2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Arkadaşlar bu bulantilar bende akşam başlıyor? Çoğunlukta sabah bulantısı olmamismiydi cubuk kraker yiyorum başka önerisi olan var mı?

Arkadaşlar bu bulantilar bende akşam başlıyor? Çoğunlukta sabah bulantısı olmamismiydi cubuk kraker yiyorum başka önerisi olan var mı?
Beyaz leblebi olabilir kraker tuzlu salatalık aslında aç kaldıkça bulantı artıyor sabah olanlar genelde öyle kraker tokluk hissi de veriyor ya bastırıyor

Kızlar bugün sabahtan beri hep mide bulantım var hiç dinmedi bu kadar Bulanması kız bebeği işaret mi bilmiyorum ama ağzıma lokma koyamadım doğru dürüst
Benim kızımda çok bulantım olmamıştı bunda hiç yok denecek kadar az yapısal bence kusmuyorsan yine şükür

Ayy ben de sanıyorum ki bi ben böyleyim PMSde gibiyim resmen. Bir sinirli bi ağlak amin vallahi sabır versin Rabbim

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda? Benim azaldı sanki.
Benim mide bulantım ve koku hassasiyetim üst noktada. Hayattan hiç zevk almıyorum şimdi de kasık ağrım oldu normal mi acaba bu ?

Biraz kendine de onlara da zaman tanı. Ama bu süreçte miniğini düşün ve kendini çok üzme . Sonuçta sen de onun annesi olarak onu üzmemelisin bazı şeyler gelir geçer ya da şekillenir . Sen en doğru kararı alacaksındır

herhalde ben de gariplik var benim midem falan bulanmıyor sadece ara ara kasık ağrım var o kadar :)

Kızlar bugün sabahtan beri hep mide bulantım var hiç dinmedi bu kadar Bulanması kız bebeği işaret mi bilmiyorum ama ağzıma lokma koyamadım doğru dürüst
Ah ahhh bir haftadır eridim kaldım bulantılar mahvetti beni . Hiçbir şey çözüm de olmuyor maalesef .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…