- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Bende tatlıKızlar yediğiniz şeylerde değişiklik yaşadınız mı ekşi Tatlı dengeniz nasıl şuan benim hep ekşi acı yemek isteğim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tatlıKızlar yediğiniz şeylerde değişiklik yaşadınız mı ekşi Tatlı dengeniz nasıl şuan benim hep ekşi acı yemek isteğim var
Evet canım sağlık olsun da napalim idare edeceğizCok pahali malesef yardımcı ücretleri. Genel temizlik için ayda düşünebilirsin. Doğumdan sonra kul kedisine donusecegiz keyfini çıkaralım suan bari
Milli hamile yiyeceği krakerArkadaşlar bu bulantilar bende akşam başlıyor? Çoğunlukta sabah bulantısı olmamismiydi cubuk kraker yiyorum başka önerisi olan var mı?
Beyaz leblebi olabilir kraker tuzlu salatalık aslında aç kaldıkça bulantı artıyor sabah olanlar genelde öyle kraker tokluk hissi de veriyor ya bastırıyorArkadaşlar bu bulantilar bende akşam başlıyor? Çoğunlukta sabah bulantısı olmamismiydi cubuk kraker yiyorum başka önerisi olan var mı?
Benim kızımda çok bulantım olmamıştı bunda hiç yok denecek kadar az yapısal bence kusmuyorsan yine şükürKızlar bugün sabahtan beri hep mide bulantım var hiç dinmedi bu kadar Bulanması kız bebeği işaret mi bilmiyorum ama ağzıma lokma koyamadım doğru dürüst
Kusmuyorum canım çok şükür ama hep öğürmeyle geçiyor bugün normalde sabahları olup dinerdi yemeği 2 saatte yapamadım mutfaktaBenim kızımda çok bulantım olmamıştı bunda hiç yok denecek kadar az yapısal bence kusmuyorsan yine şükür
Benim mide bulantım ve koku hassasiyetim üst noktada. Hayattan hiç zevk almıyorum şimdi de kasık ağrım oldu normal mi acaba bu ?Ayy ben de sanıyorum ki bi ben böyleyim PMSde gibiyim resmen. Bir sinirli bi ağlak amin vallahi sabır versin Rabbim
Kızlar mide bulantılarınız ne durumda? Benim azaldı sanki.
Aynen kraker yiyince biraz toparladı.. hiç yemek yiyesim bile yok..Beyaz leblebi olabilir kraker tuzlu salatalık aslında aç kaldıkça bulantı artıyor sabah olanlar genelde öyle kraker tokluk hissi de veriyor ya bastırıyor
Evet canım krakere devamMilli hamile yiyeceği kraker
Biraz kendine de onlara da zaman tanı. Ama bu süreçte miniğini düşün ve kendini çok üzme . Sonuçta sen de onun annesi olarak onu üzmemelisin bazı şeyler gelir geçer ya da şekillenir . Sen en doğru kararı alacaksındırSon zamanlarda ara ara takıstıgımız konular oluyordu zaten benım kırgınlıklarım coktu. Bız uzagız ben farklı sehırde yasıyorum. Ben dogum gunumde bebegımın kalbını duydum annem sadece mesaj attı. Babam ne mesaj ne aramadı. İkisininde en azından bır arayıp ıyıkı dogdun ve hayırlı olsun kızım demelerını beklerdım demedıler bende kırıldıgıma daır bı mesaj attım donmedıler bıle bana oyle dıyımm … temelı de eskıye dayanıyor benı gozden bu kadar cıkardıklarını bılmıyordum babamın yaptıgı daha dogrusu yapmadığı koydu bla bla … annemın aramamasının sebebıde ben mesajımın sonunda gercekten cok uzgunum konusmak ıstemıyorum dedıgım ıcın cok kırılmıs uzulmus .. dıcek bısey bulamadım
Ah ahhh bir haftadır eridim kaldım bulantılar mahvetti beni . Hiçbir şey çözüm de olmuyor maalesef .Kızlar bugün sabahtan beri hep mide bulantım var hiç dinmedi bu kadar Bulanması kız bebeği işaret mi bilmiyorum ama ağzıma lokma koyamadım doğru dürüst
Ben bayağı turşu yedim bu 2 haftadaKızlar yediğiniz şeylerde değişiklik yaşadınız mı ekşi Tatlı dengeniz nasıl şuan benim hep ekşi acı yemek isteğim var
Maşallah sağlıkla gelsin büyümüş minik bence erkek
Cok emın olmamak ıle bırlıkte kız dıyorumPapatyamaviss ne dersin canım var mı tahmin