2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar selamlar

Fetal DNA için bilgi ve fiyat alan oldu mu hiç?
10. Haftadan itibaren yapılabiliyormuş benim daha 2 hafta var ama şimdiden araştırmalara başlamam lazım
Direkt herhangi bir labdan fiyat almadım ama araştırıyorum nette falan. Fiyat panele göre değişiyor yani ne kadar geniş o kadar yüksek fiyat. Panel genişledikçe bakılan olası genetik hastalık sayısı da artıyor genelde en geniş panellerin yaptırılması öneriliyormuş galiba.
En son rakamlar 5500-10000 civarı değişiyordu

En son markete göre çok uyguna geliyordu canım son dönemde bakmadım fiyatlara artmış olabilir orada da muhtemelen, marketlerde de arttı zaten belki yine oraya göre uyguna denk gelebilir
Aynen bakıp alayım bari çok seviyorum ben ama bir kaç aydır yemiyordum şimdi sağlıklı beslenmek lazım

Anladım kuzum yarın yine bakarım marketlere ama aynı dediğin gibi yani kilo olarak etkilemedi ama görüntü olarak çok şiştim aynada kendime bakmak istemiyorum şimdiden şiştim diye
Ohoho sımdıler hıcbısey ogşumda benım 20 li haftalarda karnım cıktı suan o haftalarda gıbıyım

Bende baby avokado bakayım netten dıye dusunmustum

Oglumu 76 ıle dogurmustum bunda bıraz kılolu kaldım yapcak bısey yok saglıklı olsun minnoşta kılo alınır verılır
Aynen çok diledim rabbimden inşallah sağlıkla kucağıma alırız hepimiz alırız benim düşük şekerim ve tiroidim var ne yapalım sağlık olsun

3 hafta sonra gel dedi. Ikili test için de perinatoloji miydi neydi randevu al dedi 11 14 hafta arasına. Senin için daha iyi olmuştur ben çok stres yaptım bebek için. Aradı aradı zorla buldu.

Bugün bir yerden temel panel için 10.000 fiyat aldım o kadar olmamalı galiba ya, en kapsamlılar bu civarda normalde.
Uygun bir yer bulup yaptırmayı düşünüyorum yaş 35 üstü olunca ..

Benim de 6+2 de duydum 3 hagta sonra gel dedi ama takma kafana bence normal bir süre üç hafta :) Allah ne derse o olur. Kanaman vsn yoksa Allahın izniyle bir şey olmaz
Bana dedin sanırım, çok şükür kanamam yok ben biraz stres yapıyorum öyle şeyleri. İnsanın bir düşüğü olunca ister istemez daha çok tedbir alıyor, daha çok korkuyor

Bu bende de var ya karnım 4.5 aylık arkadaşımla aynı şişlikte. Acaba psikolojik mi diye düşünüyorum Kilo da almadım, normalde göbeğim yoktur. 56 kiloyla hamile kaldım 167 boyum şu anda da 57 kiloyum ama anlamadım valla

Kızlar kalp atışından sonra ne zamana randevu verdi doktorlarınız? Ben 6+1’de duydum geçen hafta çarşamba günü. 9. haftaya randevu verdi. Daha 13 gün var Kasığımda hafif bir baskı ve karın şişliği ve meme hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok. Endişeliyim biraz.

Doğruluk payı yüzde kaç onu da araştırmak lazım onlarda da yanılma payı oluyor çünkü

Ben 7 +0 da gittim sorun olmazsa 1 ay sonra dedi tabi ağrı şu bu vs olursa beklemeden gidilebilir ama çok sık usg de onerilmiyor riskli bir durum yoksa ama ozeller daha sık çağırıyor biraz ticari amaç da söz konusu sanırım belirtilerin olmamasından dolayı üzülmeyin prenses gebelik diyelim buna maşallah

Gebelik böyle endişe doluysa analık nasıl olucak acaba bakalım iki düşük olunca insan rahat uyuyamıyor ama bunu da atlatıcaz inşallah. Hepimizinki sağlıcakla gelsin

Bebek büyüdükçe gelişim farkı da olabilir ama şu an küçükler daha 12 sonra net belli olmaya başlar kanama için de geçmiş olsun inşallah devamı gelmez

Gebelik böyle endişe doluysa analık nasıl olucak acaba bakalım iki düşük olunca insan rahat uyuyamıyor ama bunu da atlatıcaz inşallah. Hepimizinki sağlıcakla gelsin
Amin inşallah ben ilk gebeligimi çok panik geçirdim kendime zehir ettim yani endişenizi çok iyi anlıyorum inanın anne olunca da aynı panik ile devam ettim . Annelik rahime düştüğü an başlıyor ölene kadar içimizde Rabbım evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah

Biz 6+6 da kalp atisini duyduk, bir sonraki randevuyu 10+6 ya aldik tam 1 ay sonra.
Endiselenecek bir sey yoktur bence bende de durum ayni sadece cok ayakta kaldigimda bel agrisi oluyor uyku hali sislik ve gogus hassasiyeti kiz bunlar yeter ya zaten daha nolsun birak bosver bulanmasin miden :)

6+0 da duydum 11-12 hafta gıbı gıtmeyı planlıyorum. Agrı oluyor sızı oluyor bugun yanma oldu degısıyor hergun bısey bıgun hersey on numara oluyor , endıselenme ne guzel işte rahatsın

Ohoho sımdıler hıcbısey ogşumda benım 20 li haftalarda karnım cıktı suan o haftalarda gıbıyım
Bir arkadaşımda da öyle olmuş ilk aylarda kilo almamış ama aşırı şişmiş karnı yaklaşık 4.aya kadar öyle oldu sonra normal gebelik göbeğim çıktı demişti belki bizim de öyle olur

Bugün bir yerden temel panel için 10.000 fiyat aldım o kadar olmamalı galiba ya, en kapsamlılar bu civarda normalde.
Uygun bir yer bulup yaptırmayı düşünüyorum yaş 35 üstü olunca ..
ben de yaptıracağım kısmet olur da o günlere sağlıkla gelirsek. Ben de 34 yaşındayım ve ikili üçlü dörtlü testlerde risk görüp sağlıklı bebeği olan ve boşuna tüm hamileliği zehir olan ya da hepsi temiz çıkıp doğumdan sonra durumu anlaşılan çok kişi oldu çevremde.
Hem yaştan hem de bu gibi nedenlerden dolayı yaptırmamak seçenek değil benim için.
Temel panel değil kapsamlı istiyorum ben de hiç fiyat almadım bir yerden ama temele 10000 dedilerse korkunç bir zam gelmiş demek ki.
Hangi şehirdeki lablara bakıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…