• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
kızlar merhaba
5+6 da kan testi verdim beta hcg 10121 çıkmış normal midir sizlerin nasıldı?
geçen yıl bir düşük yaşadım 5. haftada ve bu durum içten içe beni çok strese sokuyor. bu akşam yine kan verip karşılaştırsam mı diyorum. diğer yandan korkuyorumda

kızlar merhaba
geçen yıl bir düşük yaşadım 5. haftada ve bu durum içten içe beni çok strese sokuyor. bu akşam yine kan verip karşılaştırsam mı diyorum. diğer yandan korkuyorumda
günaydın canım,

ben en son adet günümden 3 gün sonra vermiştim 4 haftalıkken ve 964 tü yanlış hatırlamıyorsam sonra bi daha vermedim. 5+6 da keseyi görmeye gitmiştik doğum doktoruna. Doktora gittin mi peki?

kızlar merhaba
daha kan vermene gerek yok bence değer arrttıkca ,yükselme hızıda artıyor kendını bosyere strese sokma bu saatten sonra ultrasonla takıbını yap canım benım , keseyı zaten cok rahat gorursun eğer iyi bir makınesı olan yere gıdersen bebeği yada yolk sacını da gorme ıhtımalın var pazartesı doktora git bence

Daha önce gebelik tecrübesi olan kızlarım…
Yıllar yıllar önce üniversitedeyken lazere gitmiştim ben çok tüylü biri değilim bacaklarımda ve koltuk altımda vardı biraz birkaç seansla hepsi bitmişti. Bugün sabah duş alırken ben şok oldum yıllardır tüy çıkmayan yerlerde tüy çıkmış 😳 🤯
Hamilelik yüzünden mi acaba? Başına böyle bir şey gelen var mı?

Yıllar yıllar önce üniversitedeyken lazere gitmiştim ben çok tüylü biri değilim bacaklarımda ve koltuk altımda vardı biraz birkaç seansla hepsi bitmişti. Bugün sabah duş alırken ben şok oldum yıllardır tüy çıkmayan yerlerde tüy çıkmış 😳 🤯
yuksek ıhtımalle cunku hormonlar arttıgı ıcın kıllanma durumuda artabılıyor benımde kalan ıkı seansım vardı basa donmem ınsallah dıye umuyorum

yuksek ıhtımalle cunku hormonlar arttıgı ıcın kıllanma durumuda artabılıyor benımde kalan ıkı seansım vardı basa donmem ınsallah dıye umuyorum
☹️☹️☹️ daha cücük kadarken böyle çıktıysa ben doğurana kadar maymun olucam heralde 😂😂
İnşallah doğum sonrası yeniden dökülür tekrar baştan lazere gitmek istemem 😑😑
Hormonunu sevdiğim azıcık insaf be 🤣 başımı döndür midemi bulandır tamam ama tüy çıkarmak nediiiiiiiir?? 🐒🐒🐒

Kızlar çok özel olacak ama lazer sanırım gebelikte gidemiyoruz peki ağda bb gebelikte en azından şu erken dönemde problem oluyor mu

Ben de araştırdığım kadarıyla bu civardan başlıyor diye biliyordum fiyatlar ama belki şehirden şehire fark ediyordur malum İstanbul artık dünyanın en pahalı şehirlerinden biri 🤦🏻‍♀️ aynı hizmeti sırf İstanbul olduğu için kaç kat yükseğe alıyorsun.
Hastane şubelerinde bile doğum ve muayene fiyatları korkunç fark ediyor İstanbul ve İstanbul dışı olarak. Kendi başına başka bir memleket sanki 🤣
evet haklısın istanbul malesef çok pahalı🤦🏻‍♀️

günaydın canım,

ben en son adet günümden 3 gün sonra vermiştim 4 haftalıkken ve 964 tü yanlış hatırlamıyorsam sonra bi daha vermedim. 5+6 da keseyi görmeye gitmiştik doğum doktoruna. Doktora gittin mi peki?
geçen yıl 5 haftada 4kere doktora gidince bu sefer hemen gitmicem diye düşündüm. kanıda hemen vermedim. çok takıntılı bi hal oluyorum yoksa. pazartesiye randevu alıcam şimdi bakalım inşallah bu sefer güzel haberler duyarım

Ben de fitil şeklinde kullanacağım progestanı. 2 hafta kullan dedi. İnşallah bi sorun sıkıntı olmadan şu süreci atlatırız yaaa bi 3 aylık olsalardı
Öyle gerçekten çok stresli bi durum Allahım sağlıkla evlatlarımızdan haber almayı nasip etsin bizlere.

geçen yıl 5 haftada 4kere doktora gidince bu sefer hemen gitmicem diye düşündüm. kanıda hemen vermedim. çok takıntılı bi hal oluyorum yoksa. pazartesiye randevu alıcam şimdi bakalım inşallah bu sefer güzel haberler duyarım
canım, her şey olması gerektiği zamanda olması gerektiği gibi olur. geçmişte yaşadığın şeyleri kendine hatırlatıp durma onlar geçmişte kaldı.

bebeğinin isterse seninle kalacağına ve sağlıkla kucağına geleceğine inan ve bunu düşünerek geçir bu süreci :)

inşallah her şey güzel olacak bizi de haberdar et :)

Kızlar çok özel olacak ama lazer sanırım gebelikte gidemiyoruz peki ağda bb gebelikte en azından şu erken dönemde problem oluyor mu
Ağdanın sorun olacağını sanmıyorum eğer lekelenme kanama vs tarzı bir şey yoksa ve evde ya da hijyeninden yüzde yüz emin olunan bir yerde yapılıyorsa ama yine de doktora sorulabilir tabii

ben de yaptıracağım kısmet olur da o günlere sağlıkla gelirsek. Ben de 34 yaşındayım ve ikili üçlü dörtlü testlerde risk görüp sağlıklı bebeği olan ve boşuna tüm hamileliği zehir olan ya da hepsi temiz çıkıp doğumdan sonra durumu anlaşılan çok kişi oldu çevremde.
Hem yaştan hem de bu gibi nedenlerden dolayı yaptırmamak seçenek değil benim için.
Temel panel değil kapsamlı istiyorum ben de hiç fiyat almadım bir yerden ama temele 10000 dedilerse korkunç bir zam gelmiş demek ki. 🤦🏻‍♀️
Hangi şehirdeki lablara bakıyorsun?
İstanbula baktım ben zaten 3 yerden randevu istedim iki yer döndü biri 10.000 diğeri de bu sabah 8.000 demiş. Temel panel bir de bunlar
Daha uygun yerler yok mudur acaba bunlar uçmuş gerçekten

Demiştim Migros’ta var diye afiyet olsun bende alcam çok meraklısı değilim ama iyi geldiğini düşünüyorum okuyorum ama migrostakiler çok gök geldi onuda yeşil elma nın yanına koyunca hemen olgunlaşıyor muş aklınızda bulunsun
Ben hep şoktan alıyorum kızlar aklınızda bulunsun 101 de falan da var

İstanbula baktım ben zaten 3 yerden randevu istedim iki yer döndü biri 10.000 diğeri de bu sabah 8.000 demiş. Temel panel bir de bunlar
Daha uygun yerler yok mudur acaba bunlar uçmuş gerçekten
İnanılmaz gerçekten 😧
D dra21 arkadaşımızın görümcesi Kasım ayında Diyarbakır’da 5500 e yaptırmış bu nasıl bir dengesizlik. Rakamların bir kısmı da eminim İstanbul bindirimi yani 😑😑
Bir de ebru_can_ebru ebru_can_ebru arkadaşımız hepsinin doğruluk payının aynı olmadığını söyledi. Laba göre doğruluk payı da değişebiliyormuş galiba.
hem iyi hem de görece uygun bir yer bulmakla altın madeni bulmak eş değer gibi şu an

bebegım aslında lazerınde bılındık bır etkısı yok derıden bır cm altına kadar ısın gıdıyormus sadece erhan karalp var ınstada ona sormuslardı hıcbır zararı yok denılıyor.Yınede hamılelıkte onermemelerın asıl sebebı hormonlar Bearhug Bearhug arkadasımızında dedıgı gıbı atısın bısa gıder bı faydası olmaz dıyolar bu yuzden hormonlar dengleendıgınde gebelık sonrası etkı acısından daha ıyı olur dıyolar. Bı yerde agdaya gıdıyorsan sana ozel acılan agda kutuları var o sekılde olan bıyerle devam edebılırsın evde yapsan da bısey olmaz

☹️☹️☹️ daha cücük kadarken böyle çıktıysa ben doğurana kadar maymun olucam heralde 😂😂
İnşallah doğum sonrası yeniden dökülür tekrar baştan lazere gitmek istemem 😑😑
Hormonunu sevdiğim azıcık insaf be 🤣 başımı döndür midemi bulandır tamam ama tüy çıkarmak nediiiiiiiir?? 🐒🐒🐒
hıc guleccegım yoktu cıkan arkadaslar dokulmezler bence ama ya bır ıkı kontrol seansına bakar oyle dusun :D

🙋‍♀️
Evet canim hamilelikde cikabiliyor

İnanılmaz gerçekten 😧
D dra21 arkadaşımızın görümcesi Kasım ayında Diyarbakır’da 5500 e yaptırmış bu nasıl bir dengesizlik. Rakamların bir kısmı da eminim İstanbul bindirimi yani 😑😑
Bir de ebru_can_ebru ebru_can_ebru arkadaşımız hepsinin doğruluk payının aynı olmadığını söyledi. Laba göre doğruluk payı da değişebiliyormuş galiba.
hem iyi hem de görece uygun bir yer bulmakla altın madeni bulmak eş değer gibi şu an
Ben genox adını da çok görüyorum forumlarda
Az önce aradım 7.000 fiyat verdiler sonuçlar da 5 iş günü içinde çıkıyormuş

Back