• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
kendi ailemle konusmuyorum bıraz sorunlarımız var onu uzuluyorum nerdeyse bebısımın kalbını duydugum gunden berı alısmaya calısıyorum
Aile meseleleri zor gerçekten 😔 ama bir şekilde çözersiniz hem hamilesin bunu biliyorlar mı belki o zaman aranızdaki buzlar erir

Bazen gayet sakin mülayim Bi insan oluyorum bazen de bardağın duruşuna bile sinirleniyorum. Allah kocalarımıza da sabır versin kızlar 😂
Ayy ben de sanıyorum ki bi ben böyleyim 😂 PMSde gibiyim resmen. Bir sinirli bi ağlak 😂 amin vallahi sabır versin Rabbim 😬

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda? Benim azaldı sanki. 🧿

Ya ben onu Bi türlü yapamadım. Bir iki defa sordum kimse yanıtlamadı.
Hesap detayları kısmından yapıyorsun canım.
Bebeğimin doğum tarihi kısmına tarih girersen çıkıyor ama başkalarının imzalarını gör kısmına da onay vermen lazım yoksa görünmüyor

Tunaydinlar güzel anneler 🥰🥰🥰
Benim bulantim tiksinme tarzında çok uok ama geçmeyen bir öksürük kaldı hamile olduğumu bilmeden çok ağır korona geçirdim hala 6 haftadır öksürük başıma bela oldu . Onun dışında kasik ağrım oluyor ara ara şükür iyiyim yine

Tunaydinlar güzel anneler 🥰🥰🥰
Benim bulantim tiksinme tarzında çok uok ama geçmeyen bir öksürük kaldı hamile olduğumu bilmeden çok ağır korona geçirdim hala 6 haftadır öksürük başıma bela oldu . Onun dışında kasik ağrım oluyor ara ara şükür iyiyim yine
Tunaydinlar canım benim 6+3 benimde tiksinme tarzı genellikle arada hafif bulantı gibi sabahları oluyor geçiyor. Öksürük için bal pekmez tereyağı denesen iyi gelebilir. Bende ocak ayında geçirdim ama test yapmadım. Geçmeyen bir öksürük tu çok yordu beni. Geçmesi 1 ayı geçti. Geçmiş olsun. Benimde kaşık agrisi oluyor solda ayagimi tam uzatmiyirum hafif katliyorum geriliyor gibi. Senin kaçıncı haftan ?

Hesap detayları kısmından yapıyorsun canım.
Bebeğimin doğum tarihi kısmına tarih girersen çıkıyor ama başkalarının imzalarını gör kısmına da onay vermen lazım yoksa görünmüyor

E peki nerden bakılıyor ben niye göremiyorum
Bearhug Bearhug anlatmis sana canim
İnan bende bilmiyorum nerden bakıldığını yapmışım öyle dedi arkadaş ama nerden bakıldığını bende bilmiyorum 😂

Kızlar şuradan forum seçeneklerine girin

1677922621510.png

sonra burayı seçin.

1677922659331.png

Böylece imzanızda bebenizin gelişim süreci görünüyor :anneadayı:

Back