2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Valla bende korkuyorum çok kilo almaktan o yüzden dikkat etmek lazım bebiş kilo alsın ben çok almayayım istiyorum
Göbeği yağlamayı demiştim kaşınıyo geriliyo heraldeki ondan yağlanırım dedim kilo benimde korkulu rüyam 80 in üstüne çıkmam inşallah

Hayırlı olsun canım tebrikler çok da erken öğrenmemişsin aslında, reglin en az 1 hafta gecikmiş olmalı. 4 haftada daha regli gecikmeden öğrenen tezcanlı annişlerimiz de var Sigarayı ve ilacı bırakman harika olmuş onun için de ayrıca tebrik ederim mide bulantısı olabiliyor 5-6 haftalarda normaldir canım belki kalp atışı bile görebilirsin doktora gitsen iki üç güne

bende tatlılardan inanılmaz tiksindim aklımdan geçirince bile midem kalkıyodu ama şimdi oda geçti
Her hafta değişik geçiyor ya ne mucizevi bi süreç

Sonuna kadar katılıyorum her zorluğun kattığı bir şey oluyor bize
Bebeklerimiz doğmadan bırakmamız gereken şeyleri bize gösterdi hayat aslında. Bu sayede belki de ayakları yere daha sağlam basan anneler olacağız yani inşallah öyle olsun

bende tatlılardan inanılmaz tiksindim aklımdan geçirince bile midem kalkıyodu ama şimdi oda geçti
Her hafta değişik geçiyor ya ne mucizevi bi süreç
Geçiyorsa süper ya
Şu hayatta bir kahve keyfim var ondan da olmayayım şimdi eşimle en sevdiğimiz şeydi kahve içip film izlemek iki gündür tiksiniyorum dedikçe üzülüyor erken bitti bizim keyifler diye
Çocuk olunca da yalan olacak zaten hepten

Göbeği yağlamayı demiştim kaşınıyo geriliyo heraldeki ondan yağlanırım dedim kilo benimde korkulu rüyam 80 in üstüne çıkmam inşallah
Bende 65 üstüne çıkmak istemiyorum ama bakalım nasıl olacak
Ama bir laf var ya kul plan yaparken kader gülermiş diye o yüzden ben elimden geleni yapayım da bu süreçte gerisi takdiri ilahi
Bu arada senin boy kilo kaç canım ?

geçer bence. Biz de öyleyiz eşimle bende içsemde eskisi kadar keyifle içemiyorum. Amaaaan napalım Öyle güzel bebeklerimiz olsun ki kahve keyfini aramak aklımıza bile gelmesin

Aynen aynısı benimde bir de ben kahveyi de double severim o kadar çok içerim yani şimdi midem kahveden bulanmıyor klasik kahve fincanında içiyorum ama o da arada sırada içerken çok da keyif almıyorum

Hafta sonu atesim 37.4 oldu en yuksek dr umu aradim ve bana takip etmemi daha da yukselirse 1 parol alabileceğimi soyledi...hafif hapşırık burun akintisi ve ates artmadan atlattik...bol bol el tuz yika ince giyin ates varsa...bu arada hamilelik basinda cok üşüdüm ama simdi vucut sicakligim yükseldi sanki genelde hep 36.7 falan sizlerin nasil??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…