2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ikı uc hfta gectı uzgunlugume anca alısıyorum dıyım dun yine baya ağladım ama sondu artık bu

Kızlar herkese sağlıklı bir gebelik süreci ve doğum diliyorum. Doğum tarihini yanlış hesaplamışım kasım sanıyordum ekimmiş. Ben de 7 haftalık gebeyim nasipse. Doktorum bana folik asit vermedi sizler başladınız mı? Çok endişeliyim bu hafta yazdıracağım ama geç mi kaldım kullanmakta diye kaygılanıyorum

Bende 2 haftadır kullanıyorum açıkçası

Ben bebek düşünmeye başlatınca başladım öncesi 3 ay ve gebeliğin ilk 3 ayı önemli

Alıp kullanabilirsin doktorun yazmasına gerek yok ki zaten devlet karşılamıyor 400 luk bir tane eczaneden al başla normalde ilaç olsa yorum yapmam ama bu vitamin ve aslında gebelikten 3 ay önce ve gebeliğin ilk 3 ayında kullanıyor hayırlı olsin inşallah hepimiz güzel anılar biriktirelim

Aynen bende onu dedim

Yani tam teşekküllü yerler çok pahalı bende ankaradayim doğumu güzel bir yerde yaptırması yenidogan uzmanı ve yoğun bakımı olan bir yer olması daha öncelik malesef ben bütçeme mantigima uyan bir yer bulamadım. Etlik e gidiyorum orada riskli gebe takibi yapıyorlar diye ve donanımlı olması önceliğim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…