2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kesinlikle öyle

Valla bendede yoğunlaştı allahtan evde lazer makinası almıştım. Onu kullanıcam ama zararı olurmu diyede düşünüyorum. Yüzüme kullanıcam sadece
benımde kol ve bacak kalmıstı sadece ama merkez muhtemelen yapmak ıstemez gebeyım dıye sorumluluk almıyolar bu konularda cunku, yüz cok daha uzak bı bolge doktorunada danıs tabı ama

Ben genox adını da çok görüyorum forumlarda
Az önce aradım 7.000 fiyat verdiler sonuçlar da 5 iş günü içinde çıkıyormuş
Genox u ben de çok duydum evet iyi bir yer sanırım fiyat uygun gibi acaba yurt dışına göndermiyorlar mı? Nispeten uygun fiyat verenler kendi bünyesinde yapıyor demişti biri fetal dna topiklerinden birinde. Nipt plus ı da yazmıştı burada bir arkadaş geçen gün İstanbul da şubesi var mı bilmiyorum interntte adını yazınca bilgiye ulaşamadım ama sanırım orada yaptıranlar da var burayla görüşmüş müydün ya da duydun mu?

Buraya da bakayım duymadım.
Genox kendi laboratuvarında ankarada yaptırıyormuş
Benim için en önemli avantajı evden gelip kan alıyorlar istanbul trafiğinde nişantaşı laboratuvarlarına gitmek de benim için çok zor olacaktı

ozel bolgesıne dogru kasıkta ortalara doğru , yanma hıssı yasayan var mıdır acep
Bugün kasıklarımda alt taraflarda hafif ağrı hissediyorum . Olmuyordu uzun zamandır . Az önce toplantım vardı sunum yaptım gerildim sanırım ondan olabilir mi

Ya benim memişler sürekli acımıyor sanki arada yokluyorum hatta sıkıyoeum falan buda normal mi
Normal canım normal bazen aşırı hassas oluyor banyo yaparken su değse canın yanıyor bazende rahat rahat yüzüstü yatabiliyorsun hormonlar işte

Bu arada benim doktor 12 haftaya kadar vajinal bakacakmış umarım bebişiöe zararı olmaz

Merhaba Kızlar herşey güzel olsun güzel bir Cuma günü herkes sağlıklı bebişleri biraz daha büyütelim içimizde.

Bugün kasıklar dolgunluk sızı değilde deriliyormuş hissi oluyor. İdrara sıkışık gibi .

Bozulma olmuyor mu canım

Bozulma olmuyor mu canım
Yok canım hiç olmadı. Sert geliyor hemen olsun istediklerimi elmanın muzun yanına koyuyorum diğerlerini uzak tutuyorum diğer meyvelerden gazete kağıdına sarılı halde güneş almayan serin yerde bırakıyorum. Bir kg kadar alıyorum zaten onda da öyle aşırı fazla miktar gelmiyor bir de benim eşim de çok seviyor avokadoyu o da yediği için biz de hızlı tükeniyor

Evden almaları çok iyiymiş
Doğruluk oranları da yüksek ise genox tercih edilebilir bence yurt dışına gönderilmesinin ne gibi artısı oluyor ki onu pek anlamadım zaten birkaç kişi benimki Amerika’ya gitti ondan bu kadar pahalı demiş bazı topiklerde

Anladım canım bende bir bakıyım

Ağdanın sorun olacağını sanmıyorum eğer lekelenme kanama vs tarzı bir şey yoksa ve evde ya da hijyeninden yüzde yüz emin olunan bir yerde yapılıyorsa ama yine de doktora sorulabilir tabii
Bende bugünlerde gidicem kendimin adası var onunla yaptırıyorum ama hiç aklıma gelmedi sormak sorun olurmu ya benim kuaför arkadaşım kaç aylık hamilelerre yapıyordu

Bende bugünlerde gidicem kendimin adası var onunla yaptırıyorum ama hiç aklıma gelmedi sormak sorun olurmu ya benim kuaför arkadaşım kaç aylık hamilelerre yapıyordu
Sonraki dönemler için zaten sıkıntı olmuyordur canım doğumdan hemen önce ağdaya gitti benim arkadaşlarımın çoğu, sorun olsa gitmezlerdi sanırım, arkadaş ilk dönemler için sıkıntı olur mu diye sormuştu ama bence olmaz eğer kanama lekelenme vs yoksa onun için de sorun olmaz bence. Hijyene azami dikkat edilmesi yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…