• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
İnanılmaz gerçekten 😧
D dra21 arkadaşımızın görümcesi Kasım ayında Diyarbakır’da 5500 e yaptırmış bu nasıl bir dengesizlik. Rakamların bir kısmı da eminim İstanbul bindirimi yani 😑😑
Bir de ebru_can_ebru ebru_can_ebru arkadaşımız hepsinin doğruluk payının aynı olmadığını söyledi. Laba göre doğruluk payı da değişebiliyormuş galiba.
hem iyi hem de görece uygun bir yer bulmakla altın madeni bulmak eş değer gibi şu an
Yani onun yerine rutin testlerde yapılabilir o zaman değer mi bilemedim dedim ya bazılarının yüzdesi düşüyor

Yaa doktorum geçen gittiğimde hamilelik belirtilerin azalırsa anca bir problem olur kafana takma demişti bu yüzden sürekli memelerimi kontrol ediyorum🤦🏻‍♀️
Benim daha ruh halim de hiçbir bozulma olmadı sabahları mide bulantım var şu an sadece memelerim çok acıyordu bugün hiç acımıyor onun dışında stabilim
Bunu doktorun mu söyledi gerçekten gebeliğin sağlıklı olmasının belirtilerle nasıl ilişkisi varmış acaba ne tuhaf şu an bunu duyan okuyan herkes tedirgin olacak benim böyle bir tıbbi bilgim yok gerçekten

Sagol cnm...eski yasanmisliklar insani endişeye sevkediyor...ama rahat olmak lazim biliyorum...yiyecek ekmegi icecek suyu varsa gelecekler Allahin izniyle🤗
Aynen öyle canım 2 düşük yaptım bi tane kızım var şimdi Allah ın izniyle kardeşi geliyor 🙂 Çok iyi bilirim o endişe hallerini kasık ağrısı olduğu zaman bende endişeleniyorum hemen ayağımı uzatıp yatıyorum. Ama dediğin gibi yiyecek ekmeği varsa gelecektir dünyaya 🙏

Bunu doktorun mu söyledi gerçekten gebeliğin sağlıklı olmasının belirtilerle nasıl ilişkisi varmış acaba ne tuhaf şu an bunu duyan okuyan herkes tedirgin olacak benim böyle bir tıbbi bilgim yok gerçekten
Allahım korusun da leke hatta kanama dışında diğerleri normal diye düşünüyorum kanama Farklı Rabbim hepimizi korusun ben çok dua ettim hepimize bugün

Sık tuvalete cıkmaya baslamışsın demek bends o da yok şuan
Kendini öyle şartlama bence. Stres yaparsın herkes aynı olmuyor emin ol😊 mesela ben normalde de çok sık tuvalete giden biriyim. Hatta dışarda korkudan bir şey içemezdim. Yani değişen bir şey yok 😄

Kendini öyle şartlama bence. Stres yaparsın herkes aynı olmuyor emin ol😊 mesela ben normalde de çok sık tuvalete giden biriyim. Hatta dışarda korkudan bir şey içemezdim. Yani değişen bir şey yok 😄
Yok onu kafama takmıyorum canım sağolasın sadece memeyi takıyorum kafama şartladım memeye kendimi😂😂

Benim çok kasık ağrım olduğu için telaşlanayım öı diye sordum ne zaman telaş yapmalıyım oda öyle bir yanıt verdi sen telaşlanma bak burdaki herkes paylaştı normal diyorlar😊

Benim çok kasık ağrım olduğu için telaşlanayım öı diye sordum ne zaman telaş yapmalıyım oda öyle bir yanıt verdi sen telaşlanma bak burdaki herkes paylaştı normal
Allahım korusun da leke hatta kanama dışında diğerleri normal diye düşünüyorum kanama Farklı Rabbim hepimizi korusun ben çok dua ettim hepimize bugün
Ne güzel Allah razı olsun ağzınıza sağlık kesinlikle öyle ❤️

Bunu kesin yaptıracaksınız il dışında uygun olan bir yere önerilen ve uygun bir merkeze gidin hem de kısa tatil yapmış olursunuz 😀
Aklımdan geçmedi değil 😄😄 kısmet artık şu an önceliğim kese ve kalp o kısma gelince düşüneceğiz ☺️🙏🏻🙏🏻
Yani onun yerine rutin testlerde yapılabilir o zaman değer mi bilemedim dedim ya bazılarının yüzdesi düşüyor
Rutin testlerle bunun çalışma sistemleri çok farklı. Bu test diğeri gibi oransal tahminler üzerinden bir hesaplama değil direk benim bebeğimin dna ları taranarak yapılacak.
Yaşım daha genç olsa düşünmezdim belki ama 34 yaşındayım uzun tarama testleri sürecinde stres olmaktansa böylesi daha kolay benim için 🙏🏻

Aklımdan geçmedi değil 😄😄 kısmet artık şu an önceliğim kese ve kalp o kısma gelince düşüneceğiz ☺️🙏🏻🙏🏻

Rutin testlerle bunun çalışma sistemleri çok farklı. Bu test diğeri gibi oransal tahminler üzerinden bir hesaplama değil direk benim bebeğimin dna ları taranarak yapılacak.
Yaşım daha genç olsa düşünmezdim belki ama 34 yaşındayım uzun tarama testleri sürecinde stres olmaktansa böylesi daha kolay benim için 🙏🏻
Yaşınız genç daha böyle düşünmeyin tabi ki herkesin kendi kararı bu benim fikrim yuzdesel hata payı var hepsinde dna taranmış olsa da

Back