Kesinlikle öyleİnanılmaz gerçekten
D dra21 arkadaşımızın görümcesi Kasım ayında Diyarbakır’da 5500 e yaptırmış bu nasıl bir dengesizlik. Rakamların bir kısmı da eminim İstanbul bindirimi yani
Bir de @ebru_can_ebru arkadaşımız hepsinin doğruluk payının aynı olmadığını söyledi. Laba göre doğruluk payı da değişebiliyormuş galiba.
hem iyi hem de görece uygun bir yer bulmakla altın madeni bulmak eş değer gibi şu an
Valla bendede yoğunlaştı allahtan evde lazer makinası almıştım. Onu kullanıcam ama zararı olurmu diyede düşünüyorum. Yüzüme kullanıcam sadecehıc guleccegım yoktu cıkan arkadaslar dokulmezler bence ama ya bır ıkı kontrol seansına bakar oyle dusun
benımde kol ve bacak kalmıstı sadece ama merkez muhtemelen yapmak ıstemez gebeyım dıye sorumluluk almıyolar bu konularda cunku, yüz cok daha uzak bı bolge doktorunada danıs tabı amaValla bendede yoğunlaştı allahtan evde lazer makinası almıştım. Onu kullanıcam ama zararı olurmu diyede düşünüyorum. Yüzüme kullanıcam sadece
Genox u ben de çok duydum evet iyi bir yer sanırım fiyat uygun gibi acaba yurt dışına göndermiyorlar mı? Nispeten uygun fiyat verenler kendi bünyesinde yapıyor demişti biri fetal dna topiklerinden birinde. Nipt plus ı da yazmıştı burada bir arkadaş geçen gün İstanbul da şubesi var mı bilmiyorum interntte adını yazınca bilgiye ulaşamadım ama sanırım orada yaptıranlar da var burayla görüşmüş müydün ya da duydun mu?Ben genox adını da çok görüyorum forumlarda
Az önce aradım 7.000 fiyat verdiler sonuçlar da 5 iş günü içinde çıkıyormuş
HAKLISIN YAKIN BÖLGE RİSKLİ SONUÇTA IŞIN. HAFTAYA GİDİNCE SORAYIM.benımde kol ve bacak kalmıstı sadece ama merkez muhtemelen yapmak ıstemez gebeyım dıye sorumluluk almıyolar bu konularda cunku, yüz cok daha uzak bı bolge doktorunada danıs tabı ama
Buraya da bakayım duymadım.Genox u ben de çok duydum evet iyi bir yer sanırım fiyat uygun gibi acaba yurt dışına göndermiyorlar mı? Nispeten uygun fiyat verenler kendi bünyesinde yapıyor demişti biri fetal dna topiklerinden birinde. Nipt plus ı da yazmıştı burada bir arkadaş geçen gün İstanbul da şubesi var mı bilmiyorum interntte adını yazınca bilgiye ulaşamadım ama sanırım orada yaptıranlar da var burayla görüşmüş müydün ya da duydun mu?
Bugün kasıklarımda alt taraflarda hafif ağrı hissediyorum . Olmuyordu uzun zamandır . Az önce toplantım vardı sunum yaptım gerildim sanırım ondan olabilir miozel bolgesıne dogru kasıkta ortalara doğru , yanma hıssı yasayan var mıdır acep
Normal canım normal bazen aşırı hassas oluyor banyo yaparken su değse canın yanıyor bazende rahat rahat yüzüstü yatabiliyorsun hormonlar işteYa benim memişler sürekli acımıyor sanki arada yokluyorum hatta sıkıyoeum falan buda normal mi
uzuntu etkılıyor bende dun ağladım kasılıyor ıster ıstemez , duygu durum degısıklerı etkıleyebılır :)Bugün kasıklarımda alt taraflarda hafif ağrı hissediyorum . Olmuyordu uzun zamandır . Az önce toplantım vardı sunum yaptım gerildim sanırım ondan olabilir mi
Bozulma olmuyor mu canımKızlar düzenli yemeyi düşünüyorsanız avokadoyu şu meşhur turuncu online alışveriş sitesinde kiloyla satılıyor hem fiyatı uyguna geliyor hem de lezzetli çıkmıştı benim aldıklarım. Gelirken kargoda sorun da yaşamamıştım.
Birkaç aydır almadım gerçi ama en son öyleydi yanieve dönünce sipariş vereceğim ben yine hemen
Yok canım hiç olmadı. Sert geliyor hemen olsun istediklerimi elmanın muzun yanına koyuyorum diğerlerini uzak tutuyorum diğer meyvelerden gazete kağıdına sarılı halde güneş almayan serin yerde bırakıyorum. Bir kg kadar alıyorum zaten onda da öyle aşırı fazla miktar gelmiyor bir de benim eşim de çok seviyor avokadoyu o da yediği için biz de hızlı tükeniyorBozulma olmuyor mu canım
Evden almaları çok iyiymişBuraya da bakayım duymadım.
Genox kendi laboratuvarında ankarada yaptırıyormuş
Benim için en önemli avantajı evden gelip kan alıyorlar istanbul trafiğinde nişantaşı laboratuvarlarına gitmek de benim için çok zor olacaktı
Anladım canım bende bir bakıyımYok canım hiç olmadı. Sert geliyor hemen olsun istediklerimi elmanın muzun yanına koyuyorum diğerlerini uzak tutuyorum diğer meyvelerden gazete kağıdına sarılı halde güneş almayan serin yerde bırakıyorum. Bir kg kadar alıyorum zaten onda da öyle aşırı fazla miktar gelmiyor bir de benim eşim de çok seviyor avokadoyu o da yediği için biz de hızlı tükeniyor
Bende bugünlerde gidicem kendimin adası var onunla yaptırıyorum ama hiç aklıma gelmedi sormak sorun olurmu ya benim kuaför arkadaşım kaç aylık hamilelerre yapıyorduAğdanın sorun olacağını sanmıyorum eğer lekelenme kanama vs tarzı bir şey yoksa ve evde ya da hijyeninden yüzde yüz emin olunan bir yerde yapılıyorsa ama yine de doktora sorulabilir tabii
Çok acayip ya gerçekten vücudumu tanıyamıyorumNormal canım normal bazen aşırı hassas oluyor banyo yaparken su değse canın yanıyor bazende rahat rahat yüzüstü yatabiliyorsun hormonlar işte
Sonraki dönemler için zaten sıkıntı olmuyordur canım doğumdan hemen önce ağdaya gitti benim arkadaşlarımın çoğu, sorun olsa gitmezlerdi sanırım, arkadaş ilk dönemler için sıkıntı olur mu diye sormuştu ama bence olmaz eğer kanama lekelenme vs yoksa onun için de sorun olmaz bence. Hijyene azami dikkat edilmesi yeterliBende bugünlerde gidicem kendimin adası var onunla yaptırıyorum ama hiç aklıma gelmedi sormak sorun olurmu ya benim kuaför arkadaşım kaç aylık hamilelerre yapıyordu
Yaaa niye ağladınuzuntu etkılıyor bende dun ağladım kasılıyor ıster ıstemez , duygu durum degısıklerı etkıleyebılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?