- 12 Şubat 2023
- 2.216
- 3.750
- 53
- 29
Hangi şehirdesin canım700 tl muayene ücreti çok mu sizce? Ayda 2 kere çağırdığında bir muayene parasını almıyor, yani aylık 700 tlye geliyor
AnkaraHangi şehirdesin canım
Ikı uc hfta gectı uzgunlugume anca alısıyorum dıyım dun yine baya ağladım ama sondu artık buBiraz kendine de onlara da zaman tanı. Ama bu süreçte miniğini düşün ve kendini çok üzme . Sonuçta sen de onun annesi olarak onu üzmemelisinbazı şeyler gelir geçer ya da şekillenir . Sen en doğru kararı alacaksındır
Pazartesi iş başı yapıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum bu kadar bulantıylaAh ahhh bir haftadır eridim kaldım bulantılar mahvetti beni . Hiçbir şey çözüm de olmuyor maalesef .
Ben 750 veriyorum kontrollerde para almıyor700 tl muayene ücreti çok mu sizce? Ayda 2 kere çağırdığında bir muayene parasını almıyor, yani aylık 700 tlye geliyor
Ben de iş yerinde çok zorlanıyorum keşke hiç gitmesekPazartesi iş başı yapıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum bu kadar bulantıyla
Kontrol ve muayenenin farkı me oluyor peki?Ben 750 veriyorum kontrollerde para almıyor
İlaç almadın mı doktardan kuzumPazartesi iş başı yapıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum bu kadar bulantıyla
Benım ılaca ragmen gunun bellı aralıklarında ben yıne cok kotu oluyorum dun gece uyku arasında bı gozlerımı actım nasıl bulanıyor don saga don sola uyumusum bulana bulanaPazartesi iş başı yapıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum bu kadar bulantıyla
Ben de bilmiyorum 7 var amaOda doğru işte bizim takıntılık seviyemiz sen kaç hafta oldun canım
Bende 2 haftadır kullanıyorum açıkçasıKızlar herkese sağlıklı bir gebelik süreci ve doğum diliyorum. Doğum tarihini yanlış hesaplamışım kasım sanıyordum ekimmiş. Ben de 7 haftalık gebeyim nasipse. Doktorum bana folik asit vermedi sizler başladınız mı? Çok endişeliyim bu hafta yazdıracağım ama geç mi kaldım kullanmakta diye kaygılanıyorum
Bende turşu ekşi bide acıBen bayağı turşu yedim bu 2 haftada
Acıda yiyorum çorbaya döküyorum bayağıBende turşu ekşi bide acı
Ben bebek düşünmeye başlatınca başladım öncesi 3 ay ve gebeliğin ilk 3 ayı önemliKızlar herkese sağlıklı bir gebelik süreci ve doğum diliyorum. Doğum tarihini yanlış hesaplamışım kasım sanıyordum ekimmiş. Ben de 7 haftalık gebeyim nasipse. Doktorum bana folik asit vermedi sizler başladınız mı? Çok endişeliyim bu hafta yazdıracağım ama geç mi kaldım kullanmakta diye kaygılanıyorum
Allahım sağlıklı olsun da ama çok merak ediyorum ankette erkek dedim rüyamda hep erkek görüyorum hayırlısıAcıda yiyorum çorbaya döküyorum bayağıbakalım cinsiyeti ne olacak bu sipalarin
Alıp kullanabilirsin doktorun yazmasına gerek yok ki zaten devlet karşılamıyor 400 luk bir tane eczaneden al başla normalde ilaç olsa yorum yapmam ama bu vitamin ve aslında gebelikten 3 ay önce ve gebeliğin ilk 3 ayında kullanıyor hayırlı olsin inşallah hepimiz güzel anılar biriktirelimKızlar herkese sağlıklı bir gebelik süreci ve doğum diliyorum. Doğum tarihini yanlış hesaplamışım kasım sanıyordum ekimmiş. Ben de 7 haftalık gebeyim nasipse. Doktorum bana folik asit vermedi sizler başladınız mı? Çok endişeliyim bu hafta yazdıracağım ama geç mi kaldım kullanmakta diye kaygılanıyorum
Aynen bende onu dedimAlıp kullanabilirsin doktorun yazmasına gerek yok ki zaten devlet karşılamıyor 400 luk bir tane eczaneden al başla normalde ilaç olsa yorum yapmam ama bu vitamin ve aslında gebelikten 3 ay önce ve gebeliğin ilk 3 ayında kullanıyor hayırlı olsin inşallah hepimiz güzel anılar biriktirelim
Bende erkek hissediyorum hep kızıma iz kardes olsun isterdim ama his mi bilmiyorum etrafimdan da etkileniyor olabilirimAllahım sağlıklı olsun da ama çok merak ediyorum ankette erkek dedim rüyamda hep erkek görüyorum hayırlısı
Yani tam teşekküllü yerler çok pahalı bende ankaradayim doğumu güzel bir yerde yaptırması yenidogan uzmanı ve yoğun bakımı olan bir yer olması daha öncelik malesef ben bütçeme mantigima uyan bir yer bulamadım. Etlik e gidiyorum orada riskli gebe takibi yapıyorlar diye ve donanımlı olması önceliğim birazAnkara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?