- 7 Ocak 2021
- 1.530
- 1
- 1.207
- 83
Çok şükür canım inşallah duyucaksın sende sağ sağlim alıcaz kucağımıza inşallahGözün aydın canım kalp atışını duymussun darısı haftaya cuma bana olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım inşallah duyucaksın sende sağ sağlim alıcaz kucağımıza inşallahGözün aydın canım kalp atışını duymussun darısı haftaya cuma bana olsun
Aile meseleleri zor gerçekten ama bir şekilde çözersiniz hem hamilesin bunu biliyorlar mı belki o zaman aranızdaki buzlar erirkendi ailemle konusmuyorum bıraz sorunlarımız var onu uzuluyorum nerdeyse bebısımın kalbını duydugum gunden berı alısmaya calısıyorum
Ayy ben de sanıyorum ki bi ben böyleyim PMSde gibiyim resmen. Bir sinirli bi ağlak amin vallahi sabır versin RabbimBazen gayet sakin mülayim Bi insan oluyorum bazen de bardağın duruşuna bile sinirleniyorum. Allah kocalarımıza da sabır versin kızlar
Ya ben onu Bi türlü yapamadım. Bir iki defa sordum kimse yanıtlamadı.Senin bebegin sekil almis hamilelik cetvelinde gordunmu :)
Hesap detayları kısmından yapıyorsun canım.Ya ben onu Bi türlü yapamadım. Bir iki defa sordum kimse yanıtlamadı.
Yapmisin iste senin hamilelik cetvelinden bahsediyorumYa ben onu Bi türlü yapamadım. Bir iki defa sordum kimse yanıtlamadı.
Ben de bebeğin beklenen doğum tarihini girdim ama olmadı hamilelik cetveline nereden bakıyorsunuzYa ben onu Bi türlü yapamadım. Bir iki defa sordum kimse yanıtlamadı.
E peki nerden bakılıyor ben niye göremiyorumYapmisin iste senin hamilelik cetvelinden bahsediyorum
Bebegin belirgin hal almis
Tunaydinlar canım benim 6+3 benimde tiksinme tarzı genellikle arada hafif bulantı gibi sabahları oluyor geçiyor. Öksürük için bal pekmez tereyağı denesen iyi gelebilir. Bende ocak ayında geçirdim ama test yapmadım. Geçmeyen bir öksürük tu çok yordu beni. Geçmesi 1 ayı geçti. Geçmiş olsun. Benimde kaşık agrisi oluyor solda ayagimi tam uzatmiyirum hafif katliyorum geriliyor gibi. Senin kaçıncı haftan ?Tunaydinlar güzel anneler
Benim bulantim tiksinme tarzında çok uok ama geçmeyen bir öksürük kaldı hamile olduğumu bilmeden çok ağır korona geçirdim hala 6 haftadır öksürük başıma bela oldu . Onun dışında kasik ağrım oluyor ara ara şükür iyiyim yine
İnan bende bilmiyorum nerden bakıldığını yapmışım öyle dedi arkadaş ama nerden bakıldığını bende bilmiyorumBen de bebeğin beklenen doğum tarihini girdim ama olmadı hamilelik cetveline nereden bakıyorsunuz
Hesap detayları kısmından yapıyorsun canım.
Bebeğimin doğum tarihi kısmına tarih girersen çıkıyor ama başkalarının imzalarını gör kısmına da onay vermen lazım yoksa görünmüyor
Bearhug anlatmis sana canimE peki nerden bakılıyor ben niye göremiyorum
İnan bende bilmiyorum nerden bakıldığını yapmışım öyle dedi arkadaş ama nerden bakıldığını bende bilmiyorum
Gördüm şimdi bazı bildirimlerde gelmiyor geriye dönüp okuyunca farkediyorumBearhug anlatmis sana canim
O Allahin emri canim banada cogu bildirim gelmiyo ama 3 ay once yorum yaptigim yerden hic beklemedigim an geliyoGördüm şimdi bazı bildirimlerde gelmiyor geriye dönüp okuyunca farkediyorum
Peki son bişey sorayım imzalara izin vermeyi de bulamadımO Allahin emri canim banada cogu bildirim gelmiyo ama 3 ay once yorum yaptigim yerden hic beklemedigim an geliyo
İmza alanını baskalarinin görmesine izin ver ve bebeğin doğum tarihini girince görüyorsun. Ben az önce yaptım benim çıktı seninde 9 haftada olduğun yazıyor çıkmış.E peki nerden bakılıyor ben niye göremiyorum
Bak arkadas anlatmis canimPeki son bişey sorayım imzalara izin vermeyi de bulamadım
Tesekkur ederim cok detayli bi anlatim olmusKızlar şuradan forum seçeneklerine girin
Eki Görüntüle 3213049
sonra burayı seçin.
Eki Görüntüle 3213050
Böylece imzanızda bebenizin gelişim süreci görünüyor
Rica ederimmBak arkadas anlatmis canim
Tesekkur ederim cok detayli bi anlatim olmus