktı iki günde bir 3 kat olarak ilerliyor sanırım benimAy sonucunu paylaşırmısın canım inşallah sıkıntısız sürecimiz ilerler