İnşallah canım sürekli olsa gerçekten düşünemedim Allahım hayırlısıyla sağlıkla şu süreci atlatmayı nasip etsinAman masallah kolaylikla yasayalim insallah
Aynen sen demi şu bahsedilenleri yapacaksın bire tsh muhabbeti var ilaç kullanıyorumValla oda olsa da rahata kavussak
Benim tsh flaan hamile.kalmadan once normaldi gecen ki hamileligimde toxo fln negatifti ama simdi bunda bisey olur diye korkuyorum haliyle bakalimAynen sen demi şu bahsedilenleri yapacaksın bire tsh muhabbeti var ilaç kullanıyorum
Dün bende çok ağladım ve kanamam oldukendi ailemle konusmuyorum bıraz sorunlarımız var onu uzuluyorum nerdeyse bebısımın kalbını duydugum gunden berı alısmaya calısıyorum
Sen kaçıncı haftadasın canım ben toxo tü falan ye ni yaptırcam inşBenim tsh flaan hamile.kalmadan once normaldi gecen ki hamileligimde toxo fln negatifti ama simdi bunda bisey olur diye korkuyorum haliyle bakalim
Benim sali 8 +0 olacak tam 9 a dogru gidicem yaniSen kaçıncı haftadasın canım ben toxo tü falan ye ni yaptırcam inş
Maşallah canım ben şuan 6+2 deyimBenim sali 8 +0 olacak tam 9 a dogru gidicem yanidoktorun yeni yapacak iste
Son zamanlarda kötü olaylar yaşıyorum buna da bağlı olabilir canım. Allah hepimizin hem ruhsal hem bedensel sağlığını korusun. Zaten hamilelik hormonlar başlı başına bir strese sokuyor. Birde etrafındaki insanlar üstüne tuz biber işte.Yaa doktorum geçen gittiğimde hamilelik belirtilerin azalırsa anca bir problem olur kafana takma demişti bu yüzden sürekli memelerimi kontrol ediyorum
Benim daha ruh halim de hiçbir bozulma olmadı sabahları mide bulantım var şu an sadece memelerim çok acıyordu bugün hiç acımıyor onun dışında stabilim
Herkeste farklı farklı oluyor canım. 3 gün öncesine kadar söylediğin gibiydim. Sabah öğlen akşam ağzım boş durduğu zaman sanki fırsat kolluyor midem ama bu aralar biraz rahatım. 14. Haftaya doğru azalarak biter bulantılar diye okudum Bi sitede ama istisnalar olabiliyormuş.Selamlar...bu bulantinin arada hafiflemesi bazen beni endiselendiriyor...bir de merak ediyorum sizlerde bulanti nasil? Benim sabah ve gündüz arada ve hafif bulantim oluyor ama 3 gundur yogun sekilde aksam bulantim oluyor...
Bir de midem bos kalinca bulantim tetikleniyor sanki surekli bisiler yemem lazim gibi
Üzülme kafaya takma demek kolay biliyorum kuzum insan ister istemez takıyor ama ne olursa olsun hiçbir şeyin ucunda ölüm yok can sağlığı olsun bugün küsülür yarın barışılır. Bugün iyi olan yarın kötü, kötü olan iyi olur. Hamilesin güzel canını hiçbir şeye sıkma. Bazen sırf ailemiz akrabamız diye her zaman haklı olduklarını sanıyorlar ya da bizim duygularımızı görmezden gelebiliyorlar. Konu ne bilmiyorum ama sen kendinden eminden sabret vaktini bekle illa ki anlarlar haksızlık yaptıklarını anlamazlarsa da kendi kayıpları.kendi ailemle konusmuyorum bıraz sorunlarımız var onu uzuluyorum nerdeyse bebısımın kalbını duydugum gunden berı alısmaya calısıyorum
Bunu kesin yaptıracaksınız il dışında uygun olan bir yere önerilen ve uygun bir merkeze gidin hem de kısa tatil yapmış olursunuzİnanılmaz gerçekten
D dra21 arkadaşımızın görümcesi Kasım ayında Diyarbakır’da 5500 e yaptırmış bu nasıl bir dengesizlik. Rakamların bir kısmı da eminim İstanbul bindirimi yani
Bir de @ebru_can_ebru arkadaşımız hepsinin doğruluk payının aynı olmadığını söyledi. Laba göre doğruluk payı da değişebiliyormuş galiba.
hem iyi hem de görece uygun bir yer bulmakla altın madeni bulmak eş değer gibi şu an
Toxoplazmanın hafta ile ilgisi yok bir de ben ilçede yaşıyorum mesela bu testler dış laboratuvara gidiyor ben 6+3te verdim rubella ve cmv hala çıkmadıMaşallah canım ben şuan 6+2 deyim
Kaç haftalıksın
Sagol cnm...eski yasanmisliklar insani endişeye sevkediyor...ama rahat olmak lazim biliyorum...yiyecek ekmegi icecek suyu varsa gelecekler Allahin izniyleHerkeste farklı farklı oluyor canım. 3 gün öncesine kadar söylediğin gibiydim. Sabah öğlen akşam ağzım boş durduğu zaman sanki fırsat kolluyor midem ama bu aralar biraz rahatım. 14. Haftaya doğru azalarak biter bulantılar diye okudum Bi sitede ama istisnalar olabiliyormuş.
Hımm banada 7. Haftada gelmeden yaptır demiştiToxoplazmanın hafta ile ilgisi yok bir de ben ilçede yaşıyorum mesela bu testler dış laboratuvara gidiyor ben 6+3te verdim rubella ve cmv hala çıkmadı
Ayy maşallah 8 demekDoktoruma gidicem kuzum 8+0 olucaz
Sık tuvalete cıkmaya baslamışsın demek bends o da yok şuanBenim dün yediğim kısır çiğköfte formatında olunca azda fazla yetince içerdeki haykırdı sanki ondan çıkardım normalde gece çok tuvalete çıkıyorum hayatımda hiç gece bu kadar kalktığımı hatırlamıyorum her kalktığımda o bulantı çok fena
Kesimlikle öyle hormonlar dalgalı gidiyor galiba böyle olunması normal bende hep depresif endişeli mesala ruh halim böylede yapıyormulSon zamanlarda kötü olaylar yaşıyorum buna da bağlı olabilir canım. Allah hepimizin hem ruhsal hem bedensel sağlığını korusun. Zaten hamilelik hormonlar başlı başına bir strese sokuyor. Birde etrafındaki insanlar üstüne tuz biber işte.
Insallah kuzumm hepimizin sagliklaAyy maşallah 8 demekhadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?