- 12 Şubat 2023
- 2.216
- 3.750
- 53
- 29
Çok şükür yaptımRica ederimm
Benim işte 6 gibi başladı kaşık ağrım şimdi 8 artı 5 olduk yorulunca artıyor sanki ev işi yapma dedi doktor dinlenince geçiyor hareketlere göre gerilme oluyor yeri belli oluyor artikTunaydinlar canım benim 6+3 benimde tiksinme tarzı genellikle arada hafif bulantı gibi sabahları oluyor geçiyor. Öksürük için bal pekmez tereyağı denesen iyi gelebilir. Bende ocak ayında geçirdim ama test yapmadım. Geçmeyen bir öksürük tu çok yordu beni. Geçmesi 1 ayı geçti. Geçmiş olsun. Benimde kaşık agrisi oluyor solda ayagimi tam uzatmiyirum hafif katliyorum geriliyor gibi. Senin kaçıncı haftan ?
İlk 3 ay dinlenmek lazım zaten buda bizim prenseslik donemimiz olsun. Eşim evde işleri yapıyorum. Çalışıyorum ama oturuyorum muhasebeciyim. Kendimi yormadan devam ediyorum. Saglikla buyusunlerde herseye katlanırizBenim işte 6 gibi başladı kaşık ağrım şimdi 8 artı 5 olduk yorulunca artıyor sanki ev işi yapma dedi doktor dinlenince geçiyor hareketlere göre gerilme oluyor yeri belli oluyor artiksanırım bende çekeceğim bir süre içemeye çalışıyorum.gece artıyor baya
Erkek kuzumAttım canım
Üzülme kafaya takma demek kolay biliyorum kuzum insan ister istemez takıyor ama ne olursa olsun hiçbir şeyin ucunda ölüm yok can sağlığı olsun bugün küsülür yarın barışılır. Bugün iyi olan yarın kötü, kötü olan iyi olur. Hamilesin güzel canını hiçbir şeye sıkma. Bazen sırf ailemiz akrabamız diye her zaman haklı olduklarını sanıyorlar ya da bizim duygularımızı görmezden gelebiliyorlar. Konu ne bilmiyorum ama sen kendinden eminden sabret vaktini bekle illa ki anlarlar haksızlık yaptıklarını anlamazlarsa da kendi kayıpları.
Faydası olur mu bilmem ama buradayız biz canın ne zaman sıkılırsa paylaşabilirsin içine atmaktaysa paylaşmak bir nebze rahatlatır belki
Aile meseleleri zor gerçektenama bir şekilde çözersiniz hem hamilesin bunu biliyorlar mı belki o zaman aranızdaki buzlar erir
Annen baban hayatta mutlaka eskisi gibi olursunuz ama sen yinede pes etme zaman geçiyor yanlarina gidin ellerini öp dayanamazlar. Kimse anan baban gibi sevemez seni. Keşke benimde annem hayatta olsaydı ayaklarina kapanirdim küs kalmazdım. Bu dönem dahada duygusalsin onlara ihtiyacın var.Son zamanlarda ara ara takıstıgımız konular oluyordu zaten benım kırgınlıklarım coktu. Bız uzagız ben farklı sehırde yasıyorum. Ben dogum gunumde bebegımın kalbını duydum annem sadece mesaj attı. Babam ne mesaj ne aramadı. İkisininde en azından bır arayıp ıyıkı dogdun ve hayırlı olsun kızım demelerını beklerdım demedıler bende kırıldıgıma daır bı mesaj attım donmedıler bıle bana oyle dıyımm … temelı de eskıye dayanıyor benı gozden bu kadar cıkardıklarını bılmıyordum babamın yaptıgı daha dogrusu yapmadığı koydu bla bla … annemın aramamasının sebebıde ben mesajımın sonunda gercekten cok uzgunum konusmak ıstemıyorum dedıgım ıcın cok kırılmıs uzulmus .. dıcek bısey bulamadım
Ben de kızim uyuyunca onunla siziyorum eskiden keyif pesindeydim şimdi uyku modu var bende sabah erken kalkıyorum cok dinc sonra uykum geliyor ama cok gec oluyor artikİlk 3 ay dinlenmek lazım zaten buda bizim prenseslik donemimiz olsun. Eşim evde işleri yapıyorum. Çalışıyorum ama oturuyorum muhasebeciyim. Kendimi yormadan devam ediyorum. Saglikla buyusunlerde herseye katlanırizben akşam 11 de en geç uyuyorum 3 e doğru kalkıyorum 6 ya kadar uykum gelmiyor 7 de kalkıp işe gidiyorum. Sende oluyormu uyku düzenim bozuldu. Sonrada isyerinde uykum geliyor
Gelınlerıne verdıklerı degerın 10 da bırını bana vermıyolar , etkısız eleman gıbı bıseyım hayatlarında bu kadar uzulmeme hamıle halımle okadar ağlamama rağmen kalkıpta arayıp bı ozur dılemıyorsa hala üste cıkıyorsa ben gitmem kendımı dahada kucuk düşüremem bugune kadar hep dusurdumAnnen baban hayatta mutlaka eskisi gibi olursunuz ama sen yinede pes etme zaman geçiyor yanlarina gidin ellerini öp dayanamazlar. Kimse anan baban gibi sevemez seni. Keşke benimde annem hayatta olsaydı ayaklarina kapanirdim küs kalmazdım. Bu dönem dahada duygusalsin onlara ihtiyacın var.
Ayşenur hanıma gidiyorum bölgede profesör oldu kadın kizimdada ona gitmiştim ozaman doçenttiOrası da merkez sayılırhangi doktora gidiyorsun canım kaç haftalık seninki
Kuzum basıl belli oluyor kese fasülye gibi ondan mı erkek yoksa kesenin içinde ki yerinden mi belli oluyorErkek kuzum
Bende yaptım galibaİnan bende bilmiyorum nerden bakıldığını yapmışım öyle dedi arkadaş ama nerden bakıldığını bende bilmiyorum
Kötü olmuş zamanla düzelir inşallah belki bebişle beraber yumuşarsınız iyiceSon zamanlarda ara ara takıstıgımız konular oluyordu zaten benım kırgınlıklarım coktu. Bız uzagız ben farklı sehırde yasıyorum. Ben dogum gunumde bebegımın kalbını duydum annem sadece mesaj attı. Babam ne mesaj ne aramadı. İkisininde en azından bır arayıp ıyıkı dogdun ve hayırlı olsun kızım demelerını beklerdım demedıler bende kırıldıgıma daır bı mesaj attım donmedıler bıle bana oyle dıyımm … temelı de eskıye dayanıyor benı gozden bu kadar cıkardıklarını bılmıyordum babamın yaptıgı daha dogrusu yapmadığı koydu bla bla … annemın aramamasının sebebıde ben mesajımın sonunda gercekten cok uzgunum konusmak ıstemıyorum dedıgım ıcın cok kırılmıs uzulmus .. dıcek bısey bulamadım
Cok ilginçmiş ama anne babadan özür beklememek lazım. Annen mesaj atmış sana biraz geri dur bir süre merak edip arayacaktir. Üzme kendini bu sürede seni ve bebeğini etkilemesinGelınlerıne verdıklerı degerın 10 da bırını bana vermıyolar , etkısız eleman gıbı bıseyım hayatlarında bu kadar uzulmeme hamıle halımle okadar ağlamama rağmen kalkıpta arayıp bı ozur dılemıyorsa hala üste cıkıyorsa ben gitmem kendımı dahada kucuk düşüremem bugune kadar hep dusurdum
Cok ilginçmiş ama anne babadan özür beklememek lazım. Annen mesaj atmış sana biraz geri dur bir süre merak edip arayacaktir. Üzme kendini bu sürede seni ve bebeğini etkilemesinGelınlerıne verdıklerı degerın 10 da bırını bana vermıyolar , etkısız eleman gıbı bıseyım hayatlarında bu kadar uzulmeme hamıle halımle okadar ağlamama rağmen kalkıpta arayıp bı ozur dılemıyorsa hala üste cıkıyorsa ben gitmem kendımı dahada kucuk düşüremem bugune kadar hep dusurdum
Cok pahali malesef yardımcı ücretleri. Genel temizlik için ayda düşünebilirsin. Doğumdan sonra kul kedisine donusecegiz keyfini çıkaralım suan bariBen de kızim uyuyunca onunla siziyorum eskiden keyif pesindeydim şimdi uyku modu var bende sabah erken kalkıyorum cok dinc sonra uykum geliyor ama cok gec oluyor artiksanırım benim prenseslik doğuma kadar sürer sadece yemek ev toplama yapıyorum bu ara yardımcı düşündüm ama baya ücretleri artmış alamadım
Plesantadan kuzumKuzum basıl belli oluyor kese fasülye gibi ondan mı erkek yoksa kesenin içinde ki yerinden mi belli oluyor
Aynen yapmışsın canımBende yaptım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?