- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
HaklısınızAynen bende onu dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HaklısınızAynen bende onu dedim
Önce saglikli olsunlar kesinlikle. Gönlüne göre olur inşallah. Bende aralikta doğal gebelik kalmıştım ama düşük olmuştu. O zaman erkek bebek mont pijama takımı almıştım. O zamanda rüyamda erkek bebek görmüştüm. Kısmet şimdi olabilir bu aldığım takimAllahım sağlıklı olsun da ama çok merak ediyorum ankette erkek dedim rüyamda hep erkek görüyorum hayırlısı
Bu akşamdan nasipse alacağım ama korkuyorum geç mi kaldım bebeğimde zihinsel sorunlar olur mu diye. Öncesinde bilmiyordum açıkçası planlı bir gebelik de değildi. Bebekte bir sıkıntı olmaz değil mi yeni başlayacağım için folik asiteAlıp kullanabilirsin doktorun yazmasına gerek yok ki zaten devlet karşılamıyor 400 luk bir tane eczaneden al başla normalde ilaç olsa yorum yapmam ama bu vitamin ve aslında gebelikten 3 ay önce ve gebeliğin ilk 3 ayında kullanıyor hayırlı olsin inşallah hepimiz güzel anılar biriktirelim
Nereye gidiyorsun canım muayenehane mi hastane mi ben de arayıştayım şu anBen 750 veriyorum kontrollerde para almıyor
Yarın da bi bak devam ederse doktoruna görün mutlaka pzt günü. O zamana kadar yatarak dinlen. Benımde olmustu. Progestan fitil verdi, yatmamı istedi. Sorun yok şimdilik şükür. Ama kendini yormamalısınKızlar iyi akşamlar perşembe günü bebeğin kalp atışını dinliycez bugün eşimle biraz fazla gezdik yoruldum hafif lekelenmem olmuş çamaşırımda aşırı tedirgin oldum yaşayan var mı normal mi bu durum
Canım bende de ara ara oluyor bence normal sonuçta içimizde bir canlı var büyüyen.Benim mide bulantım ve koku hassasiyetim üst noktada. Hayattan hiç zevk almıyorum şimdi de kasık ağrım oldu normal mi acaba bu ?
Teşekkür ederim cevabınız için aşırı korktum inşallah devam etmez inşallah hiçbir şey olmamıştırYarın da bi bak devam ederse doktoruna görün mutlaka pzt günü. O zamana kadar yatarak dinlen. Benımde olmustu. Progestan fitil verdi, yatmamı istedi. Sorun yok şimdilik şükür. Ama kendini yormamalısın
Yok canım almadım doktorumu çok darladığım için diyorum bıktırmayayım bide hiç ilaç vermiyor ki progesteran bile vermemişti biliyosun sen nasılsın iyi misinİlaç almadın mı doktardan kuzum
Takip et devam ederse doktoruna danışKızlar iyi akşamlar perşembe günü bebeğin kalp atışını dinliycez bugün eşimle biraz fazla gezdik yoruldum hafif lekelenmem olmuş çamaşırımda aşırı tedirgin oldum yaşayan var mı normal mi bu durum
Progesteran ne kadar kullandınızYarın da bi bak devam ederse doktoruna görün mutlaka pzt günü. O zamana kadar yatarak dinlen. Benımde olmustu. Progestan fitil verdi, yatmamı istedi. Sorun yok şimdilik şükür. Ama kendini yormamalısın
Yanı bı oyle bı boyle kuzum bı aa cok ıyıyım dıyorum bı bakıyorum koltuktan kalkamıyorum bı ıstahlıyım dıyorum bı bulantıdan duramıyorum ınsallah 10. Hafta dan sonra bıraz bıraz kendımıze gelırız oruc tutmak ıstıyorum umarım ıyı olurumYok canım almadım doktorumu çok darladığım için diyorum bıktırmayayım bide hiç ilaç vermiyor ki progesteran bile vermemişti biliyosun sen nasılsın iyi misin
Yaa gebeyken tutabilir misin ki kötü olmada sonraYanı bı oyle bı boyle kuzum bı aa cok ıyıyım dıyorum bı bakıyorum koltuktan kalkamıyorum bı ıstahlıyım dıyorum bı bulantıdan duramıyorum ınsallah 10. Hafta dan sonra bıraz bıraz kendımıze gelırız oruc tutmak ıstıyorum umarım ıyı olurum
Oğlumda tam bu haftalara denk gelmıstı bulantı progestan fln kullanıyordum bırde oyuzden zaten tutmamıştım , doğumdan sonrakı sene de emzırme donemıne denk geldı 4 aylıktı gercekten cok susuyor ve acıkıyordum emdıkce ordan da tutamadım. Rabbım nasıp ederse inşallah tutmak istiyorum iyi olursam deneyeceğim bu seferYaa gebeyken tutabilir misin ki kötü olmada sonra
İnşallah kuzum eşim kız der gönül işte benim içinde farketmez sağlıklı olsun yeterÖnce saglikli olsunlar kesinlikle. Gönlüne göre olur inşallah. Bende aralikta doğal gebelik kalmıştım ama düşük olmuştu. O zaman erkek bebek mont pijama takımı almıştım. O zamanda rüyamda erkek bebek görmüştüm. Kısmet şimdi olabilir bu aldığım takim
Sanki benim balgam ve öksürük de bu yüzden oluyor gibi geldi bana şu anBenim bulantılarım dışımda ağzımda müthiş acılık var geçmiyor bir türlü bir de tükrük salgısında artış var çok huzursuzum başka var mı bu durumda olan
Bakalım kuzum inşallah iyi devam ederde tutabilirsinOğlumda tam bu haftalara denk gelmıstı bulantı progestan fln kullanıyordum bırde oyuzden zaten tutmamıştım , doğumdan sonrakı sene de emzırme donemıne denk geldı 4 aylıktı gercekten cok susuyor ve acıkıyordum emdıkce ordan da tutamadım. Rabbım nasıp ederse inşallah tutmak istiyorum iyi olursam deneyeceğim bu sefer
Canım o nasıl söz bebeğin zekasını neden etkilesin lütfen hiç.kullanmayan bilmeyen o kadar insan var ki herkesi bilinçli sanma ben köylerde ebelik yaptım yani bu tarz şeyler ile olmuyor o genetik olur o ayrı şu an haftan küçük yarin al başla hemen bu kadar strese de boşuna girmişsinBu akşamdan nasipse alacağım ama korkuyorum geç mi kaldım bebeğimde zihinsel sorunlar olur mu diye. Öncesinde bilmiyordum açıkçası planlı bir gebelik de değildi. Bebekte bir sıkıntı olmaz değil mi yeni başlayacağım için folik asite
Öyle mi ayyyy çok teşekkür ederim canım bir uzmandan bunları duymak çok mutlu etti beni, içim rahatladı. Çok sağ olunCanım o nasıl söz bebeğin zekasını neden etkilesin lütfen hiç.kullanmayan bilmeyen o kadar insan var ki herkesi bilinçli sanma ben köylerde ebelik yaptım yani bu tarz şeyler ile olmuyor o genetik olur o ayrı şu an haftan küçük yarin al başla hemen bu kadar strese de boşuna girmişsin