2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim işte 6 gibi başladı kaşık ağrım şimdi 8 artı 5 olduk yorulunca artıyor sanki ev işi yapma dedi doktor dinlenince geçiyor hareketlere göre gerilme oluyor yeri belli oluyor artik sanırım bende çekeceğim bir süre içemeye çalışıyorum.gece artıyor baya

İlk 3 ay dinlenmek lazım zaten buda bizim prenseslik donemimiz olsun. Eşim evde işleri yapıyorum. Çalışıyorum ama oturuyorum muhasebeciyim. Kendimi yormadan devam ediyorum. Saglikla buyusunlerde herseye katlanıriz ben akşam 11 de en geç uyuyorum 3 e doğru kalkıyorum 6 ya kadar uykum gelmiyor 7 de kalkıp işe gidiyorum. Sende oluyormu uyku düzenim bozuldu. Sonrada isyerinde uykum geliyor

Aile meseleleri zor gerçekten ama bir şekilde çözersiniz hem hamilesin bunu biliyorlar mı belki o zaman aranızdaki buzlar erir

Son zamanlarda ara ara takıstıgımız konular oluyordu zaten benım kırgınlıklarım coktu. Bız uzagız ben farklı sehırde yasıyorum. Ben dogum gunumde bebegımın kalbını duydum annem sadece mesaj attı. Babam ne mesaj ne aramadı. İkisininde en azından bır arayıp ıyıkı dogdun ve hayırlı olsun kızım demelerını beklerdım demedıler bende kırıldıgıma daır bı mesaj attım donmedıler bıle bana oyle dıyımm … temelı de eskıye dayanıyor benı gozden bu kadar cıkardıklarını bılmıyordum babamın yaptıgı daha dogrusu yapmadığı koydu bla bla … annemın aramamasının sebebıde ben mesajımın sonunda gercekten cok uzgunum konusmak ıstemıyorum dedıgım ıcın cok kırılmıs uzulmus .. dıcek bısey bulamadım

Annen baban hayatta mutlaka eskisi gibi olursunuz ama sen yinede pes etme zaman geçiyor yanlarina gidin ellerini öp dayanamazlar. Kimse anan baban gibi sevemez seni. Keşke benimde annem hayatta olsaydı ayaklarina kapanirdim küs kalmazdım. Bu dönem dahada duygusalsin onlara ihtiyacın var.

Ben de kızim uyuyunca onunla siziyorum eskiden keyif pesindeydim şimdi uyku modu var bende sabah erken kalkıyorum cok dinc sonra uykum geliyor ama cok gec oluyor artik sanırım benim prenseslik doğuma kadar sürer sadece yemek ev toplama yapıyorum bu ara yardımcı düşündüm ama baya ücretleri artmış alamadım

Gelınlerıne verdıklerı degerın 10 da bırını bana vermıyolar , etkısız eleman gıbı bıseyım hayatlarında bu kadar uzulmeme hamıle halımle okadar ağlamama rağmen kalkıpta arayıp bı ozur dılemıyorsa hala üste cıkıyorsa ben gitmem kendımı dahada kucuk düşüremem bugune kadar hep dusurdum

Orası da merkez sayılır hangi doktora gidiyorsun canım kaç haftalık seninki
Ayşenur hanıma gidiyorum bölgede profesör oldu kadın kizimdada ona gitmiştim ozaman doçentti 8 haftalık gibi ama bir hafta geriden gidiyor haftaya tekrar kontrole gidicem bakalım nasıl

Kötü olmuş zamanla düzelir inşallah belki bebişle beraber yumuşarsınız iyice

Cok ilginçmiş ama anne babadan özür beklememek lazım. Annen mesaj atmış sana biraz geri dur bir süre merak edip arayacaktir. Üzme kendini bu sürede seni ve bebeğini etkilemesin

Cok ilginçmiş ama anne babadan özür beklememek lazım. Annen mesaj atmış sana biraz geri dur bir süre merak edip arayacaktir. Üzme kendini bu sürede seni ve bebeğini etkilemesin

Cok pahali malesef yardımcı ücretleri. Genel temizlik için ayda düşünebilirsin. Doğumdan sonra kul kedisine donusecegiz keyfini çıkaralım suan bari

Kızlar yediğiniz şeylerde değişiklik yaşadınız mı ekşi Tatlı dengeniz nasıl şuan benim hep ekşi acı yemek isteğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…