2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Takma kuzum bazi insanlarin 7 den sonra.kaybolmus meselaa
Yaa doktorum geçen gittiğimde hamilelik belirtilerin azalırsa anca bir problem olur kafana takma demişti bu yüzden sürekli memelerimi kontrol ediyorum
Hep Bi sinirlilik hali sanki herkes düşmanımmış gibi görünüyor gözüme açken ben ben değilim aşerme yok mide bulantısı baş dönmesi var sürekli
Benim daha ruh halim de hiçbir bozulma olmadı sabahları mide bulantım var şu an sadece memelerim çok acıyordu bugün hiç acımıyor onun dışında stabilim

Takma canim kafana rahat ol

Haklısın canım

Hakkaten benimde çok hassas değil ama sanki azcık şiş gibi bugün duşta farkettim uçları falan onun dışında sabah midem berbat oluyor

Kızlar normalde de uykum gelirdi ama bugün bir değişik sürekli yatasın var ya nedense gözlermi açamıyorum
benimde bugün uykum vardı ama işte olduğum için ayık durmaya çalışıyorum :) Mide bulantısı oluyor ama geçiyor uzun süreli olmuyor allahtan ama sende zorlamış galiba canım. Belirtiler başlıyor yavaştan :)

Selamlar...bu bulantinin arada hafiflemesi bazen beni endiselendiriyor...bir de merak ediyorum sizlerde bulanti nasil? Benim sabah ve gündüz arada ve hafif bulantim oluyor ama 3 gundur yogun sekilde aksam bulantim oluyor...
Bir de midem bos kalinca bulantim tetikleniyor sanki surekli bisiler yemem lazim gibi

Benim geve sabaha karşı başlayıp sabah saatlerinde devam ediyor gündüz genelde şükürler olsun ki iyiyim

Herkeste farklı ilerliyor ben de bugün kusmama ramak kalmıştı yani o kadar feci oldum
Benim dün yediğim kısır çiğköfte formatında olunca azda fazla yetince içerdeki haykırdı sanki ondan çıkardım normalde gece çok tuvalete çıkıyorum hayatımda hiç gece bu kadar kalktığımı hatırlamıyorum her kalktığımda o bulantı çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…