2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
kendi ailemle konusmuyorum bıraz sorunlarımız var onu uzuluyorum nerdeyse bebısımın kalbını duydugum gunden berı alısmaya calısıyorum
Dün bende çok ağladım ve kanamam oldu hemen doktora gittik plesentanın altında kanama olmuş doktor üzüntüye strese yer yok dedi. İnşallah sorunlarınız çözülür gerçekten bebekler çok etkileniyo. Daha minicikler ama herşeyi hissediyorlar. Rabbim sağlıcakla kavuştursun

Son zamanlarda kötü olaylar yaşıyorum buna da bağlı olabilir canım. Allah hepimizin hem ruhsal hem bedensel sağlığını korusun. Zaten hamilelik hormonlar başlı başına bir strese sokuyor. Birde etrafındaki insanlar üstüne tuz biber işte.

Herkeste farklı farklı oluyor canım. 3 gün öncesine kadar söylediğin gibiydim. Sabah öğlen akşam ağzım boş durduğu zaman sanki fırsat kolluyor midem ama bu aralar biraz rahatım. 14. Haftaya doğru azalarak biter bulantılar diye okudum Bi sitede ama istisnalar olabiliyormuş.

kendi ailemle konusmuyorum bıraz sorunlarımız var onu uzuluyorum nerdeyse bebısımın kalbını duydugum gunden berı alısmaya calısıyorum
Üzülme kafaya takma demek kolay biliyorum kuzum insan ister istemez takıyor ama ne olursa olsun hiçbir şeyin ucunda ölüm yok can sağlığı olsun bugün küsülür yarın barışılır. Bugün iyi olan yarın kötü, kötü olan iyi olur. Hamilesin güzel canını hiçbir şeye sıkma. Bazen sırf ailemiz akrabamız diye her zaman haklı olduklarını sanıyorlar ya da bizim duygularımızı görmezden gelebiliyorlar. Konu ne bilmiyorum ama sen kendinden eminden sabret vaktini bekle illa ki anlarlar haksızlık yaptıklarını anlamazlarsa da kendi kayıpları.
Faydası olur mu bilmem ama buradayız biz canın ne zaman sıkılırsa paylaşabilirsin içine atmaktaysa paylaşmak bir nebze rahatlatır belki

Bunu kesin yaptıracaksınız il dışında uygun olan bir yere önerilen ve uygun bir merkeze gidin hem de kısa tatil yapmış olursunuz

Sagol cnm...eski yasanmisliklar insani endişeye sevkediyor...ama rahat olmak lazim biliyorum...yiyecek ekmegi icecek suyu varsa gelecekler Allahin izniyle

Sık tuvalete cıkmaya baslamışsın demek bends o da yok şuan

Kesimlikle öyle hormonlar dalgalı gidiyor galiba böyle olunması normal bende hep depresif endişeli mesala ruh halim böylede yapıyormul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…